Umgängesklubben - hela sviten.....

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Del 1: Nu tar jag initiativ och startar en Umgängesklubb för film- och videointresserade killar och män i alla åldrar.


Detta är ett projekt jag driver i mitt eget huvud, när jag sitter och kollar på mina markerade Favorit-klipp på xHamster och PornHub och leker kuklekar på egen hand.

Surfar runt en del på Klubb6, Skype och Kik också, men det är segt att hitta andra bi-nyfikna killar att träffa irl – för att kolla på film ihop och ev låta brallorna falla ner…..


Det fanns ett gäng som drev Sthlm Jacks, bl.a på onanera.se, men när den sajten beklagligt nog trillade ihop så försvann den tråden. Det fanns en mailadress att kommunicera med, men den enda gången det var en träff utlyst så loggade jag in ett par dagar för sen på mitt snusk-hotmailkonto.


Vet inte varför jag blir så kåt, inte bara av tanken utan även av de gångerna jag träffat andra killar på filmklubbar i city och låtit brallorna fall ner…. (Här kan ni kolla in min berättelse om ”En eftermiddag på Drottninggatan i city) Garanterat helt sann och något jag gärna vill uppleva igen.


Ok, i den här novellen bestämmer jag mej för att ta initiativ till en ”Umgängesklubb för film- och videointresserade killar och män i alla åldrar”. Nu på våren 2019 så har stans enda bastuklubb öppnat upp igen i de nordöstra stadsdelarna i city, men jag känner en uppförsbacke inför att gå dit och ta av alla kläderna i en gay-miljö. Lite försiktig är nog jag också och orolig för vad som skulle kunna hända om jag tappade kontrollen!?


Nå väl, efter lite jobb får jag tag i en lokal med fyra rum och litet pentry och toalett på markplanet i en mindre industrifastighet, mindre än 10 minuters gångväg från T-banestation. Totalt ca 150 kvm med en entré som ligger runt hörnet, är lätt att hitta men ändock diskret. Lokalen har stått öde och fungerat som skräpkammare och mot löfte att bära ut all bråte i en container på gården och lämna igen lokalen i städat skick, så får jag hyra den för en femhundring i månaden under ett år. Vill jag måla, så delar vi på kostnaden för färg.


Startar upp en sluten Facebook-grupp, med namnet Umgängesklubben och lägger ut material på dating-, porr-, film- och andra snusksajter. Redan samma kväll börjar förfrågningar om insläpp dyka in. Alla accepteras inledningsvis, mot att inom en vecka publicerar lite info om sej själva, förväntningar och farhågor samt någon typ av attraherande fotografi; dicpic, torso eller liknande. Planen är att sålla ut de som inte är seriösa nog att respektera detta krav, men först då verksamheten kommit igång.


Städar av toaletten, handfatet och pentryt samt funktionstestar. Ställer in en gammal kyl för 300kr på Blocket.


Avgränsar entrén med ett tjockt draperi och ställer en pulpet som entrédisk. (250kr på Blocket) Efter insläpp kommer besökaren in i första rummet med toalett och pentry. Där sätter jag upp ett 30-tal dubbel-klädkrokar på väggen med 50 cm mellanrum, skohyllor för tjocka skitiga vinterskor, ett 10-tal klappstolar och en korg med Espandrillos, mot de kalla golven.

Tanken är att gästen själv bestämmer ur mycket man vill klä av sej.


Fixar fram tre begagnade stationära datorer, har tur att det finns optisk fiberkabel i fastigheten, får dessa tre datorer nerstrippade så att endast webbrowsern ligger öppen på skrivbordet, tre begagnade 40 tums plattTV’s köps billigt på Blocket. En anläggning installeras i varje rum och på ett lågt bord längst fram får besökarna komma överens om vem som sköter filmvisningen. Här är tanken att smygsurfa på gratissajter; xhamster, pornhub, youjizz mm.


I första rummet finns det ett 10-tal drygt midjehöga kvardratmeterstora bås, med hylla för leksaker, papperskorg och hållare för toarullar. Här kan man vara om man vill ha viss avskildhet men ändock umgås.


Man kan gå in i andra rummet, som är öppet med flera papperskorgar längs väggarna och väggfasta hyllor för leksaker. Här kan man vara i sin egen bubbla, men exponera sej eller så kan man interagera med andra besökare.


Lägger lite tid och kraft på ett 150cm runt bord mitt i rummet. Målar en piltavla på bordsskivan, för precisionsskjutning av satsen. Runt bordskanten häftar jag ett 10-tal tumstockar, 40 cm, in mot mitten. Här kan man hjälpa varandra att mäta kuklängd.

Bordet kan även fungera för en hederlig ”circlejerk” eller den gamla skrönan ”runka bulle”.


Tredje rummet är inledningsvis oaktiverat, utan här kan man sitta och snacka eller ta igen sej i loungemöbler. Framtiden får utvisa vad detta kan användas till; tänker inte ha renodlad gay-profil på stället så samlagsrum med madraser känns inte aktuellt. Men vi får se!



Tre veckor senare:


Hade fått ca 80-stycken profiler i gruppen, annonserat torsdag kväll kl 19 – 24 nu i veckan och med reservation för alla ”snacke-pellar” så borde det bli en del folk.


Tanken är att man chippar in en hundring vid entrén, jobbar för at bygga upp en kamratlig stämning som bygger på aktivt nätverkande och att verksamheten växer fram organiskt utefter dialog i trådarna samt idéer och inspel från gästerna.

Min enda styrande tanke är att stället skall var till för straighta och bi-nyfikna killar i alla åldrar som vill utforska killsex-light. Gay-killar är självklart välkomna, men tanken är inte att aktiviteterna blir så avancerade att vissa skräms bort. Det finns andra renodlade gayklubbar för det!

Är tjejer/kvinnor välkomna?? Ja, det är dom – men vi vet alla att deras sexualitet ser helt annorlunda ut och de blir som regel inte kåta av öppna masturbationsträffar!?

Men, det vore en kul krydda att få tjejer/kvinnor att ”skådespela lite” medan de går runt och passivt deltar i aktiviteterna. Valfri klädsel för dom, men gärna utmanande och en del ”hud synlig”.
 
Last edited:

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Del 2: Umgängesklubben öppnar.
Avslutade förra stycket med att sammanfatta 80 stycken anmälningar i Facebook-gruppen och mina egna funderingar kring profil på tredje rummet och om tjejer/kvinnor skulle vara välkomna.

Med några veckors framförhållning hade jag kommunicerat att torsdag i denna vecka skulle vara premiärkväll.


Strax innan kl 19.00, kände jag att det pirrade i magen – hur skulle det gå….

Öppnade dörren och ställde upp den med en dörrstopp. Det stod två killar i 30-årsåldern utanför med flackande blick och röda örsnibbar – Öh, är detta den där Umgängesklubben….


Kvällen rullade igång och snart hade ett 25-tal killar och män kommit. Alla verkade positiva och många uttryckte sin förtjusning över initiativet. Alla chippade in en 100-ring vid entrén och två killar betalade 200 per näsa – ”Du behöver det så här i början…..”


Ytterkläderna åkte av och de flesta gick och kollade runt i lokalen samt småsnackade lite försiktigt med varandra. Jag försökte få igång en avslappnad stämning och sade att jag hoppas vi är här ikväll för att ge energi till gruppen och att vi tar ett gemensamt ansvar för Umgängesklubben. Alla höll med, gav uttryck för att detta var ett bra initiativ och att ”Las Vegas-regeln” gäller – Det som händer på Umgängesklubben, stannar på Umgängesklubben.


Samtal kom i gång om favoritfilmer, någon erbjöd sej att sköta PCn, ….. Vi kör väl igång!? sade någon annan….


Jag hängde upp mina kläder på en krok i entrén, hade rakat kuken och pungen bak mot analen 2-3 ggr efter vartannat de två senaste dagarna i duschen, smort in paketet i min massageolja med silicontillsats (Schupff är ett lika lustigt som absolut sant namn!) och monterat min nya metallkukring som även sträcker ut pungen.

Hade boxershorts och lät paketet hänga ut genom öppningen fram.


De flesta gjorde det samma och vi spred ut oss i lokalen. Några avvaktade, men gav inte intryck av att vara ”fluktare” – dom bara behövde lite mer tid på sej.


En blond kille med lite gymmad torso stod i ett av midjebåsen, frågade om jag fick kolla och han visade upp en medelstor kuk med rejält stånd. Gick vidare med lite halvstånd och träffade två kompisar, lite knubbiga killar som var väldigt förtjusta över mitt initiativ. ”Vi är ju lite tjockisar och detta är kul för oss, inte så lätt annars….” Båda hade helrakat sej och visade stolt upp sina 13 cm-kukar. Erbjöds sej att runka av mej senare, som tack för att dom fick vara med i klubben.


Vid runda bordet stod två lite äldre killar och en lite yngre. Alla tre hade runkat upp ett bra stånd och dom knäade lite för att få ner kuken mot Tumstockarna. Förtjust fnissande när den yngre mindre killen mätte upp drygt 18 cm och därmed slog de två äldre. Bara vänlig stämning och glatt fnittrande.

Blev lite imponerad av hans välväxta kuk, pekade ut måttbanden i korgen på bordet och mätte upp imponerande 16 cm runt kukskaftet och 14 cm runt ollonflänsen. De två andra killarna var nu rejält uppkåtade, och som jag förmodade, kunde de inte riktigt styra sina ryckiga sprut mot ”bulls eye”– men idén med piltavlan på bordet gillade dom.


Två-tre timmar gick kvickt, videoklipp växlades och efter ett tag var alla engagerade i sina egna eller någon annans kuk. Det sprutades friskt på sina håll med vällustiga ljud.

Själv fick jag tre utlösningar den kvällen; två när jag runkade andra killars kukar och dom runkade min och den sista när en av de kraftiga killarna sög av mej han lovat. Samtidigt som hans kompis runkade till en fin tjej/tjej rulle med ”Rosa M och Marietta som gör yoga”, besvarade jag gesten och sög och slickade tillbaka. ”Inte så lätt att ta kontakt när man är lite tjock….. - tyckte jag var ett fint betyg på stämningen som landade rätt redan från början”


Lite pojkhyss på toaletten när ett par av killarna ville slicka varandra kukar torra efter tvättningen. Vi andra tittade på, fnittrade, och hjälpte sedan varandra att skölja av, slicka, torka varandras kukar torra.


Väldigt positiv avslutande samtal om gemensamma Trivselregler, kollektivt ansvar för att mota bort berusade eller allmänt negativa typer och inga mobilkameror – förutom på toaletten.

