Studentsex

lasseswede

Välbekant medlem
Kön
Man
Denna händelse inträffade när jag pluggade på högskolan i Lund och var 19 år gammal. Efter tentaperioderna var det alltid fest och då brukade jag bo över hos en kompis, Kristian, som bodde i en tvåa på ett studentområde då jag fortfarande bodde hemma för att spara pengar.

Klockan var åtta denna fredagskväll då vi drog ner till de olika småfesterna på högskolans område. Det blev några öl på de olika ställena innan vi drog vidare till huvudfestlokalen för att roa oss till småtimmarna. Vi började med att ta en öl till och gå upp och ställa oss på en balkong över dansgolvet. Efter ett tag när jag stod däruppe så fick jag syn på en riktigt läcker tjej, ganska kort, fina lite kurvig höfter och med ett härligt brunt långt lockigt hår. Jag stod en stund och följde henne och det verkade som om hon var där utan sällskap.

Jag tänkte att nu får det bära eller brista så jag tog mig ner på dansgolvet och undrade om jag fick bjuda på en öl och kanske få en dans med Anna som hon hette. Hon tackade ja och vi drack öl och dansade om vartannat och när det efter ett par timmar kom en lugn låt så kom vi riktigt tätt intill varandra. Det var en härlig känsla att få krama om henne och Anna verkade tycka detsamma för vi började småhångla på dansgolvet. Hon viskade i mitt öra och undrade om vi skulle gå hem till någon av oss. Det visade sig att Anna bodde i andra änden av stan så jag föreslog att gå hem till min kompis lägenhet och chansa på att det gick bra.

När vi kom hem till lägenheten så var dörren in till Kristians rum stängd så jag antog att han redan hade gått och lagt sig så vi smög in till mitt lånerum med en större soffa att ligga på. Vi var båda rejält kåta nu så vi började smeka av varandra kläderna. När jag hade tagit av Anna tröjan så blottades en sexig spetsbh som dolde ett par härliga bröst. Jag fortsatte med att knäppa upp hennes åtsittande byxor samtidigt som Anna knäppte upp min skjorta. Hon hjälpte till att få av sig byxorna och framför mig stod nu en skitsexig tjej med läckra former i bara underkläder. Nu kom hon fram till mig igen och började knäppa upp mina byxor som hade blivit rejält mycket trängre då kuken stod givakt och redo innanför byxorna. När Anna började dra ner byxorna så putade kalsongerna ut rejält och hon reagerade med ett Oohh här måste det finnas något stort under. Hon började smeka kuken utanpå kalsongerna samtidigt som jag knäppte upp hennes bh och blottade brösten som nog var c-kupa och med härligt stora vårtgårdar. Jag passade på att kyssa hennes bröstvårtor och de reagerade direkt och blev styva. Anna drog ner mina kalsonger och kuken sprätte ut och hon tog tag i den med ena handen och började dra lite i den så att förhuden åkte fram och tillbaka över ollonet. Det var riktigt skönt och lite försats började synas i mynningen.

Anna avslöjade att hon aldrig hade sugit av en kuk förut så hon undrade om jag skulle vilja bli hennes första? Jag svarade att det skulle vara en ära så jag satte mig ner på soffan och hon ställde sig på knä mellan mina ben. Hon böjde sig ner och lät sin tunga lätt vidröra ollonet och hon smakade lite försiktigt på försatsen. Hon såg väldigt kåt ut och började så nätt suga in kuken mer och mer för varje drag samtidigt som tungan virvlade över ollonet. Med denna härliga behandling så kände jag att det började närma sig utlösning så jag förvarnade Anna om att jag var på väg och hon sa att hon inte ville ta satsen i munnen utan hellre ville ha den på sina bröst så precis när det började rycka i kuken så drog jag mig ur och la av en stor sats som hamnade på Annas hals, bröst och mage. Hon skrattade och lekte lite med sina fingrar i min sperma. Jag hämtade lite papper så att hon kunde torka av sig.

Nu var det dags att göra det skönt för Anna så hon la sig på rygg i soffan och tog av sig trosorna och särade på benen. Där blottades en underbar fitta som var rakad runt blygdläpparna men med en fin behåring ovanför. Jag dök ner mellan hennes ben och började ömsom smeka henne med fingrarna i och runt fittan och slicka henne. Hon njöt och började stöna. Efter ett tag började kuken vakna till liv igen vilket Anna upptäckte och började dra i den igen. Hon sa att hon ville ha den i sig så jag kröp upp på henne och började sakta lirka in kuken i hennes våta varma fitta. Den omslöt min kuk och hon började mjölka ur kuken med härliga rörelser inne i fittan. Vi körde på ett tag i missionären innan jag föreslog att hon skulle rida mig.

Vi rullade runt och hon satte sig på mig och började rida mig samtidigt som jag smekte hennes bröst och efter ett tag började de välbekanta ilningarna göra sig påminda igen så jag sa till Anna att jag snart skulle komma men denna gången svarade hon att hon ville känna mig komma i henne så hon fortsatte att rida mig intensivt tills jag med ett stort stön tömde mig långt inne i henne. Hon sjönk ihop på mitt bröst nöjd och utpumpad. Vi drog på oss en filt och somnade gott.

På förmiddagen vakande vi av ett ljud som lät som en säng som slog i väggen och lite låga stön hördes också. Ljudet kom från Kristians rum så då förstod vi att han också hade dambesök men som troligen hade kommit hem mycket tidigare än oss och fått tömma sig och somna innan vi kom hem. När vi låg där i skedställning och hörde deras akt så började jag smeka Annas fitta igen som var kladdig efter nattens akter. Hon började stöna och min kuk styvnade mot hennes bak. Anna lyfte upp sitt ena ben så att jag kunde krypa upp lite och stöta in kuken bakifrån. Det var riktigt välsmort med min egen sperma och blotta tanken på att jag redan hade tömt mig en gång i hennes fitta gjorde mig rejält kåt så efter ett tag så fick hon ta emot min andra sats i fittan. Vi gick till badrummet och tog en gemensam dusch innan vi klädde på oss och försiktigt knackade på Kristians dörr och öppnade.

Till Annas förvåning så var det en kompis till henne, Linda, som låg naken i sängen med Kristian. Vi skrattade gott men detta var inte sista gången som vi såg varandra nakna för det blev fler träffar med Anna och Linda för oss men då var vi inte i separata rum utan delade både säng och partners med varandra men det är en annan historia.
 
Last edited:

loaded

Välbekant medlem
Kön
Man
Härlig historia, hoppas på en fortsättning!

Personligen tycker jag bilderna förstör lite däremot. Tar bort själva grejen med sexnovell, när man använder sin egen fantasi och målar upp en bild av hur någon ser ut. Men det kanske bara är jag som tycker så?
 
Toppen