Dildos

slusken

Medlem
Ålder
36
Kön
Man
Jag älskar att min tjej onanerar och hår köpt säkert 40 olika sex leksaker åt henne men hon är väldigt anti! Hon har testat 2 saker nu med 1 års mellanrum. Vad ska jag göra för att hon ska tycka om dom bättre?
 

spikes

Aktiv medlem
Ålder
56
Kön
Man
Förstår jag dig rätt att du har köpt 40 olika leksaker till henne, men hon har bara provat två av dem?

Jag tror inte hon tänder på leksaker.
Det blir nog inte bättre om du pushar mer.


Många tänder helt enkelt på ömhet och vanilj, och inte annat. (Det kanske är svårt att se på nätet och drunknar i allt annat. Men vanilj är rätt stort.)
 

sambokille

Välbekant medlem
Kön
Man
Min sambo onanerar sällan med leksaker men vi använder dom ofta tillsammans under akten.
 

jm

Välbekant medlem
Kön
Man
Tror du tänker lite bakvänt, du skriver att ”du gillar se henne onanera”...i längre utsträckning blir det kanske så att det är du som vill se henne med leksaker. Tänk istället på vad som gör det skönt för henne. Kanske prata om det, titta på leksaker tillsammans, men ur perspektivet hur hennes kropp funkar och vad som kan hjälpa henne. Inte vad som tänder dig att se.... Sen köp något som hon kan testa själv i lugn och ro, då kanske du får vara med och leka sen när hon blivit bekväm i situationen.
 

Orro

Välbekant medlem
Ålder
47
Kön
Man
Ja jag vill inte låta okänslig, men... eh om nån köpt 40 leksaker åt sin partner utan nämnvärd respons så kanske det är dags att ge upp den biten. Skulle nog har gett mig efter kanske 3e försöket.

Det verkar som om OP har ett väldigt stort behov av att se sin partner onanera med leksaker. Så stort att det nästan är att vara fixerad. Kanske bör diskutera om du och din partner ens är sexuellt kompatibla.
 
Toppen