När började ni att onanera?

snoppfjollan

Välbekant medlem
Ålder
35
Hmm runt 6-7 års åldern.. några äldre killar visade... "gör så tills det kittlar"

Kanske lite tokigt... men inte kunde man sluta när man väl börjat:p

såg någon påpekade det innan och jo det var torrgasmer tills man var några år äldre...
 

brunkaffekopp

Ny medlem
Kön
Man
Kommer inte ihåg första gången, men någonstans i tolvårsåldern hade jag en leksaksgitarr (av trä). Strängarna var borta så det fanns ett hål man kunde knulla... gnugga undersidan av ollonet mot den sträva träbotten, konstigt att man inte fick sår!

Ett annat minne är från ca 14 år, då hade jag runkat några år. Det fanns en bastu i en gemensamhetsanläggning och jag och två kompisar var där en kväll. De var två år yngre och hade inte börjat onanera än. De berättade dock om en händelse i omklädningsrummet efter gympan när någon annan i deras klass hade visat upp sitt stånd för de övriga. De visade hur han hade gjort (utan att de fick stånd själva), men jag fick stånd så det svartnade för ögonen... jag hade dock redan fått på mig kläderna när detta inträffade så de såg inte min belägenhet. Vilket kanske var tur, jag var ganska tidig i utvecklingen och de var nog ganska sena, så det var stor skillnad. Jag sprang in på toaletten och tömde en riktig laddning...
 
K

kekedk

Gäst
Minns inte riktigt, men jag var inte så gammal, kanske 6-7 när jag upptäckte att när man exv klättrade i träd kunde gnugga pojkkuken (påklädd) mot en gren så kändes det väldigt pirrigt och skönt. Låter kanske lite konstigt men det var så det började.
 

Cgcg

Aktiv medlem
Kön
Man
Var i 11-12 års åldern. Min kompis som var 2 år äldre lärde mig allt hur man runkade. Vi runkade själva, kukarna mot varann och kunde inte sluta. "Lånade" även min äldres kusin porr tidningar så fort man var på landet och runkade till alla sköna porr bilder i dessa. Senare när man fick se till deras hus när de var på semestern kunde man kolla på porr filmer på VHS och runkade som besatt när man var i tonåren.
 

jm

Välbekant medlem
Kön
Man
Kommer ihåg mej själv och mina kompisar, en helt ny värld öppnade sig när någon av oss fick tag open porrfilm på VHS! Vilka samlingar hemma hos varandra, och som vi runkade tillsammans! Härliga tider! :)

Kan sakna den där VHS-tiden. Det var något speciellt att få tag på nya filmer. Även hyra var spännande, att gå in bakom det där draperiet på videobutiken för att kolla utbudet var nästan mer spännande än filmerna i sig. Ibland stod det andra personer där och kollade nervöst. Minns en gång så stod det en 25-30 årig tjej där när jag kom in bakom draperiet. Höll på spruta i byxorna bara av det. Var själv strax över 18 år.
 

Martin01

Medlem
Ålder
50
Kön
Man
Jag började runka o utforska min sexualitet vid 9 års ålder glömmer aldrig min första utlösning blir kåt bara o tänka på den gången
 

German98

Aktiv medlem
Kön
Man
Min första gång så var jag ca 12 år och när jag nåde min första orgasm den gången så tyckte jag att det var så jädra skönt och fortsatte sedan med att ta på mig själv. Om jag inte minns fel så kunde jag nå orgasm två gånger efter varandra;)
 

fjongj

Välbekant medlem
Kön
Man
Började nog när jag var runt 7-8 bast, i en snökoja. Kom på att det killade skönt i kuken när jag gled på mage :) När jag var runt 11 så var vi tre killar som snodde en polares farsas porrtidningar, sen blev vi rätt kåta av att blädra i dem så vi ville göra likadant. Det slutade med att vi började suga av varandra, vi sög väl kuk tills vi började gymnasiet typ. Men nu är det längesen jag blev sugen av en kille, eller sög kuk.
 

Thomswede66

Medlem
Kön
Man
Redan när jag var 5-6 tyckte jag det var skönt att klämma på snoppen som blev hård. Brukade ligga med snoppen över sängkanten och gnida den lite fram och tillbaka.
Första riktiga runken var när jag var på skolresa i 11-årsåldern och delade rum med en klasskompis. Han frågade om jag brukade runka, men när jag var tvekade på svaret så drog han ner kallingarna och visade hur man gjorde. Vi lade en madrass på golvet och klädde av oss nakna och så runkade vi, både själva och varandra. Ingen av oss sprutade, men vi fick orgasm.
Sen brukade vi ses efter skolan och runka i ett tomt förråd i källaren i huset där han bodde. En gång kom fastighetsskötaren på oss, men han garvade bara och sa "ha så skönt".
När jag gjorde lumpen var vi fem killar som brukade runka tillsammans, så häftigt!
 

Hård73

Aktiv medlem
Kön
Man
Tror jag var 9 första gången jag runkade. Jag delade rum med min brorsa och en gång hade han en kompis som sov över och då låg de och runkade och pratade om tjejer i sin klass. Jag ville förstås också prova och sen var jag fast... Vi hade ett torrdass på sommarstället som låg en bit från huset ... perfekt läge för en kåt liten pojke att börja sin runkkarriär! Det låg en massa veckotidningar där och det räckte ju med en bild på en tjej i baddräkt för att man skulle få stånd. Det dröjde dock några år innan jag fick en ordentlig utlösning.
 

Faplover

Välbekant medlem
Kön
Man
Var nog runt 11, en kompis lärde mig att det var skönt att runka sen gjorde vi det tillsammans ett par ggr till filmer som visades på tv1000 vid 00 tiden :)
 
Toppen