Pratade lite om tjejer på klubben men de flesta sade direkt att deras flickvänner sagt att de inte tycker det är uppkåtande med killar maniska fokus på andras kukar. Vi enades om teorin att tjejer helt enkelt har en annan sexualitet.


Alla höll sitt löfte att komplettera sina profiler med bild och lite personlig information – och klubben hade fått sin start med ett litet medlemsantal.


+++++++++++++



Nästa kapital skall logiskt nog handla om andra kvällen på Umgängesklubben.


Ni får gärna chippa in idéer och uppkåtande uppslag på vad som händer på Klubben.
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
UK's ärkemedlem JM tyckte följande efter första klubbkvällen:

Ett framtida scenario kanske kan vara att "ni" har leksakskväll. Sånt där dildoparty tjejer brukar ha, men med leksaker för killar. Kan ju komma in en söt och proffsig tjej och hålla förläsning, visa olika leksaker för män som sen börjar testas på plats. :D
 
Last edited:

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Del 3: Umgängesklubben söker sin form - Andra klubbkvällen.

Detta är den tredje delen i en svit av berättelser. Dom bör nog läsas i logisk följd.

Andra klubbkvällen såg lovande ut med ett 30-tal föranmälda. Visste att det är alltid ett gäng ”snacke-pellar” som aldrig kommer, men också någon som tar med en bekant eller spontanbesökare.


Jag öppnade entrén vid 19-tiden, satte i dörrstoppen och checkade in de första besökarna. Glädjande nog betalade några av killarna dubbla entréer – ”Du behöver det såhär i början, och dessutom levererar du!”

Hade haft ett par spännande samtal i veckan med några killar om tjejer på Umgängesklubben. Jag passade också på att stämma av mina idéer om Umgängesklubben och killarna gillare dom samt tog dom vidare med lite olika pigga förslag. Bl.a. enades vi snabbt om att tjejers sexualitet är helt annorlunda än killars och dom är inte intresserade av att kolla porrfilm och masturbera ihop med killar. Vissa lite mer nyfikna och frimodiga tjejer kan möjligen ha tjejsex-light ihop lite på skoj.


De här två killarna ville gå vidare med sina idéer – dom trodde sej känna någon tjej som kunde gå med på att prova. Vi enades om att tjejernas roll var att vara på klubben och delta passivt. De fick själva välja klädsel, men gärna visa så mycket hud som de var bekväma med. Endast med strikt samtycke eller på eget initiativ fick de gärna masturbera enskilt eller tillsammans med varandra eller med killarna. Precis som gay-sex inte var primära syftet så var heller inte hetroknull det. Umgängesklubben var primärt en onaniklubb eller möjligen light-sex, ex handjobb, blåsjobb o dyl. Det finns Swingerklubbar och Gayklubbar i stan för rena penetrerande sexlekar.


Killarna kom ner och presenterade ganska stolt sina två tjejkompisar som var nyfikna på Umgängesklubben. Vi presenterade oss och dom var inställda på att delta i klubbens aktiviteter iklädda bikini med heltäckande haremsblus och -byxor ovanpå.


De flesta av killarna blev lite generade av tjejernas närvaro, men klädde om till tighta speedos, lika tighta cykelbyxor eller helt enkelt löparshorts med resår. Någon ville vara helt naken med monterad kukring på din dinglande nyrakade ungkilleskuk.


Kvällen gick igång och gästerna spred ut sej i båsen, de öppna ytorna samt runt runda bordet med piltavlan och tumstockarna.

Det dröjde inte länge innan filmerna på Pornhub, xHamster, Youjizz osv drog igång enskilda aktiviteter eller gruppditon. Tjejerna var nog intresserade av kvällen på riktigt och med röda öronsnibbar och lite fnittriga började de prata med ett par killar vid runda bordet.

”Vad är det med er killars fascination kring era egna och även andras kukar?? För ni är ju inte gay!?” Diskussionen gick igång lättare än jag trodde och alla inblandade var seriösa och chippade in energi.

Dröjde inte länge förrän två av killarna vid bordet gärna ville visa hur dom gillade att mäta varandras kukar och även demonstrera lite olika runktekniker. Kukarna åkte fram och dom runkade upp lagom stånd och började sedan att mäta och visa vad dom tyckte var sköna grepp och kuk och lek med pungen. Dom hade sina necessärer med som innehöll olja, lotion och diverse kukringar och andra leksaker.

Tjejerna tittade intresserat på och ställde frågor. Killarna svarade tjänstvilligt och energinivån i samtalet var hög. På killarnas frågor svarade tjejerna att den stora skillnaden, enligt deras uppfattning, på manlig och kvinnlig masturbation – var att killar verkar bli kåta på väldigt konkreta situationer, ex. se på och kunna agera i sexuellt laddade situationer, medan de själva var mer intresserade av abstrakta situationer – där samtal, känsla, stämning och energiflöde var viktigare inslag för deras kåthet. Tjejerna fnittrade åt att killens kuk uppenbarligen var en viktig del av självkänslan och storleken var väldigt viktig för att fastställa den interna rangordningen i en grupp.

På frågan om gruppmasturbation svarade tjejerna att - Jo, den ena av dom hade provat med en väninna när de var i tonåren, men sedan hade de bara haft hetrosex eller masturberat på egen hand. Men, det var aldrig något stort samtalsämne bland väninnorna som man pratade om intimiteter med. Det där med att visa könet för varandra och masturbera ihop verkar ha rätt mycket med prestation att göra och är nog därför en manlig idé om kåthet.


Killarna började bli lite glansiga i blicken och deras kukar var nu rejält deffade och ollonen rödlila till färgen med hud spänd som trumskinn. Tjejerna konstaterade att nu börjar det snart bli sprutläge – när kukarna var så deffade och ollonflänsen kraftigt markerad. Dessutom hade killarna röda örsnibbar – och det är ju lite gulligt. Fniss-fniss……

På frågan om hur tjejerna uppfattat det som hänt, så svarade de med röda kinder och tjattrande i mun på varandra att de uppskattade den öppna och avspända stämningen och att de båda kände sej rätt så pirrigt påverkade i fittan av händelserna.

De enades om att gå bort till en av sofforna, på tjejernas initiativ välja ut en tjej/tjej film (Rosa M och Mariette gör yoga ihop, från xHamsters plattform och författaren/Klubbvärdens favoritlista) och sedan masturbera ihop och prata om vad som hände.

Killarna var nu rejält uppkåtade och fick vara försiktiga med sina kukar. Med stor respekt satt de på vars sin ytterkant i soffan och observerade tjejerna som klätt av sej bikinin men behållit haremsblusen på. Tjejerna visade hur de kunde smeka sina bröst och med fokus på bröstvårtan få ilningar i kroppen och känna en fuktighet och blodtillströmning i fittan. Den ena tjejen lutade sej lite bakåt och satte ihop fötterna under rumpan. Knäna stack ut åt sidorna och fittan var tydligt synlig för de andra. Hennes kompis kommenterade vad som hände när kompisen smekte sej själv på de olika delarna av lår, buk, rumpa, venusberget, ytterfittan och efter ett litet tag även i innerfittan. Innerfittan glänste rejält och det var tydligt att det inte var skådespel. När hon började fingerknulla sej själv lite försiktigt, beskrev kompisen hur man kan känna G-punkten och hur man kan massera vaginans övre vägg upp mot blygdbenet för att försöka få till en squirt eller fontänorgasm av kroppsvätska.


Nu var båda tjejerna rejält uppkåtade och nu ville de gärna, en gång till, se lite olika runktekniker och vilka olika grepp om kuk och pung som kändes bra. Killarna turades om att demonstrera det vanliga handgreppet med lillfingern mot blygdbenet, men även den omvända ”backhandern” med tummen ner mot blygdbenet. Den ene killen var ganska välväxt med 17 cm lång kuk, slank och atletisk i kroppen. Dels kunde han visa ”baseballgreppet” med båda händerna runt kukskaftet under ollonet men även ”selfsuck”, både genom att hasa ner i soffan och komma åt halva kuken med munnen men även genom att lägga sej på rygg i soffan och med benen upp över ryggstödet sakta böja ner benen över kroppen och få in hela kuken i munnen. Det sista imponerade stort på båda tjejerna, när de satt och fingrade sej själva lite förstrött.


De var nu rejält upptända alla fyra och enades om en ”orgasmordning”. Ena tjejen slängde upp båda benen bakom nacken där hon satt i soffan och förbannade sej att inte kunna göra en ”selfsuck”. De tre andra höll med och beklagade att de inte fick se det. Med två fingrar ömsom på klitoris och ömsom på blygdläpparna och i fittan, så fick hon ganska snabbt en hejdundrande orgasm. Killarna löste av varandra med ganska snabba orgasmer, där de båda försökte spruta sej själva i munnen men eftersom de var så uppkåtade så var precisionen inte på topp. Rejäla spermaladdningar över huvudet, i ansiktet och det mesta på bröstet.

Tjejerna var imponerade över mängden sperma men fick förklarat för sej att med så intensivt förarbete så blir det lätt stora spermasprut.

Andra tjejen vill porra till sej lite och ställde sej på alla fyra i soffan och smekte sej själv till en högljudd orgasm, samtidigt som hon flåsade och rullade med höfterna. Hon använde växelvis ett upp till fyra hela fingrar inne i fittan.


Aktivitetsnivån var hög i lokalen och ett par killar hade frågat om de fick titta på lite på avstånd. De hade runkat sina kukar och fingrat lite på varandra under tiden och kunde inte hålla tillbaka sitt eget sprutande när de fyra kom i soffan.

De räckte fram lite papper och alla kunde fräscha till sej.


Eftersnack med kall dricka följde och alla var mycket nöjda med kvällen. Ingen negativ energi och ingen kände sej förbisedd eller otillbörligt utnyttjad.


Som klubbvärd för Umgängesklubben fick jag mycket beröm för den informella och positiva stämningen. Alla aktiviteter sker med samtycke och alla respekterar ett Nej!

Vid närmare undersökning visade det sej att ingen hade blivit avvisad, när man frågat om man fick titta på eller kanske känna eller smaka lite. Ett gott betyg att alla är nyfikna och positiva.




++++++++++++++++++++++++++++++



Nästa avsnitt kommer att handla om den tredje klubbkvällen……. men jag behöver inspiration av er andra.

Är någon intresserad av rollspel i miljön på Umgängesklubben – så kan det vara spännande att se vad det leder till. Skype är väl ett bra verktyg då – med eller utan cam och mic, men helst inte bara skriven chat.


Adda Indulgence på Skype, så tar vi det därifrån! Glöm inte att det är summan av energin vi chippar in i forumet som driver det framåt!
 
