Exhibitionist?

horny4you

Aktiv medlem
Kön
Man
Jag går ofta naken hemma men försöker undvika att grannarna kan se mig men jag tänder på om andra som tittar in kan se mig naken. Misstänker att grannarna har sett både det ena och det andra...Jag tycker även att det är härligt att vara på nakenbad men har aldrig haft sex där...
 

GunnarE

Välbekant medlem
Ålder
67
Kön
Man
På nakenbad är ju alla exhibitionister mer eller mindre men sedan så kan man ju även gilla att gå naken i naturen på ostörda platser. Däremot så är det ju inte alla som uppskattar att man onanerar på nakenbad. Jag har inget emot det men förstår också att visa hänsyn.
 

Orro

Välbekant medlem
Ålder
48
Kön
Man
Det är högsäsong för kukbulan på klipp-stranden nu! Speciellt framåt sen eftermiddag och kvällning då det inte finns barnfamiljer och hela fritidshem på stranden.

Solen värmer fortfarande, med en varm kvällsbris och det är glest mellan människorna. Många älskande par som ligger på filtar och pettar varandra, men även de som är där helt själva. Nånstans har en hel grupp grillfest och man kan höra skratt o klassiska sommar-toppar på en bluetooth-högtalare. ”Öppna Landskap” och ”Sommaren är Kort” mm. Och där går jag i tshirt o mina tajtaste shorts så konturerna synd extra väl. Sätter mig ner mot en klippa och lutar mig tillbaka. Nån kommer förbi och hejar, kanske t.o.m känner av vibbarna. Om de känns rätt sätter han sig ner och snackar lite, kanske bjuder på en öl eller en Cola Zero. Även han har en gurka i shortsfickan... kvällen o natten är fixad. ALL ängslighet för smitta o annan skit är som bortblåst. So what om man dör i Covid imorgon när allting är så perfekt ikväll?

Svensk sommar när dem är som bäst.
 
Last edited:

MagisterD

Välbekant medlem
Kön
Man
Jag har helt klart någon sorts exhibitionistisk läggning. Jag började tidigt posta bilder och videor på mig själv när digitalkameror blev billiga nog, och har i perioder suttit mycket i ett chattrum med cam där jag visat kuken. Har även delat med mig över enskild chatt med inte bara kvinnor (som jag ju faktiskt vill ligga med), utan även med män som erbjudit bilder på sina fruar/flickvänner i utbyte mot kukbilder.

Jag har dock inte gjort så mycket i verkligheten egentligen. Mest bara tagit det lugnt i omklädningsrummet och tvättat skrevet ordentligt både före och efter jag gått i bassängen. Jag har även runkat i duschen på badet, men bara blivit påkommen en enda gång.

I dag gick jag en promenad i skogsområdet i närheten med bara tunna linneshorts utan kalsonger, och blev snabbt en smula ansvälld av att veta att konturen av min kuk nog kunde synas längs benet, och att den syntes mer ju kåtare jag blev. Och detta trots att jag knappt ens mötte någon på vägen. :D
 

Xerton

Välbekant medlem
Kön
Man
Går ofta naken hemma. Fast det är inte mycket till insyn. Men ser folk så gör dom. Vet inte om det hetsar upp mig dock.
Men man har ju skickat lite bilder till damer som velat ha och jag har ett par filmer på mitt Xhamster konton där jag runkar. Och det känns ju lite häftigt att veta att folk tittar på det.
Så lite exhibitionist är man nog.
 

MagisterD

Välbekant medlem
Kön
Man
Går ofta naken hemma. Fast det är inte mycket till insyn. Men ser folk så gör dom. Vet inte om det hetsar upp mig dock.
Ja, hemma går jag naken när jag kommer upp på morgonen eller flre/efter dusch, när jag har klätt av mig och inte fått något på mig än. Men här finns ingen insyn alls. Mina fönster vätter mot en skogsdunge bara, och jag bor på tredje våningen. Så det är nästan tråkigt. :p
 

Zudden

Medlem
Kön
Man
jag är nog född till det :) har alltid tyckt om att visa mig naken. kom ihåg när jag var liten 7 år eller något och stod och kissade och två flickor tittade på mig( kompisar samma ålder) och jag fick stånd och det pirrade i kuken.
 
Toppen