Finns det någon som kan slicka sig själv??

Ritza

Ny medlem
Kön
Kvinna
Det har det väl? Iafall såna med ambitionen att vara som en tunga, och som är tungformade... och som ska vara mjukare i materialet...

men det blir ju verkligen inte samma sak :oops:
 
Ålder
62
Kön
Man
Jag är så vig att jag kan suga min kuk ner till roten och kan få in hela pungen i munnen, dessutom kan jag slicka området runt kukens rot så det måste finnas flera viga kvinnor som också kan slicka sin klitoris. Jag känner själv en italiensk dam som kan slicka sin fitta, hon är dessutom duktig på yoga. Men, det är faktiskt svårt att hitta bilder eller videoklipp på kvinnor som utför autocunnilingus...... jag undrar varför....
 

LindaEP

Välbekant medlem
Nog för att jag är vältränad och vig men slicka mig själv går inte. Har faktiskt gjort ett försök efter att ha läst den här tråden. Men inte en chans, känns som det är kilometer mellan mun och fitta. (Jag är också avundsjuk på mina katter.)
 

JLoob

Välbekant medlem
Ålder
59
Kön
Man
Hursomhelst måste det väl ändå vara skönare om någon annan gör det, åt en liksom... Eller? Har svårt att se njutningen med ansträngningen som ändå krävs. Och lite som att försöka killa sig själv... (kittla, för dom som pratar ett annat språk)
 
Ålder
62
Kön
Man
Hursomhelst är det ett underbart komplement till sex med en partner. Är man vältränad och uppvärmd är det bara superskönt att suga sig själv..... och den här sajten handlar ju till stor del om onani.
 

Rune race

Ny medlem
Ålder
56
Kön
Man
Det står nog 1000 män i kö för att villigt slicka fitta skulle jag tro...., oavsett var i landet man bor.....;)
 
Toppen