Last edited:

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Ärkemedlemmen JM hade feedback även på detta avsnitt:

Härliga berättelser som ger fin inspiration! :D
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Nybakade forummedlemskan Satscha tyckte följande om tredje delen:

Riktigt läckert! En onani klubb, inte swingers eller gay klubb utan träffas för att onanera och ha lite light sex...låter hur mysigt som helst....hur länge kan det stanna vid onani? När blir det penetration....känner spontant att det är mest spännande att det stannar vid onani men möjligheten till massor av penetrations finns i luften som en eggning...
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
4 Umgängesklubben – tredje torsdagskvällen…... Första halvlek!


Detta är den fjärde delen i en svit av berättelser. Dom bör helst läsas i logisk följd.


Umgängesklubbens Facebook-grupp hade nu rätt mycket trafik, framför allt Messenger chatten. Gjorde en anteckning om att börja fundera på webbsida.

Hade haft ett par spännande samtal i veckan med några killar om tjejers deltagande och andra aktiviteter på Umgängesklubben. Jag passade också på att stämma av mina idéer om Umgängesklubben och killarna gillare dom samt tog dom vidare med lite olika pigga förslag. Nu framkom det förslag om Tema-kvällar med sexleksaker för killar och att tjejer skulle få samma medlemsstatus som killar.


Var lite löst bekant med en av killarna bakom Läderverkstan på Rosenlundsgatan på Södermalm här i Stockholm. Dom har en sidoavdelning med stort sortiment av sexleksaker för killar. Dom är uppkopplade mot gaymiljön, med hardcore gay och BDSM/gay profil. Men dom har en hel del andra kunder också.

Läderverkstan var absolut intresserade av att göra en temakväll, där deras uppsida var presentation av sina produkter, såväl handelsvaror som deras egenproducerade som skulle leda till försäljningsintäkter.

En av stamgästerna hade en tjejkompis på västkusten som studerade till vardags, men jobbade extra som Mässvärdinna och därför var i Stockholm då och då. Det var en rätt ung tjej, snygg och attraktiv men framförallt väldigt frimodig och öppen med sitt intresse för sex. Satscha var inte nödbedd att gå in i rollen som Värdinna för en sådan Tema-kväll, och vi skulle träffas vid hennes nästa besök i huvudstaden för att prata om saken.


Lite otippat fick jag ungefär samtidigt en kontakt från JM, en av mina Skype-runkkompisar som meddelade att han skulle börja jobba 50% i Stockholm och samtidigt behålla 50% av sitt vanliga jobb längre upp längs norrlandskusten. Kände spontant att JM var en bra kille och våra camrunk-sessioner hade varit mycket lyckade. Han presenterade lite olika idéer, ville gärna vara med i inre kärnan av klubben och jag erbjöd honom att prova med det.


Helt plötsligt anmälde sej tydligen både killar och tjejer att medverka aktivt i Umgängesklubbens verksamhet. Det började bli dags med en tredje klubbkväll – Tema-kväll med sexleksaker för killar.


Två veckor senare hade drygt 30 personer, 26 killar och 4 tjejer, anmält sej till Tema-kvällen. En av tjejerna som var med förra gången ville gärna komma igen och hade med sej en ny väninna. De två andra tjejerna var flickvänner till två av killarna, men var nyfikna på gruppaktiviteter och framförallt att utveckla sitt eget sexliv där hemma.


Jag hade snackat med de nya gästerna och alla var införstådda med ambitionen med Umgängesklubben. Det är primärt en onaniklubb för båda könen, eller möjligen light-sex tillsammans eller åt varandra, ex handjobb, blåsjobb o dyl. Det finns Swingerklubbar och Gaysaunaklubbar i stan för rena penetrerande sexlekar. ”Las Vegas-regeln” gäller strikt – det som händer på Umgängesklubben, det stannar på Umgängesklubben. Vill man träffas privat med någon annan från Umgängesklubben, så bestämmer man det själv. Dock är syftet med medlemskapet inte att ragga partner på Klubbkvällarna och lämna klubben för att knulla någon annanstans.


Som vanligt lite fnissig stämning på killarna i garderoben, röda örsnibbar och kinder. Nervösa småskratt men en kamratlig stämning.

De flesta killarna hade boxershorts på sej – lätt att plocka fram paketet där fram och inte för tajta. Det förekom riktigt tajta speedos medan andra hade valt löparshorts – lös passform, resår i midjan och högt skurna vid höften.

Redan i garderoben plockade många fram olika typer av kukringar, smorde in paketet med lotion och monterade kukringen på sin halvslaka kuk. Det pratades en del om rakning och de flesta var eniga om att det var ett måste, men helrakat kändes lite för porrigt och obekvämt för vissa i sportomklädningsrumsmiljö. Så gott som alla hade någon typ av kukfrisyr – mer eller mindre utstuderad.

JM ville vara med för första gången, hade ett par svarta boxershorts i siden. Dom såg välfyllda ut, trots sin rymliga design. Hade ju sett hans nästan helrakade kuk och visste att hade en både lång och rätt grov pjäs. Hans asiatiska blod gav ett lite solbränt intryck av en muskulös kropp.

Själv rakar jag mej sedan länge på kukskaftet, pungen och lite ner längs låren och bak mot analen. Kukbusken är trimmad till ca 10 mm. Brukar raka mej med Gillette Gel och en separat Mach3-hyvel. 2-3 ggr direkt efter varandra i duschen, två dagar i sträck. Då blir det riktigt fritt från stubb och det håller sej nästan en vecka.


En ny fråga uppenbarade sej – det finns ingen separat garderob för kvinnliga besökare. Tog upp frågan med tjejerna och deras sällskap. Visade sej inte vara något problem – ”Vi skall ju i alla fall visa upp våra kroppar för varandra och man kan alltid gå in på toaletten…..”

Tjejerna hade valt lite olika klädstrategier – tjejen som var med från förra gången hade bytt bikinin mot minimala trosor med lite spets och ”ljusgenomsläpp” fram och en matchande behå, under sina haremsbyxor och dito skjorta.

Hennes väninna, mulat med västafrikanskt/europeiskt blod som får en hudton som engelsmän kallar för ”olive skin”. Slank och tränad kropp, rätt stor rumpa med väldigt fasta skinkor, bröst i storlek C med bröstvårtor som var helt okänsliga för jordens gravitation. Djupröda Hotpants, liten färgglad sarong över bysten och stor sarong för att skyla kroppen. Mörkt tjockt hår i hästsvans och stora bruna ögon fulländade skapelsen.


De två killarna som hade tagit med sina partners var sampratade. Killarna hade lite tajtare boxershorts och tjejerna lätta linnebyxor och skjorta med djup knäppning och ingenting alls under.


Många var återkommande gäster och det tog inte lång tid innan pc’n vid midjehöga båsen visade ett ”circle jerk-klipp”. Fyra killar stod i vars ett bås och smekte sina kukar, när de sa nästan i mun på varandra – ”Skall vi inte köra ihop istället……? Piltavlebordet är ju rätt coolt.”


Tjejerna hade aldrig förr sett ett Piltavlebord med monterade tumstockar. Lätt frågande lät de få förklarat för sej av sina partners hur det användes. En av killarna hade redan tidigare släppt ut sin trekvartstyva kuk ur boxershortsen och knäade ner lite för att kunna lägga pungen precis intill kanten och sträcka ut sin mandom längs tumstocken.

Lite fnitter uppstod när tjejerna konstaterade att – ”det är alltså detta som ni blir så kåta av….”


Tidigare i vecka hade jag kvitterat tre stora kartonger med grejor från Läderverkstan. En eftermiddag hade jag träffat Satscha i lokalen. En jättefräsch tjej söder om 30, sportig och lite tränad look, mellanblont fint kort hår, fin färg i ansiktet och ett härligt glatt leende och smådjävlar som dansade i de blå ögonen.

Vi packade upp och inventerade in alla produkterna; kukringar i läder, gummi och metall, pungsträckare i skinn och gummi som tillbehör till kukringarna, analdildos av olika former och storlekar med och utan batteridrift, lotion med silicon, glidslem med bedövande effekt, olja med arominslag, onanihjälpmedel från enklare Sjömanfittor till mer sofistikerade rörkonstruktioner med utbytbara ”porrstjärnefittor”, flera olika typer av Prostatamassage-hjälpmedel med och utan batteridrift integrerade i kukringar eller stand-alone.
För att skoja med oss Gay-light typer hade Läderverkstan lagt ner en Rubberfist i svart latexgummi och en 26 cm lång/17 cm omkrets vid roten mycket naturtrogen negerkuk i mörkbrunt latexgummi. Den hade sugpropp i bakändad och var försedd med både svart kukhår och en stor mjuk pung i mjukt gummerat bomullstyg med två äggformade kulor i.

Satscha hade god erfarenhet av Värdinnejobb på mässor och rätt kvickt började ett program för produktpresentation utveckla sej. Läderverkstan hade lagt med produktfolders, beställningsblanketter och en prislista med generös rabatt.


När knappa två timmar av kvällen gått och alla gäster hade brutit isen, så började det bli dags för Tema-kvällen. De flesta killarna hade exponerat sina ståkukar på olika sätt och i olika konstellationer och några killar hade även snackat lite med tjejerna om hur dom tänkte sej att medverka. ”Självklart är vi nyfikna på kvinnlig masturbation – ja, hur det ser ut på riktigt alltså… Öhh, alltså om det är OK att fråga så rakt på…..”

”Jo, det är det! Vi har ju kommit hit frivilligt.” En annan fyllde i ”Vi vill gärna se vad det är som kåtar upp våra pojkvänner. I alla fall vill jag det!”


Klappade i händerna för att få uppmärksamhet, hälsade alla välkomna och presenterade Satscha. Med stor vana gick hon fram till bordet vi dukat upp i det inre rummet. Det rummet med loungemöbler som vi mest använde för att chilla.

För dagen hade vi lånat ihop ytterligare loungemöbler och möblerat upp i sex cirkelgrupper med sex platser i varje. Jag hade lånat ett pingisbord av ett grannföretag, lagt på gamla underlakan som duk och täckt över produktutställningen med ytterligare ett par.

+++++++++++

Andra halvlek finner du nedan!
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
4 Umgängesklubben – tredje torsdagskvällen…... Andra halvlek!

(Tekniska begränsningar på 10.000 tecken per inlägg stökar till det för mej, när jag får upp ångan.)

Värdinnan för kvällen stod framme vid bordet i ljusblå Hotpants i siden, tajta så de skvallrade om ett par minimala stringtrosor undertill, matchande ljusblå sidenblus, mycket låg knäppning fram, bar överkropp och ett par Converse på fötterna.

Diskret sminkad och totalt sett en väldigt fräsch appearence.


Kvällen gick till så att tryckt material delades ut medan Satscha presenterade produkterna, demo ex. fanns av alla produkterna samt rikligt med desinficerande tvättvätska och torkpapper. Köpta produkter fick man sedan med sej i obrutna förpackningar.

