runkfantom
Senaste aktivitet:
20 april 2018 kl 14:48
Blev medlem:
23 december 2008
Inlägg:
705
Mottagna gillanden:
1.145
Trofépoäng:
93
Media:
35
Album:
1
Kön:
Man

runkfantom

Välbekant medlem, Man

Satt här och läste Onanera och då blev jag så kåt att kläderna åkte av i en hög på golvet och kuken blev runkad till ett rejält sprut. 18 april 2018 kl 13:51

runkfantom sågs senast:
20 april 2018 kl 14:48
  1. runkfantom
   runkfantom
   Satt här och läste Onanera och då blev jag så kåt att kläderna åkte av i en hög på golvet och kuken blev runkad till ett rejält sprut.
  2. runkfantom
   runkfantom
   Nysprutad och fin. Kuken har just smekts av min högerhand och det gick som det brukar: en mycket skön orgasm med sperma som sprutade.
  3. runkfantom
   runkfantom
   En dag som jag disponerar själv för mig och min kåta kuk. Så det blir nog mycket onanerande av styv penis i dag och massor av sperma.
   1. Biboy22 gillar detta.
  4. runkfantom
   runkfantom
  5. runkfantom
   runkfantom
   Nyonanerad och mår fantastiskt bra efter den sköna orgasmen. Tänk att det är så skönt när sperman sprutar ut genom den lilla penisen
   1. Tjackrunkaren gillar detta.
  6. runkfantom
   runkfantom
   Fruktansvärt kåt med erigerad kuk. Ser fram mot en skön onanistund tillsammans med den. Häng gärna med. Onanera mera! Låt sperman spruta.
   1. Tjackrunkaren gillar detta.
  7. runkfantom
   runkfantom
   Sitter full av kåthet och runkar mitt lilla kön så att det inte är så litet längre. Snart sprutar sädesvätskan ut över magen och kukhåret.
   1. Tjackrunkaren gillar detta.
  8. runkfantom
   runkfantom
   Lilla kuken stod hård när vi vaknade i morse. Har just njutit av lite härlig onani där lilla kuken sprutade massor med skön och varm sperma.
   1. Tjackrunkaren gillar detta.
  9. runkfantom
   runkfantom
   Min lilla kuk och jag har just haft det skönt och jag har runkat den till ett rejält spermasprut. Det var så skönt så här på förmiddagen.
  10. Janne99
  11. runkfantom
   runkfantom
   Torkar just nu av mig sperman som blev resultat av att jag drog kukens förhud fram och tillbaka över ollonet.
   1. Stenhårdnu gillar detta.
  12. runkfantom
   runkfantom
   Runkade kuken stor och hård. Kramade den styv med handen och började dra förhuden fram och tillbaka. Kuken sprutade sperma och blev slak
  13. Skoent
   Skoent
   Fin avatar med sperman som långsamt rinner över det välformade ollonet
   1. runkfantom
    runkfantom
    Tack! Jag är sjukt nöjd över min kuk fast den är liten. Men så länge den bereder mig så mycket skön njutning så gör det inget.
    6 december 2017
  14. runkfantom
   runkfantom
   Kåtheten tog över och jag letade fram lilla kuken och började låta handen göra det skönt för den. Den tackade genom att spruta sperma.
   1. Skoent gillar detta.
  15. skönaonan
  16. runkfantom
   runkfantom
   Runkar lilla kuken för tredje gången i dag. Blir det lika mycket sperma nu som de andra gångerna tro? spänner i alla fall fint om ollonet.
   1. Skoent, Nyfikentotte och (deleted user) gillar detta.
   2. 21cmKUK
    21cmKUK
    Blir fritt forum nu
    2 november 2017
  17. runkfantom
   runkfantom
   Min lilla kuk och jag har just avslutat en skön onanistund med massor av sperma i sprutet.
   1. Skoent och (deleted user) gillar detta.
  18. runkfantom
   runkfantom
   Högerhanden har i mer än en halvtimme smekt lilla kuken genom att dra förhuden fram och tillbaka över ollonet. Nyss sprutade sperman ut.
   1. riddarwest gillar detta.
  19. runkfantom
   runkfantom
   Har just tagit fram min lilla kuk och låter handen dra förhuden fram och tillbaka över ollonet. Snart blir det sperma!!
   1. riddarwest gillar detta.
  20. Dummle60
   Dummle60
   Fin den är!
   1. runkfantom
    runkfantom
    Menar du min kuk? Den är inte bara fin utan också skön att hålla i och att runka av. Jag har mycket glädje av den.
    19 oktober 2017
    riddarwest gillar detta.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön:
  Man
  Läggning:
  Gillar kvinnor
  Civilstatus:
  Singel och nöjd
  Mannen som är stolt över sin lilla kuk

