Taboo i Malmö

sexsugen78

Medlem
Ålder
45
Kön
Man
Är det någon som har erfarenhet av porrbion på Taboo i Malmö. Har hört att den ska vara helt ok. Bor ofta på hotell i Malmö just nu och tänkte testa att gå dit på torsdag (8/1).

Är det fräscht? Brukar det vara mycket folk där? Vad kostar det?

Är själv bs och skulle gärna runka tillsammans med andra, brukar det finnas kandidater till det?

Någon som vill hänga på dit på torsdag, typ kl 19?
 

Patron

Aktiv medlem
Kön
Man
80 SEK!
Två avdelningar, en övervåning med glas mellan båsen och undervåning med gloryhole.
Rätt fräscht
Ingen salong!
 

sexsugen78

Medlem
Ålder
45
Kön
Man
Så har man avklarat sitt besök på Taboo i Malmö! Som helhet en riktigt trevlig upplevelse… Dock en smula surrealistisk inledningsvis. Där gick kanske ett 20-tal män omkring, antingen med en rejäl bula i byxan eller helt enkelt med kuken i vädret. Överallt hördes ljudet från olika porrfilmer och stön från runkandes personer. Helt plötsligt ser jag en kille på knä som suger av en annan kille helt ogenerat. Himmelrike med andra ord!!

Själva Taboo är en grymt fräsch och stor sexbutik och bakom en anonym dörr kommer man in i själva bio-delen. Inträdet var 75 spänn. Först en korridor med en massa små rum som alla har en tv där det rullar ca 30 olika filmer man kan välja mellan med en enkel knappdosa. Alla olika filmkategorier fanns, både "vanlig" p-film, gay, lesbiskt och lite skummare varianter. Tyvärr fanns bara en obekväm stol att sitta på, men trevligt med en liten fönsterruta mellan båsen så man kan kolla in den som sitter bredvid. En trappa ner fanns likadana bås, dock hade de flesta en liten lucka mellan sig där man kan hänga ut kuken och hoppas på att någon tar hand om den. Längst in fanns en fantastisk anläggning där man kan stå och kolla på film i ett tiotal minibås med ett stort öppet fönster i midjehöjd mot ett inre rum och där innanför i mörkret kan en massa personer runka och suga ens kuk medans man står där. En sorts utveckling av det klassiska glory hole.

Jag gled runt och kollade på olika filmer i olika bås, runkade min kuk, sedan sög tre olika killar min kuk på olika ställen och till sist blev jag avrunkad inne i ett bås där jag lade en gigantisk sats rakt ut i luften. Jag var helt utpumpad när jag gick hem till hotellet…

Som sagt ett fräscht ställe! En del konstigt folk som gled runt förstås, men också en hel del vettiga killar. Inga tjejer naturligtvis, men det hade jag ju räknat med… Jag valde att själv inte suga av någon eftersom olika smittor säkert kan frodas på ett sånt ställe, men jag fick känna och runka några olika kukar. Mums!! 75 spänn känns som gratis, inte minst med tanke på att porren på hotellet kostar det dubbla och då får man bara två kanaler med ganska trist film. Det enda jag saknar är en lite större salog där man kan sitta några stycken och runka ihop och lite bekvämare stolar i båsen. Kan varmt rekommendera detta ställe och kommer själv besöka det nästa vecka eller veckan därpå igen!
 

KilleMedTrosor

Ny medlem
Kön
Man
tänkte jag ska dit onsdag 11/3. tänkte vara där på förmiddagen strax efter dom öppnat. Är det någon som vill göra mig sällskap så är ni självklart välkomna
 
K

kåtiskåne79

Gäst
Verkar som dom byggt om - någon nyare rapport om hur det är...
Var där i söndags, rätt bra lokaler för alla möjliga aktiviteter, rummen där nere är kvar som de varit senaste åren. Övre nya rummet är en stor soffa med 2 skärmar straightporr, en gloryholevägg, scen med stripstång och ett litet krypin med säng.
I övrigt var publikutbudet rätt kasst, mest gubbar som vanligt, men blev avsugen av en ful kvinna där nere som jag sprutade i munnen på
 
Toppen