Runkklubb

Bigloads

Välbekant medlem
Ålder
54
Kön
Man
Bor i Gbg så sett men kan gärna tänka mig en tur till Stockholm för härlig runkträff då och då :D
 

Bigloads

Välbekant medlem
Ålder
54
Kön
Man
Först och främst måste det finnas någon bra plats att vara på. Allra bästa är ju hemma hos någon, men kan ju förstå att det blir rätt svårt ändå. En lämplig "allmän" lokal kan ju vara svårt att hitta. Tycker sexklubb/porrbio är mindre bra alternativ.

Men som Totte75 skriver, det hade varit så häftigt. Det är något speciellt att runka med andra likasinnade så att säga. Har enbart erfarenhet att runka i en grupp på 4 personer, men det var jäkligt häftigt iallafall. Tyvärr har detta bara varit vid ett tillfälle, och det var hemma hos en av dem som var med
 

Falconb

Välbekant medlem
Ålder
56
Kön
Man
Att släppa rädslan och våga vara sig själv är svårt. Jag skullle vilja utmana runk klubben till en Onani klubb, Alla sex är välkomna, det enda vi gör är att njuta av oss själva :)
 
Last edited:

Bigloads

Välbekant medlem
Ålder
54
Kön
Man
Att släppa rädslan och våga vara sig själv är svårt. Jag skullle vilja utmana runk klubben till en Onani klubb, Alla sex är välkomna, det enda vi gör är nkuter av oss själva :)

Jag skulle absolut inte ha några problem att sitta och kolla på porr och runka, när andra var med, om de andra som var med också var inne på det. Brukar ju vara svårt att börja för många, men jag skulle gärna vara den som börjar först....
 

Falconb

Välbekant medlem
Ålder
56
Kön
Man
Det handlar om represent och discipline, alla borde respektera alla medmänniskor. Skulle vi sitta i en underbar runkklubb så rör vi inte någon annan. Skulle vora underbart att sitta i en bastu med men och kvinnor helt nakna ocha alla började leka med sig själva. Just att vara förbjuden att röra vid någon är erotiskt i sig själv.
 

Falconb

Välbekant medlem
Ålder
56
Kön
Man
Ärligt talat, vi lever i en värld där allt skall vara så fri. Dock är vi så hämmade. Skillnaden mellan könen blir mer och mer lika, vilket är bra, dock räds vi att vara nakna inför varandra. Vi är sexuella människor och alla vet hur vi ser ut, med lite olika ändringar. Så i stället för den här brutala världen med alla krav så låter en varm bastu med kåta människor, en hink med is/öl/vin/läsk, intressant!
 
Toppen