  Jag är en nästan ständigt kåt storonanist som gillar bilder på rumpor, slidor, lubrikation, penisar, bröst, anus, samlag, masturbation, slick av vulva och rumpa, sperma och Tawnee Stone. Samt gamla nakna pildks kvinnor som tar emot penis i sina hårig vaginor eller får anus slickad. Kort sagt: Jag gillar allt som har med sex att göra men allra mest att spruta ut min sperma sedan jag dragit förhuden med handen fram och tillbaka över ollonet.


  Jag skriver här för att kåta upp mig själv och förhoppningsvis också mina läsare genom att berätta om min lilla kuk och hur jag onanerar den. Jag tycker själv det är upphetsande att läsa andra som berättar om hur de onanerar.

  Min kuk är liten - 12 cm vid stånd och 5 cm slak - men jag har mycket glädje av den. Minst två gånger om dagen sprutar den sperma. Jag har förhud som vid slakt tillstånd täcker ollonet och vid stånd halva ollonet innan jag börjar dra den fram och tillbaka. Många tycker att min kuk är välformad.

  Jag gillar alltså att onanera. Jag gillar att se och känna sperman spruta. Gärna långt. Det onaneras för lite. Onanera mera! Spruta mer sperma! Man är aldrig för gammal eller för ung för att dra i kuken. En hård kuk i handen är bättre än tio fittor i skogen. När förhuden dras fram och tillbaka över ollonet är det jätteskönt. För att inte tala om det där sticket i ryggen när orgasmen kommer.

  En man sprutar i genomsnitt 56 liter sperma under ett liv. Jag har nog sprutat fyra gånger så mycket. Det borde varit mycket mer. Det är ju så himla skönt när sperman kommer ut ur kuken. Det är skönt att få den på magen. Och det är skönt när det sticker till i ryggraden som signal på att utlösningen är på väg. Så låt sperman spruta ut från din kuk.

  Runkar kuken ett par gånger gång om dagen och tömmer den på sperma. Det är skönt att gå omkring och vara kåt men det är ännu skönare ett göra något åt det. Dra förhuden fram och tillbaka till exempel. Hårt eller mjukt, långsamt eller snabbt. Med höger eller vänster hand. Eller båda.

  Kuken är till för att röras vid. Den är till för att ge glädje och njutning. Jag skäms inte för att min kuk är liten. Tvärtom är jag stolt över den. Jag är inte rädd att visa upp den på bild här i forumet. Det är många som föredrar en liten kuk. Även liten kuk ger dig njutning och sprutar sperma om du smeker den. Och den blir styv mycket snabbare än en stor.

  Jag fantiserar om att mina bilder får många här att använda dem som runkmotiv. Det är en skön känsla bara att tänka på att just nu finns det någon - kille eller tjej - som får orgasm tack vare en bild på min lilla fina kuk.

  [​IMG]

  Och här är min rumpa om någon mot förmodan vill se den. Jag har kört handen i anus och masserar prostatan. Det är skönt det också -nästan lika skönt som att onanera kuken.

  [​IMG]

  Så här ser kuken ut när den är avrunkad och avtorkad. Nu vilar den sig till nästa insats.

  [​IMG]

  Signatur

  Min kuk är min bästa vän även om den är liten (12 cm vid stånd, ca 5 cm slak) och den är alltid beredd att styvna i min hand och låta mig smeka den till en härlig orgasm med ett skönt spermasprut.
 • Laddar...
 • Laddar...