Presenterades idén att man ensam eller i olika konstellationer kunde prova olika produkter. Helt OK att interagera, om man frågade först och kunde acceptera ett Nej tack!, och ledde det ena till det andra – so be it…….


Satscha började med att visa lite olika kukringar. Några killar hade satt sej tillsammans i en loungegrupp och erbjöd sej att vara modeller.

På sina halvstyva och hårlösa kukar monterades tunna och tjocka kukringar av gummi, LV’s egenproducerade i skinn samt tyskproducerade i blank metall. Visade sej vara lättast att montera metallringar på en slak kuk medan töjbara gummiringar klarade en styv kuk, dock med hjälp av lotion.

Det fanns pungsträckare till några modeller och killarna enades om att det gav betydligt mer om pungen sträcktes ut och huden stramade när man fick kuken avrunkad. Tighta ringar som stasade blodet i kuken gav den där kittlande känslan i ollonet när orgasmen närmade sej.


Tjejerna var mycket intresserade av omdömena från killarna och ordersedlarna fylldes i.


JM var intresserad av en Prostatadildo i svart böjt gummi, som satt ihop med en tight kukring.

En av killarna frågade om han fick vara med och JM visade hur han med vana händer monterade kukringen, applicerade lite glidslem på analöppningen och kunde skjuta upp den över 15 cm långa böjda dildon. Samtidigt som hela paketet tightades till av den strama kukringen. Att gå omkring med leksaken monterad var riktigt skönt och JM sade att det kittlade i hela bäckenet.
Han hjälpte sedan till att den andre killen fick montera en kukring. Det vara första gången och JM fick både smörja in paketet med lotion och hjälpa till att få pungen på plats i slingen undertill.

”Oj, så hård du blev.” ”Jo, det är första gången och det känns riktigt skönt. Vill du dra ett par tag?” ”Javisst, du har en fin kuk och stort ollon också. Får jag slicka och suga lite?” ”Visst får du det, men ta det lugnt. Vill inte spruta ännu.” Killens kuk var stenhård och blodfylld, JM smekte den med handen och kände hur den pulserade innan han sakta tog det mörkröda ollonet i munnen. Killen blundade av njutning medan han fick sitt ollon masserat av JMs tunga och läppar. JM runkande sin egen kuk medan han sakta lät ståkuken knulla honom i munnen. Efter några minuter suckade killen av välbehag och drar ut sin pulserande kuk.

”Vi måste sluta här, annars sprutar jag och kvällen har bara börjar”

”Ok, ja hela kvällen är kvar.”


Nu var energinivån mycket hög och alla isar var brutna. Satscha hamnade i samtal med mulattjejen och två av killarna om Onanirören med utbytbar ”Porrstjärnefitta” inuti.

”Hmm, ser väldigt sofistikerat ut, med alla motstånden där kuken skall in. Behöver nog lite lotion också. Vi tjejer är ju alldeless släta inne i vaginan, men har ju muskulaturen i bäckenet att klämma och jobba med.” ”Dom där är rejält sköna att runka med. Har en sådan hemma med 3-4 olika insatser avgjutna från porrtjejer jag gillar. Droppa lite olja på min kuk, så vill jag gärna prova den här. Om ni vill titta på, förstås?” ”Jag droppar lite olja och sedan vill vi självklart titta på när du provar den.” ”Den klämmer jättebra både runt kukroten och på ollonflänsen…… öhh, vill du prova att hålla lite?” ”Visst, bra tempo så?” ”Jaa…, men ta det försiktigt.”

Mulattjejen fick något vilt i ögonen. ”Ge mej din hand och håll Onaniröret runt kuken med den andra.”

Killen minst sagt tappade hakan när mulattjejen med en hand släppte ner sina mörkröda hotpants till fötterna, satte sej lite lutande på soffans armstöd med ena foten bredvid rumpan, visade oblygt upp sin chokladbruna platta mage, lika chokladbruna venusberg med tight barberad triangel av fitthår ovanför ytterfittan med sina mattbruna hårlösa yttre blygdläppar. Man kunde skönja den laxrosa innerfittan i den smala springan.

”Så, lite olja på pek- och långfingern. Stick in dom väldigt försiktigt. Är inte så fuktig ännu. Känn så slät vaginan är och hur jag jobbar med muskulaturen. Lite grann samma grej, eller?”

Det enda som hördes var ett dovt ”Öhh… vad händer….”, och sedan fylldes Onaniröret till bredden av hans varma kuksaft.


Satscha och mulattjejen flinade och blinkade åt varandra. Vände sej till den andre killen, som såg minst lika häpen ut. ”Kan du inte visa oss vilka olika runkgrepp du använder?” ”Öhh, jovisst… brukar börja med tummen ovanpå ollonet och fingrarna undertill, för att få riktigt stånd. Det gick ju kvickt nu. Det vanliga hela-handengreppet med lillfingern innåt blygdbenet och sedan backhandern – det samma fast tvärtom, med tummen innåt blygdbenet.”

Mulatjejen flikade in, fortfarande bar på underkroppen ”Ok att jag testar en grej på dej?” ”Javisst” Hon tog ett tumme+pekfingergrepp runt pungen och tajtade till lite grann med handen runt pungen. ”Känns det annorlunda nu när huden spänns upp på kukskaftet?” ”Oh ja, brukar använda pungsträckare till mina kukringar.”


Satscha gick vidare mellan sittgrupperna och energinivån var mycket hög. Fastnade hos två killar och en tjej som jämförde olika kukringar i skinn och metall.

”Jamen, där är ju värdinnan. Vilken kul kväll detta blev. Men, lite synd att det bara var leksaker för oss killar här.” ”Nja, det var ju bestämt så och dessutom har vi tjejer lite inbyggda leksaker….” ”Nu hängde jag inte med!?”

Satscha blinkade åt andra tjejen ”Du är väl OK med om jag hjälper dej lite?” Utan att invänta något svar droppade hon sina ljusblå hotpants och trosor ner på golvet, satte sej lite tillbakalutat i soffan, lade utan större problem upp båda fötterna på nacken bakom huvudet. Med armbågarna kunde hon pressa isär låren. Hela bäckenet öppnades upp och den platta magen, venusberget bak mot analen blev väl synligt för de andra.

”OK för dej att lägga dej likadant?” Än en gång utan att invänta svar fortsatte Satscha i lugnt tempo att hjälpa tjejen i position och börja prata med jämna mellanrum ”börjar med att lägga min handflata på din mage, glider längre ner mot venusberget och luggar dej lite lätt…..”

+++++++++++++++

Tredje halvlek finner du nedan!
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
4 Umgängesklubben – tredje torsdagskvällen…... Tredje halvlek!

(Tekniska begränsningar på 10.000 tecken per inlägg stökar till det för mej, när jag får upp ångan.)

Satschas tankar kring mötet med en ny bekanskap: Just känslan av att bli luggad är något jag kan sakna då jag varit rakad så länge. Det är en skön lätt smärta som sprider sig över låren. Jag tittar snabbt upp mot den okända tjejen och hon nickar kort, hon gillar det så jag drar lite extra hårt och hon släpper ut ett kort stön.

Jag låter handflatan glida lätt över venusberget, lyfter och låter mina fingertoppar dansa runt på låren, runt hennes nu svullna ivriga läppar. Sen handflatan igen sen fingrarna lätt lätt. Jag gör så för jag är osäker på hennes typ. Själv vill jag ha det betydligt hårdare och mer rakt på, andra är betydligt känsligare. Samtidigt som jag låter toppen på en av mina fingrar försiktigt nästla sig in i henne så tänker jag att det är nog porrskadat, det där med att tjejsex skall vara mjukt och försiktigt. Jag är ju själv inte alls sådan.

Tittar upp på henne igen samtidigt som jag nyper henne lite lätt, då ser jag att hon reagerar med att ansiktsuttryck av njutning. Jag provar mig fram igen, trycker min handflata lite hårdare mot hennes fitta och då kom det, det lilla kvidandet. Hon är mer som jag, hårdare, så jag pressar handflatan och trycker in ett finger utan pardon rakt upp i fittan på henne. Hon lyfter sitt bäcken och stönar högre. Jag börjar rotera min hand och finger i henne och det får effekt. Hon greppar undersidan av sina lår och pressar dem bakåt så att fittan blir helt tillgänglig för mig. Jag drar snabbt ut handen och ger henne en ordentlig dask rakt över läpparna och hon tjuter till. Jag väntar inte på ett ok ut böjer mig fram för att använda min mun,

Jag har alltid uppskattad det där ögonblicket när jag kryper ner på en annan kvinna, precis innan jag väl är framme och jag känner doften och värmen från hennes vulva träffa mina läppar. Just det ögonblicket är magiskt för mig, så nära och skall precis till att bli ett med min tillfälliga partner, precis början av en resa som skall få mitt fulla fokus, allt jag har framför mig. Värmen och doften från hennes fitta var slående, jag hade verkligen lyckats kåta upp henne.

Jag pressar mina läppar mot henne, formade som ducklips och jag börjar massera. Backar och låter tungan få sitt. Jag pressar hela bredsidan av min tunga mot hennes fitta och fortsätter gnida med hårt tryck. Hon rycker och stönar så något är rätt. Sen kommer det ögonblicket som är med skräckblandad förtjusning, när jag pressar in så mycket av min tunga som bara går in i henne. Samtidigt som min näsa pressas mot hennes klitoris. Smak och doftupplevelsen just här brukar bli väldigt intensiv men är det en så skön mjuk fitta som denna och en doft som är lagom frän så är njutningen total även för mig.

I den positionen roterar jag och juckar så att min näsa stimulerar hennes klitoris. Hon juckar med sitt bäcken och stönar nu högt. Jag ser ingenting annat än hennes fitta och hör inget annat än hennes stön. Mitt fokus är viktigt för att ge njutning och det är dags att ta henne över kullen.

Jag låter min högra hand glida över hennes lår, inte för sakta utan följer hennes våg, hela vägen ner rundar hennes fasta mjuka fina rumpa fram till hennes anal. Det är alldeles blött av all min saliv så det är inga bekymmer att fukta mitt finger. Sakta sakta för jag in fingret i hennes anal och jag känner hur hennes muskel krampar, jag rör lite på fingret så hon verkligen känner att jag knullar henne i röven med mitt finger. Lyfter bort mitt ansikte och ger henne en ordentlig dask rakt över fittan, låter den ilande känslan passera innan jag dyker ner igen och använder mitt ansikte och tunga för att gnida henne. Det är då hon kommer, jag hör hur andningens frekvens ökar, korta snabba för att sen helt upphöra. Hon håller inne andan länge och kroppen är helt spänd tills förlösningen kommer med ett högt dovt stön där hon samtidigt ropar ut ”JAG KOMMER!”. Jag håller allt stilla, rör inte ett finger, tungan är fast, ansiktet stilla och hon pulserar sin orgasm rakt över mig.

