Penisring som gör det skönt för henne

MoJo_solo_81

Medlem
Ålder
42
Kön
Man
Absolut det har provats några gånger så man är väl inte på pallplats än i den tävlingen,
Men en uppfattning har man :)

En Vibrerande penisring i den kursen är ev lite i överkant bara för att undersöka om
De e bra eller inte,
Finns från ca 100:- inte lika stark vibrator då förstås men som experiment får den bra poäng!

Min uppfattning i frågan om kvinnan finner njutning,
Jo så länge man inte halar tillbaka alltför snabbt för den ger ju lite dålig effekt på kvinnan när den är i luften :)

Och av egen erfarenhet så penisring på de blir ju ett riktigt skönt stånd av de,
Å sen tillsätter du en fingervibrator eller vibrerande dildo såklart Men tänk på att den/ dom vibratorera skulle jag säga är värt att lägga extra slant på.


Hare bra
 

jm

Välbekant medlem
Kön
Man
Min (vår) erfarenhet är att i princip alla vibrerande penisringar vi prövat ger samma resultat oavsett pris. De är väldigt trevliga som extra krydda och en av de bättre parleksakerna, jag blir stenhård och hon får dessutom vibrationer.

Nackdelen med vissa billigare ringar är att de är engångs. Dvs har en vibrator som det inte går att byta batteri i, dock räcker det oftast runt 10 h och det är ju ganska länge när man pratar om just 'knulltid', så de räcker i flera sessioner.

Jag rekommendera att köpa en billig först, finns ju de för typ 25 kr och gillar ni det kan ni ju inhandla något dyrare. Dock så har jag lite svårt stt motivera en ring över 500 kr. Menar de billigare gör ett minst lika bra jobb,
 

icka

Moderator
Staff Member
Kön
Kvinna
Nu är det väldigt länge sedan jag testade en sådan och den vi hade var ingen dyr sak. Min uppfattning var att den mest var lite i vägen. Även om den skulle vara mjuk tyckte jag att det blev hårt mot klittan när han stötte in och däremellan kändes den ju ingenting. Jag har nog kommit fram till att jag inte är överförtjust i vibrationer så det var nog inte bästa leksaken för mig. Gillar man vibb är det så klart värt att testa.

Typ sån här :
https://www.joyland.se/produkt/Mylovey-Vibrerande-Penisring-7-Speed-lila
 

jm

Välbekant medlem
Kön
Man
Nu är det väldigt länge sedan jag testade en sådan och den vi hade var ingen dyr sak. Min uppfattning var att den mest var lite i vägen.

Det krävs lite teknik för att den ska funka bra, tror det är viktigt att tjejen juckar tillbaka med höften för att det ska ta bra och sen att man kör i missionären för jag kan inte se att det funkar bra i andra positioner. Ja förutom då att man som kille blir stenhård av att ha en ring runt kuken.

Dock har du rätt i att gillar man inte vibrationer så är det ju en rätt dålig sak :)
 
Toppen