Sakta drar jag tillbaka allt från hennes känsliga område. Jag får en handduk och ett glas vatten. Indulgence62, klubbvärden, och några andra klappar sakta händerna. Tjejen halvligger i soffan och ler mot mig. Vi nickar mot varandra och jag lämnar scenen…


Känner att jag börjar bli riktigt sprutklar nu, efter Satschas undervisning i hur tjej/tjej kan vara när det är som bäst. Ser att JM står och snackar med en annan kille, som också kollat på showen. ”Hur känner ni er efter uppvisningen? Sprutklara?” ”Jo, det där var hett.” ”Skall vi avsluta ihop?” Alla tre tyckte det och vi gick ut till bordet med piltavlan. Behövdes inte jättemycket jobb på varandras kukar för att vi skulle stå där med riktiga dunderstånd.

Runkade varandras kukar med långsamma tag och vi flamsade om att pricka ”Bulls eye”…hahaha…..

En kvinnohand kommer runt JM’s midja och fram skymtar Satscha ”Det här fixar jag….” och smeker JM’s pung samtidigt som hon långsamt runkar hans stenhårda kuk. JM böjer huvudet bakåt och stönar av njutning medan Satscha runkar kuken med van och fast hand. Han håller händerna på bordet och försöker knulla hennes hand för att det ska gå snabbare, men hon står bakom honom och blockerar så han inte kan röra höfterna. Handen håller ett fast tempo med långa drag, efter några minuter känner JM hur musklerna drar ihop sig så att buttpluggen trycker direkt på prostatan och han utbrister ett högt ”Jag kommer!!” medan tre rejäla strålar av sperma målar bordet, men inget träffar Bulls eye. Satscha runkar ut det sista medan hon viskar:

”Duktig pojke, du behövde verkligen det där ser jag”


Vi andra två bestämmer oss för att hjälpa varandra att komma först. Båda två kommer med högljudda stönande och det blir rejält kladdigt på bordet.

Eftersnack med kall dricka följde och alla var mycket nöjda med kvällen. Ingen negativ energi och ingen kände sej förbisedd eller otillbörligt utnyttjad.


Som klubbvärd för Umgängesklubben fick jag mycket beröm för den informella och positiva stämningen. Alla aktiviteter sker med samtycke och alla respekterar ett Nej!

Vid närmare undersökning visade det sej att ingen hade blivit avvisad, när man frågat om man fick titta på eller kanske känna eller smaka lite. Ett gott betyg att alla är nyfikna och positiva.

++++++++++++++++++++++++++++++



Nästa avsnitt kommer att handla om den fjärde klubbkvällen……. men jag behöver inspiration av er andra. JM och Satscha har spökskrivit avsnitt i den här delen därmed visat hur man blir en bra förebild. Kan säga att den interaktionen har varit upphetsande och bra för fantasin.


Är någon intresserad av rollspel i miljön på Umgängesklubben – så kan det vara spännande att se vad det leder till. Skype är väl ett bra verktyg då – med eller utan cam och mic, men helst inte bara skriven chat.


Adda mej (Indulgence) och andra utvalda lekkamrater på Skype, så tar vi det därifrån! Glöm inte att det är summan av energin vi chippar in i forumet som driver det framåt!
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
5 Umgängesklubben – fjärde torsdagskvällen…...


Detta är den femte delen i en svit av berättelser. Dom bör helst läsas i logisk följd.


Umgängesklubben hade nu utvecklats både snabbare och i ändå bättre riktning än vad jag kunnat föreställa mej. En av medlemmarna hade erbjudit sej att sätta upp och även drifta en webbplattform för klubben. Lite halvavancerad med Kalender, Chat och Fotoalbum. Flera medlemmar hade anmält sej intresserade att vara med och rådda med klubben och ha värdansvaret vissa temakvällar. Två av tjejerna hade föreslagit att ”pimpa upp” lokalen och för ganska lite pengar var nu lokalen betydligt mysigare. I bakre rummet hade jag köpt loss loungemöblerna från Sexleksakskvällen. Däremot var pingisbordet borta igen, men ersatt av några ihopfällbara bord.

Tjejer och kvinnor började anmäla sej och det var helt klart att alla ville ha en klubb för bägge könen. Tjejerna var lite frågande om det fick vara i fred på klubbkvällarna och jag kunde då berätta att vi andra medlemmar kamratuppfostrade varandra – så Ja, det kan ni! Samma regler gäller för alla – både avseende grad av avklädning och att ett Nej skall respekteras.


Temakvällen med Sexleksaker för killar blev väldigt lyckad och nu kom det upp flera nya förslag; Sexleksaker för tjejer, Styling av könshår, Snurra flaskan/Sanning & Konsekvens, Bodypainting m.fl.


Mulattjejen var glädjande nog en av de tjejerna som var väldigt entusiastisk. Hon visade sej heta Cloë och ville gärna ta med sej några nya kompisar nästa klubbkväll. Hon hade varit på AW-häng hos en kollega nyligen och kommit i snack med ett par vänner till jobbkollegan. Hon var lite osäker men tyckte att dom såg bekanta ut. Dom pratade på och, jovisst var det Susanna Kallur (SK) kortdistanslöparen, Charlotte Kalla (CK) skidåkaren och Kosovare Ashlani (KA) fotbollstjejen.

Det blev självklart efterfest och värdinnan hittade en klaska Tequila och samtalet blev raskt lite intensivare. Dom hade pratat om killar och relationer. Idrottstjejerna hade tränat målmedvetet hela sin uppväxt och ungdom. Dom antog nog sej ligga efter med festande och sexuella experiment. ”Jo, det är klart att vi allihop haft killar och relationer. Men, idrotten har alltid gått i första hand”.

Cloë provade lite testskott kring lekar med andra tjejer, men fick inte riktigt någon träff.

Efter ytterligare några tequila-shots vaknade CK till ”Vad har du själv för erfarenheter av tjejer?” Cloë berättade kort att hon provat en del tjejsex och gillade det lika mycket som straight sex. Hon definierade sej som bisexuell. ”Jo, för vi tjejer vet ju lite bättre än killar hur vår egen sexualitet fungerar. Ofta fungerar samspelet bättre med en annan tjej, om man nu inte träffar på en kille med rätt erfarenhet.”

Med stora runda ögon och halvöppen mun tog idrottstjejerna in vad Cloë berättade. KA kunde berätta om vissa egna erfarenheter eftersom damfotboll är en tydlig lesbisk slagsida bland sina utövare.


”Jo, som jag sa så är jag medlem i den här Umgängesklubben där både tjejer och killar träffas och har kul ihop. Låt oss gå dit nästa torsdag och kolla. Man måste inte vara med och agera om man inte vill”. ”Det tror jag inte jag vågar!”, sa SK och CK i mun på varandra.


Kvällen förflöt och tequilan tog slut. Så dags hade alla fyra lovat varandra att gå till klubben torsdagen därpå, och inte bara titta på. Enades om att prata ihop sej lite om klädval i förväg. Varför inte landslagets minimala löparshorts, var ett uppslag som dryftades.


Som vanligt hade ca 35 personer anmält sej till klubbkvällen, som denna gång skulle fokusera på ”Snurra flaska/Sanning & Konsekvens”. 25 killar i olika åldrar, från 25 år upp till 49 år. 9 tjejer mellan 24 och upp till 47 år. Var noga att stämma av förväntningar och farhågor över åldersgrupperna för att alla skall få ut det de vill av klubbkvällen.


Som vanligt lite fnissigt när deltagarna klädde om till: boxershorts, speedos, kort morgonrock utan något under, haremsbyxor och blus utan något under, minimala trosor med ljusinsläpp fram och lika liten behå, hotpants och enbart en sarrong på överkroppen, löparshorts och tight sport t-shirt utan behå under osv.


Kvällen gick ut på att vi delade upp oss i sex grupper, kring vars en loungemöbel. Bord att snurra flaskan på i mitten och sofforna/fåtöljerna att hålla till i.

Alla deltagarna började blanda sej och jag hamnade med Cloë, CK, KA och två nya killar Anders och Peter. Varje bord började i sin takt och ville någon deltagare testa något annat bord så gick det bra att byta en mot en.

Vi började i lugn takt med Sanning-frågor; har du gjort detta förut, har du masturberat idag, har du testat samkönat sex, berätta om din första sexupplevelse, vad har du för förväntningar och farhågor på kvällen…..

Vart efter vi blev varma i kläderna började vi försiktigt med Konsekvens-frågor och bestämde då att ett klädesplagg skall tas av för varje fråga man ställer.

Spelet kunde börja - Cloë fick flaskans hals mot sej första gången, frågade om jag ville ha Sanning eller Konsekvens, och instruerade mej raskt (Konsekvens) att sakta runka en av de nya killarna Anders hård, i 30 sek med olja. Jag instruerade Anders (som valde K) att klä av CK på överkroppen och hångla bröstvårtorna hårda i 30 sekunder.

CK var rätt nervös och rödflammig på kinderna och halsen – förmodligen en blandning av nervositet och lite nyfikenhet och kåthet. Hon instruerade KA (K) att klä av Cloë på underkroppen och smeka in ett oljedoppat långfinger i fittan och hålla det där helt stilla i 30 sekunder.


Stämningen steg runt alla borden och de flesta deltagarna var nu helt nakna. Man kunde se halvstyva och trekvartsstyva kukar lite här och där. Rödflammiga kinder och styva bröstvårtor var mer regel än undantag. Det cirkulerades en korg mellan borden, i den fanns ett par dildos av olika storlekar, måttband, olja, kukringar med pungsträckare och lite annat.


Cloë gick vidare med att instruera CK (K) att olja in och montera en kukring på Klubbvärden/min kuk. Eftersom CK är en av mina absoluta favoritfantasier, så blev kuken stenhård redan när hon med sina små lite valhänta fingrar smek-gned ut lite olja. En gummiring är lättare att montera på en styv kuk och utan att få hjälpa henne kunde jag bara instruera hur hon skulle börja med pungen i pungsträckaren och därefter olja in ollonet för att kunna glida in kukskaftet på plats. ”Du behöver inte runka kuken nu, detta är svårt nog i alla fall. Är nog lite starstruck också.” sa jag och flirtblinkade. Fick ett sött lite generat leende tillbaka och ”I’ll be back…..”.

CK torkade av sina händer och instruerade Anders kompis Peter (K) att klä av KA på underkroppen och mäta upp avståndet mellan stjärthålet och klitoris, med ett måttband från korgen. Vi noterade 14cm, ifall någon skulle komma på idén att mäta någon annan tjej.

Andra halvlek kommer nedan......
 
Last edited:

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Direkt fortsättning på Första halvlek ovan!

(Tekniska begränsningar på 10.000 tecken per inlägg stökar till det för mej, när jag får upp ångan.)

Peter kom tillbaka till mej (K) och instruerade att Cloës fitta skulle härbergera en 18 cm dildo, med 15 cm omkrets i 30 sekunder utan rörelse. Jag fick använda olja och försiktigt förde jag isär de yttre blygdläpparna och såg att den laxrosa innerfittan var ganska fuktig. Lite olja till hjälpte och Cloë såg mycket nöjd ut – men hade synpunkter på att jag inte juckade med dildon.


Jag tyckte att idrottstjejerna nu fått tillräckligt med introduktion och instruerade CK (K) att hands-free slicka innerfittan på KA rejält glansig. Anders och och Peter ändrade diskret sittposition för att, inte bara få bättre utsikt men också för att inte annonsera sina nu rejält deffade ståkukar. CK var påtagligt nervös, erkände att hon vare sej varit med en tjej förut och än mindre slickat en fitta. KA fnittrade förtjust, ”Jamen, du har väl masturberat…. Eller?” ”Jo, det har jag ju.” ”Då så, gör likadant fast med tungan. Bara säg åt mej om jag skall föra något åt sidan eller dela isär.” KA lät kavat och drivande i tonen, medan CK var påtagligt röd om kinderna och lite stressad i händerna.

Efter lite inledande tungmassage at fittskåran bak mot stjärthålet, så förde KA försiktigt sina yttre blygdläppar en och en lite försiktigt till sidan så att CK kunde komma åt med tungan. CK var lite fnittrig men kommunicerade med KA och kämpade på. KA blev kvickt lite glasartad i blicken och började andas lite tyngre. Stämningen steg i sittgruppen, alla kämpade för att kunna se hur CK lyckades. ”Nu är det ….. nära…..” Jag fick gå in och bryta, eftersom orgasm inte ingick i uppdraget.

Anders och Peter var bara delvis med i matchen, eftersom dom noterat varandras kraftiga ståkukar och börjat ägna varandras erektioner lite uppmärksamhet. Anders fiskade snabbt upp ett måttband ur korgen på bordet och tittade menande på Peter när han sa ”16 lång och 14,5 runt om kukroten. Inte konstigt den känns så grov att hålla om.”

Peter hörde knappast någonting, ögonen var helt blanka och började flämta ”Anders…. Det här går inte längre….” Anders fiskade raskt upp en kondom, öppnade folien och med van hand trädde på en Profil med lite knottror. Fan for i Anders, vände sej kvickt till KA ”It’s all yours….” Häpen men synbart uppkåtad tvekade hon inte utan fattade kukskaftet med sina båda kvinnohänder och stoppade kukhuvudet upp i gommen och började gnida det intensivt.

Peter såg ut att behöva syrgas, och under stora kroppskonvulsioner och brunstig-älg liknande läten fyllde han upp hela KA’s lilla trut med kuksaften i kondomen. KA fick något lite larvigt uttryck i ansiktet, men log och såg bara lycklig ut.


Nu var det verkligen alla-mot-alla som gällde och alla var trygga med sällskapet och bjöd till så gott man kunde. Det runkades, sögs, pillades och slickades på alla håll och kanter och vällustiga ljud hördes överallt ifrån.


Efter drygt tre timmars intensivt lekande S&K, så hade de flesta deltagarna bytt bord i alla fall en gång. Det fanns en spänning i luften att våga fråga idrottstjejerna att få var med dom – dom är ju trots allt både guldmedaljörer och kändisar.

Men, alla tre tog det med jämnmod och stort intresse. Att döma av deras orgasmer så gillade dom kvällen. Jag kunde inte hålla mej utan frågade CK om jag inte kunde få smeka hennes båda par blygdläppar med olja samtidigt som jag masserade klitoriskappan med ett tum/pekfings pincettgrepp. Orgasmen kom tydligt och stark och Anders bad att få runka mej till sprut, bara för att han blev så himla kåt.

Cloë behövde inte tjata för att få kyssa KA’s blygdläppar, samtidigt som hon hade en finger inne i fittan. Fingret fick inte jucka, men det struntade hon i.


Alla deltagare var mycket nöjda med kvällen och humöret var högt i omklädningsrummet. Vi hade infört en ordning att inte alla skulle lämna lokalen samtidigt och man fick gärna vara lite diskret. Jag ville inte ha dit en massa ovidkommande störande element som bara hängde utanför. Så långt möjligt ville vi inte ha Personal på klubben som inte vara med och lekte – typ Entrévärdar eller Ordningsvakter.

Så gott som alla gamla deltagare skrev upp sej på Tema-kvällen nästkommande månad, trots att vi inte bestämt temat ännu. Jag som Klubbvärd fick mycket uppskattande kommentarer och som vanligt en hel del dricks. Klubben hade fått bättre ekonomi än planerat och medlemmarna uppskattade att det både blivit lite mer ombonat men också lite bättre catering.



Kommande Klubbkvällar kommer att handla om; Styling av könshår, Bodypainting, Sexleksakskväll för tjejer och annat som ni där ute kan komma på åt oss som skriver…. ;)


+++++++++++++++++++++++++++++
 
Last edited:

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Hr Moderator Challe tyckte följande om berättelserna från Umgängesklubben:

Kan bara säga en sak! Underbart! Spenderade senaste halvtimmen med att läsa från början till slut och det är så bra. Både bra skrivet och bra innehåll. Man sitter med stånd hela tiden och vill bara vara med!
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
6 Umgängesklubben – femte torsdagskvällen…...

Detta är den sjätte delen i en svit av berättelser. Dom bör helst läsas i logisk följd.

Umgängesklubben hade varit igång sedan hösten i fjor. Nu var det juni-månad och vi hade enats om att ha en klubbkväll till innan sommaruppehållet. En hel del medlemmar hade varit med på alla träffarna, ibland tog man med kompisar som man var säker på skulle uppskatta verksamheten. Det var ju trots allt lite speciellt att ta av sej kläderna, byta om till någon form av erotiskt laddad klubbklädsel och sedan leka sexlekar med varandra, där man tog på varandras könsdelar och hjälpte varandra till orgasmer.

Endast vid några få tillfällen hade vi varit tvungna att avhysa besökare. I de flesta fallen fick vederbörande vara kvar under kvällen, men blev sedan informerad om att inte återkomma. Vi ville inte få bråk vid lokalen och slapp också det.

Men, lite märkligt blev det aldrig en stor fråga att detta var en sex-light klubb. Det var inte tänkt att man skulle knulla med varandra. Tanken var att handjobb och blåsjobb – enskilt, tillsammans eller åt varandra skulle krydda fantasierna och aktiviteterna tillräckligt. Det finns Swingerklubbar och Gaybastuklubbar för penetrerande sexlekar.


Som klubbvärd fick jag mycket mail och telefonsamtal från medlemmarna om olika typer av tema för klubbkvällar. En lite udda idé hade tagit sin form och när jag pratade om saken med min gamle kompis JM, så bestämde jag mej.

JM hade under vintern gått in i en delvis ny roll på sitt jobb och delade sin tid mellan norrlandskusten och Stockholm. Jag gillade hans generösa personlighet och han hade en särskild förmåga att komma på och prova udda sexuella tricks.

JM hade en kvinnlig kompis som vid några tillfällen ställt upp som modell för ”Bodypainting” i Köpenhamn – speciella artister målade kläder eller utrustning direkt på huden och sedan uppträdde modellerna på Catwalk i samband med modevisningar eller i olika typer av teater-/filmsammanhang. Resultatet var enastående – om man hade skickliga artister.

Hans kompis hade lämnat det bakom sej men hade fortfarande kontakterna kvar. Lite research och telefonsamtal ledde fram till ett upplägg som nog skulle kunna funka.

Jag hade en tydlig vision från några olika videoclip på Pornhub.com, där den danska tennisstjärnan Caroline Wozniacki och ett par andra idrottstjejer gjorde Baddräktsreklam för magasinet Sports Illustrated.


Jag engagerade en väl ansedd Bodypainter och en kvinnlig modell. Vi enades om att jobba med badkläder; baddräkter, bikinis samt badbyxor/Speedos – och att klubbmedlemmarna skulle få delta i par. Det tar ca 15 timmar att måla en baddräkt, så vid midnatt dagen före klubbkvällen släppte jag in de båda och stannade kvar ett tag för att ta lite bilder och spela in några videoclip. Vid några tillfällen under torsdagen kom jag förbi klubben och tog ytterligare bilder. Dessa skulle visas under klubbkvällen, så medlemmarna fick ett begrepp om processen.

Planen var att proffsen skulle jobba klart under tiden medlemmarna bytte om och installerade sej. Efter en gemensam presentation av arbetet skulle de medlemmar som ville, få prova på att jobba i par under proffsens ledning. Lite kul att så många som 9 st par anmälde intresse.


Artisten Flemming, ursprungligen från Danmark, presenterade sitt arbete på Angelika. Hon var en välväxt blondin – lite längre än medellängd för 30-åringar, stor kropp dvs grovt byggd, lite tränad och klart synliga muskler. Men, absolut inte överviktig och inget överflödigt underhudsfett. Grovt byggd – stor mycket välformad plommonformad rumpa, kraftiga lår, markerad midja med tydlig bukmuskulatur, D-kupa till de välformade brösten, fina linjer i ansiktet, intensivt blå ögon och lite uppnosigt sportig kort frisyr för det blonda håret.


Angelika hade valt ut en av säsongens rikt mönstrade baddräkter från ett av de ledande modehusens varumärken. Flemming berättade att man börjar med att modellen provar baddräkten för att han skall kunna göra lite skisser och stöd för arbetet. Plagget får gärna vara rikligt mönstrat för att integrationen av kroppens linjer skall bli så intressant som möjligt. Lite speciellt att allt kroppshår måste rakas bort på den hud som skall målas. Modellen är helt naken, bröstvårtorna integreras i mönstret medan fittan målas precis runt kanten på yttre blygdläpparna. Mellan skinkorna målas ett par centimeter in i mellan. Vid uppvisningen rör sej modellen så att låren gärna skyler fittan och skrevar inte så att skinkorna glider isär.


Kvällen började som vanligt med att medlemmarna dök upp i samlad trupp, under sedvanligt fniss och stoj bytte om till sina klubbkläder; små trosor med ljusinsläpp fram och dito ögonlappsstor bikini, haremsbyxor och storskjorta utan något under, Hotpants och sarrong, Speedos, högt skurna löparshorts osv.


Flemming och Angelika fick enormt mycket uppskattning för konstverket. Angelika hade varit på Full body shave&wax, från vristerna ända upp till halsen. Flemming hade mycket skickligt hittat de olika starka färgnyanserna (blått, rött och kombo i lila) i baddräkten. Mönstret var ganska melerat och färgerna flöt i varandra och gjorde det möjligt att lyfta fram kroppens naturliga linjer och samtidigt maskera bröstvårtorna och hålla hela fittan målad i en lite mörkare nyans av lila. När Angelika poserade kunde man på avstånd inte se att hon var målad på kroppen. Genom att vinkla bäckenet lite åt sidan och skjuta fram ena låret med lite böjt knä, så döljde hon fittan effektivt. Hennes rörelser var så återhållsamma och vare sej skinkorna eller fittan skrevade och avslöjade att hon var naken.


Det var nu dags att medlemmarna skulle börja sitt arbete. Vi spred ut sej i loungegrupperna och borden kunde tjäna både som catwalk och arbetsplattform. Ingen hade problem med att vissa bara skulle titta på, medan de andra skulle jobba med varandra. Första steget var att raka modellen på de kroppsdelar som skulle målas. Rakhyvlar, gel, vattenskålar och tjocka frottébadlakan bars fram och de nio konstnärerna började raka sina modeller. Naturligtvis svårt att hålla fingrarna i styr och visst såg man lite rosiga kinder och fnittrande på sina håll.


JM och Cloë skulle jobba ihop och JM demonstrerade att han rakat en fitta förr i sitt liv. Raskt försvann allt hår från venusberget, försiktigt från de yttre blygdläpparna, mellangården samt mellan och på skinkorna. Torso, på och runt brösten, blev lite väl noggrant intvålade. Cloë sa ”Lymmel!” och JM flinade. När han smygtittade neråt hade ytterfittan delats lite och den laxrosa innerfittan kunde skönjas, och visst såg det lite blankt ut.


Jag hade frågat idrottstjejen Susanna Kallur, som efter succén förra gången, omedelbart blivit medlem om hon ville måla Speedos på mej. ”Visst, inga problem!” hade hon sagt i telefon och hörde nog hur nöjd jag lät med det.

När kvällen så kom instruerade jag henne hur man rakar en kuk, pung och resten också. Hon lade huvudet lite på sned och gläntade lite på sina haremsbyxor, så jag kunde se en kaxig rektangel av kort barberat fitthår strax ovanför klitoriskappan. Jag förstod piken och hade inga fler kloka synpunkter.


Alla nio paren gick igång med att skissa konturerna och mönster på modellerna. Proffsen gick runt och hjälpte till. Lite enklare utvalda mönster gjorde att arbetet gick ganska fort. Trots att koncentrationen var hög, så kunde man lätt se att lätt blodfyllda kukar och rödflammiga kinder visade att det fanns annat som tilldrog sej uppmärksamhet också.

Modellerna hade alla fått sina underliv rakade av sina artister och på sina håll man nog passat på att kåta upp varandra.


Andra halvlek följer direkt här nedanför!
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Direkt fortsättning på Första halvlek ovan!

(Tekniska begränsningar på 10.000 tecken per inlägg stökar till det för mej, när jag får upp ångan.)

JM hade fått ett lite enklare mönster på underkroppen och arbetet gick ganska fort. Lite för att retas envisades han med att hålla isär de yttre blygdläpparna med två fingrar när han målade det enfärgade mönstret på venusberget. Det gällde ju att måla exakt fram till kanten av yttre blygdläpparna. Cloë stod på knän och armbågarna, putade lite onödigt med rumpan för att JM skulle kunna måla det två färgade mönstret en bit in i skinkspringan. Bar hud skulle ju helst inte synas när Cloë gick och skinkorna gled mot varandra.

Bikiniöverdelen gick i flerfärgat blomstermotiv och var lite pyssligt att måla, trots att skärningen var generös och färgåtgången blygsam. Bröstvårtorna målades in i mönstret av Flemming, som samtidigt förklarade att det var ett av de svåraste momenten.

Cloë poserade mycket nöjd på bordet och alla vara häpna över det fina resultatet. På få meters avstånd såg det precis ut som att hon hade bikini på sej och genom att vrida bäckenet och föra fram ena höften med lite böjd höftled så kunde hon dölja fittan, där annars blygdläpparna avslöjat henne.


Susanna var i full gång med finjustera rakningen av mitt paket. Inget litet hårstrå fick finnas kvar och i upphetsningen tror jag bestämt att ollonet fick sej en lite puss för att ta bort en droppe försats. Jag hade svårt med koncentrationen och med rosiga kinder gav Susanna mej en lurig blick och sa ”Pannben!”. Jag tror hon menade att jag skulle fokusera…..

Ett par Speedos i två färger går ganska fort att måla och jag hade svårt att dölja min upphetsning. Vi kom överens om att hon skulle tejpa upp min kuk och pung lite bakåt mot analen. Genom att sedan hålla ihop låren lite så kunde jag nog dölja kuken.


Både jag och Cloë gick runt på den provisoriska Catwalken och alla var mycket imponerade. Flera personer hade bett Flemming och Angelika att visa dom hur det gick till att kroppsmåla.

Stämningen var mycket hög och på flera håll runkades, masturberades det och slickades.

Cloë log lite skälmskt, lade upp höger knäveck mot min midja och låste mej lite löst. Smekte min bröstkorg med händerna och gav mej en djup tungkyss. ”Jag är så sjukt kåt……” Kände försiktigt med handens ovansida på ytterfittan och visst var det rejält fuktigt. ”Ett finger….”

”Junior!” fick jag till svar. ”Ok då, skyll dej själv” Hoppade över två och gick direkt på pek-, lång- och ringfingern. Smorde in i lite olja och började sakta fingerknulla Cloë. Varierade med två, tre och fyra fingrar och rätt snabbt började hon skaka i hela kroppen och dom andra som stod närmast tystnade när orgasmen högljutt vällde över hennes läppar.

Två andra tjejer var kvickt upp med handen i luften, ”Kan du inte …. med oss också?”


Susanna hade pillat lite på sej själv under tiden och kallade mej och JM till sej. ”Jag är så sjukt tacksam att jag får vara med här. Nu bjuder jag på detta.” JM kuk var bara att plocka ur boxershortsen, medan min fick avtejpas och tvättas ren från färg.

Jag kunde inte förställa mej att en Olympisk mästarinna i Häcklöpning kunde suga kuk på det aggressiva sättet. JM och jag fick så mycket vi tålde, ömsom med händerna och ömsom med hennes lilla fina mun. Hon visste att jobba med tänderna på ollonflänsen och gnugga ollonet rätt så hårt uppe i gommen.

Dessutom var Susanna min Gudinna nr 1 i världen, och jag både tänkte på PANNBEN och iskalla duschar när det började strama bak i benen.

Vi sprutade ungefär samtidigt och fyllde hennes söta lilla trut till bredden med vår sagge. Hennes extremt söta ekoretänder, med den lite uppdragna överläppen, var knappt synliga för att den gräddvita tjocka saggen. Minsann om vi inte spontan-Bukkak’at Susanna Kallur.


Aktivitetsnivån var mycket hög och vid flera loungegrupper var det rena ”alla mot alla aktiviteter” och alla hämningar var som bortblåsta. Ståkukar som pekade mot taket och rödflammiga tjejkinder som efterfrågade fingrar i fittan. Vad mer kan jag som klubbvärd önska mej.


Nedvarvningen, tvätt och påklädning tog extra lång tid denna kväll och det var nu tydligt att flera olika konstellationer tänkte gå vidare för att få knulla varandra.

Alla tyckte det var en god idé att Umgängesklubben hålls till ”Light-sex”. Händer, tungor och redskap är helkt OK, men inget penetrerande sex med kuk och fitta – vare sej straight, bi eller gay. Vi hade också byggt upp en sådan kemi att alla respekterade att man inte bara gick till UK och plockade upp en partner för att sen bara gå vidare. Den lojaliteten ställde alla upp på. Men, att träffas och knulla efter klubbkvällarna – det är en helt annan historia.


+++++++++++++++++++++++++++++++++


Det finns fler olika teman jag tänkt skriva ytterligare episoder om. Det blir först till hösten eftersom hustrun och jag nu först skall ut med båten i skärgården – det är ju Hemester som gäller i år.

Är det någon av er som har uppslag och idéer – så håll inte inne med dom.


Tack på förhand för det och för er återkoppling!


/ Indulgence62
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
7 Umgängesklubben – sjätte torsdagskvällen…...


Detta är den sjunde delen i en svit av berättelser. Dom bör helst läsas i logisk följd.


Umgängesklubben hade varit igång sedan hösten 2019. Nu var det juni-månad 2021 och pga Covid-19 pandemin hade verksamheten legat ner ett tag. En hel del medlemmar hade varit med på alla träffarna, ibland tog man med kompisar som man var säker på skulle uppskatta verksamheten. Det var ju trots allt lite speciellt att ta av sej kläderna, byta om till någon form av erotiskt laddad klubbklädsel och sedan leka sexlekar med varandra, där man exponerade sej, tog på varandras könsdelar och hjälpte varandra till njutning och orgasmer.

Endast vid några få tillfällen hade vi varit tvungna att avhysa besökare. I de flesta fallen fick vederbörande vara kvar under kvällen, men blev sedan informerad om att inte återkomma. Vi ville inte få bråk vid lokalen och slapp också det.

Men, lite märkligt blev det aldrig en stor fråga att detta var en sex-light klubb. Det var inte tänkt att man skulle knulla med varandra. Tanken var att handjobb och blåsjobb – enskilt, tillsammans eller åt varandra skulle krydda fantasierna och aktiviteterna tillräckligt. Det finns Swingerklubbar och Gaybastuklubbar för penetrerande sexlekar.


Som klubbvärd fick jag mycket mail och telefonsamtal från medlemmarna om olika typer av tema för klubbkvällar. Satscha, som varit värdinna på Temakvällen med sexleksaker brukade ofta vara med. Det är en pigg tjej/ung kvinna som äger sin sexualitet och tar för sej ganska rikligt men på ett generöst sätt. Ibland har hon haft kompisar med sej och då vet man att det kommer att lyfta kvällen.


Hon hade flera gånger sagt att det kåtar upp henne enormt med andras uppmärksamhet och att hon gärna spelar lite spel för att få den uppmärksamheten. Så, om UK skulle ha flera temakvällar så kunde hon tänka sej att deltaga lite mer centralt…..


Under våren och sommaren 2020 utvecklades Covid-19 pandemin till något riktigt otäckt och det var inget svårt beslut att lägga aktiviteterna på is under hösten. Jag hade också möte med företaget som hyrde resten av bottenplanet i fastigheten och fick erbjudandet att hyra lokalen på fem år, med option att steg utöka med ytterligare rum. Företaget hade gjort om sin verksamhet under Pandemin och behövde inte lokalerna. De uppfattade hyresgästen som seriös, även om dom inte fullt ut insåg vad vi höll på med. Men, jag hade hela tiden kommunicerat med dom och vi pratades vid då och då.

Dom hade lite överbliven personaltrivselutrustning som UK kunde köpa billigt – en rejäl PC-kanon, en rostfri rörkonstruktion som enkelt borde kunna svetsas om till Poledance-stång, en Karaoke-anläggning, en fyra meter lång bardisk med pubstolar och två rejäla drickakylar. Det där kunde kanske komma till användning.


Tanken föddes att göra en digital aktivitet, så här i Covid-19 tider och jag pratade med lite medlemmar om alternativ till mjukvara osv. Satscha hade legat på mej och jag frågade om hon kunde tänka sej att vara Huvudperson i en digital aktivitet. Hon gick igång direkt på idén och föreslog att en av hennes väninnor nog skulle kunna vara med också.

Fick rekommendationer om mjukvaran ”VideoChat” från flera håll – stabil, snabb, kraftfull, gjord för multi-usermiljö, avancerad filhantering och HD kvalitet på bild och ljud.

Med en vanlig optisk fiberkabel kund man koppla upp 30-40 användare i olika Mode; ”alla-mot-alla”, ”ett center och sateliter” eller ”ett center och alla-mot-alla runt om”. Det fanns chatfunktion med/utan Cam samt individuella Noticeboards där varje användare kunder häfta upp bilder som de andra fick tillgång till. Avtal tecknades för 40 användare för några hundralappar/st under ett par månader.


Satscha kom tillbaka och föreslog att hon och en kompis gärna ville vara i centrum och ”leka lekar enskilt eller tillsammans”. I förväg producerade dom ett 100-tal mer eller mindre utmanande bilder, som deltagarna kunde plocka till sej – ex. göra Tribute Cumshots på och sedan häfta upp på sin Noticeboard och returnera samt göra tillgänglig för de andra.


Rätt kvickt blev det 19 killar och lite överaskande hela 8 tjejer som gärna ville vara med på ”Digitalt gruppsex”.


Torsdagen kom och strax före kl 19.00 loggade jag in som Klubbvärd/administratör och såg att ett par deltagare redan var på plats i Väntrummet. Slog på cammen och ”släppte in” en och en efter en kort pratstund. Alla var klädda i sina Klubbkläder, någon hade Partyansiktsmask och på något håll kunde jag skönja en redan styv kuk. En av tjejerna hade pratat med en väninna och jag hade inga invändningar mot att de båda var med. Dom tackade och ville gärna visa att de var beredda – gläntade på sina glansiga sidenmorgonrockar och blottade sina ungflicksbröst.


Alla var nu incheckade, tidplanen höll bra och en gjorde en kortare introduktion av mjukvaran. Vi började direkt i ”Alla-mot-Alla Mode” och utöver ”Centrum” valde man själv vilka andra deltagare man ville vara uppkopplad mot. Request-to-Connect gick ut till mottagaren och enda restriktionen jag satt upp var att all kommunikation är dubbelriktad. Alltså inget titta men inte visa – men å andra sidan så valde man själv hur pass aktiv man ville vara. Man kunde också Mute’a sin Connection mot enskilda deltagare eller hela gruppen - för att ta paus.


Lite högtidligt presenterade jag kvällens tema – Satscha hade blivit lite kompis med mulatttjejen Cloé och dom skulle nu tillsammans leka lite lekar och vi kunde då vara med digitalt på lite olika sätt.


Satscha och Cloé satt i sina klubbkläder på en långhårig vit matta. Satscha i oversize lätt uppknäppt vitt linneskjorta och svarta trosor med ingång i grenen. Ytterfittan tittade lite diskret fram, det glänste lite grann i springan och inget hår skymde sikten. Cloé i undersize rött underset med ljusgenomsläpp och lite spets. Hennes muskulösa ”Oliveskin-hud” glänste av massageoljan hon smort in sej lite lätt med. Hennes korpsvarta tjocka hår var uppsatt i en kaxig tofs bak på huvudet. Båda var diskret men lite utmanade sminkade.

Dom inledde om vart annat med att säja Hej, presentera sej, och förklara att på Common Notice Board fanns ett 100-tal bilder som alla kunde Download’a och sedan Upload’a igen.


Stämningen var förväntansfull, vi bekantade oss med varandra, det fanns några tekniska frågor men vi enades om att vi lär varandra.

Satscha fortsatte prata lite om sin Fetisch att vara i centrum och få uppmärksamhet, öppnade storskjortan lite mer och smekte inlevelsefullt sitt ena bröst. Bröstvårtan stod rakt ut ett par centimeter.

Flera av tjejerna ville veta lite mer om hennes fetisch och en kul diskussion utbröt. Samtidigt satt deltagarna och följde med samt började smeka sej själva i egen takt. Det uppstod tvärkontakter, när det hände något spännande hos någon annan deltagare och andra samtal spann iväg.


Det togs bilder och korta clips på kön, med/utan leksaker och i olika stadier av upphetsning. De flesta hamnade på Personal Notice Board och det hämtades friskt från varandras ytor.


Cloé var nu i full färd med att plocka av sej behån och jonglera med dom fasta lite glänsande brösten. Satscha var med lite på sidan och smorde in lite mer olja över magrutorna och sökte sej ner mot fittan. Satschas flinka fingrar smorde på lite mer olja på den redan gläsande underkroppen, avvaktade lite med rumpan och fittan men snuddade hela tiden.

Cloé var nu rejält uppladdad och andades häftigt. Som i trans och helt utan kommunikation följde dom varandra i något som liknade en erotisk dans.

Cloé hade nu rullat upp på axlarna och nacken, stöttade upp höfterna med underarmarna mot golvet och gjorde en upp och nervänd split – båda benen rakt ut åt vare ett håll, vilket gav Satscha full access till hela fittan där yttre blygdläpparna redan var styva och öppnade upp rejält. Satscha smorde omsorgsfullt in hela fittan och mellangården med olja och fingerknullade mulatttjejen försiktigt i både fittan och rövhålet, i takt med hennes rytmiska stönande.


Den unga tjejen som körde ihop med sin väninna, satt även hon med halvöppen mun, lite rosig om kinderna och stirrade på den balettliknande showen. Hennes väninna stammade fram
”…… om vi gör något liknande…. Vill ni andra då feedbacka åt oss och kanske göra Tributes på Screen shots??”


Flera av oss andra sa direkt ”Självklart……”, med illa dolda ståkukar och flackande blick.


Satscha skickade Cloé in i en kraftig orgasm och den muskulösa mullattjejen riste i hela kroppen och man kunde se svettpärlor i pannan.


Anna och Clara, som dom tydligen ville kalla sej just nu….., hade gjort sej klara i bakgrunden och som Moderator kopplade jag nu över till ”Ett center och flera sateliter”. Nu kunde alla göra en Request to connect till Anna och Clara. Dom accepterade alla.

Tjejerna var inta vana vid detta men hade i all hast förberett scenen; satt upp sitt huvudhår i hästsvans för att inte skymma i slick-vinklar, tagit av sej sina silkiga morgonrockar och var nu endast iklädda mycket små sidentrosor med liten Ögonlapp som dolde fittan.

Direkt hade Anna ställt sej på alla fyra och puttade med rumpan in i kameran. Oopps…. Lite för nära, men gick kvickt att justera och vrida till belysningen så sikten blev bra. Clara hade reda hasat ner Annas trosor, som såg lite mörkfärgade ut i grenen, och separerade skinkorna medan hon log lite skälmskt in i kameran. Med tunga och flera fingrar kunde hon massera in olja och penetrera alla skrymslen på Annas underliv.

Anna stönande högljutt och det var inte spelat. Clara hade nu högröda öronsnibbar and andades häftigt samtidigt som hon varsamt provade att få in det andra inoljade fingret i Annas trånga ungflicksfitta.


Andra halvlek kommer strax -(Tekniska begränsningar på 10.000 tecken per inlägg stökar till det för mej, när jag får upp ångan.)
 

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
Andra halvlek!

Flera av killarna hade under tiden downloadat screenshots på showen, runkat upp sina kukar och gjort Tributes, som de sedan laddade upp på Anna&Claras Personal notice board.

När Anna efter ytterligare en stund skrek ut sin orgasm, med 3+2 av Claras fingrar i sina rödsvullna kroppsöppningar och tungan ivrigt sugande på Klitoris, så kunde vi andra räkna till 14 stycken Screenshots som använts till Tributes med styva kukar och feta laddningar av sagge.

Anna såg riktigt söt ut där hon satt helt vimmelkantig med håret på ända. Orgasmen var mycket kraftig och hon berättade ivrigt hur kåt hon blivit, dels av Claras improviserade behandling men också av våra andras deltagande med pigga tillrop och jättefina Tributes på deras Personal notice board.

Clara såg mest generad ut över den översvallande feedbacken. Hon tittade lite ned i bordet och sade att hon hade aldrig varit med en tjej förut. Bortsett gemensam onani med Anna, men dom rörde sällan vid varandra. Hon försökte förklara att hon liksom sugits in i ett flow och helt gått på känsla medan hon varit i Annas bubbla. Spontana applåder och glada tillrop hördes från flera håll.


Efter lite avkylning och eftersnack enades vi om att kvällens övning var färdig. Det fanns lite tekniska rutiner att förbättra och vi behövde lära oss lite mera om ”Hur man begär ordet” och vilka gemensamma kommandon vi skulle använda.


Som Moderator kunde jag summera en mycket lyckad kväll och detta var inte sista ”Digitala klubbkvällen”. Vi hade lyckats skapa en tight grupp medlemmar, där alla visade hög grad av respekt för varandra. Kvittot på det var att Anna och Clara, som var rookies på många sätt, kände sej trygga att lämna ut sej själva fullständigt framför våra kön.

Samtalstonen var hela tiden positiv och stödjande. Alla chippade in energi och sin kåthet i spelet, samtidigt som man respekterade andras signaler på att ”nu går det lite för fort för mej….”.


+++++++++++++++++++++++++++++++++


Det finns fler olika teman jag tänkt skriva ytterligare episoder om. Det blir först till hösten eftersom hustrun och jag nu först skall ut lite mer semester, efter att ha varit ute med båten i skärgården – det är ju Hemester som gäller i år.

Är det någon av er som har uppslag och idéer – så håll inte inne med dom.


Tack på förhand för det och för er återkoppling!


/ Indulgence62
 
Toppen