När det inte riktigt blev som jag tänkt mej - eller Nära ögat....

Skulle du kunna tänka dej att möta upp till en kuklekstund med en eller flera okända killar?

  • Ja, oreserverat

  • Ja, men vill göra Sanity check först

  • Nja, vill men vågar inte

  • Nej, det är för stor risk att bli identifierad eller utsatt för något annat negativt

  • Nej, jag nöjer mej med att leka kuklekar i cammen


Resultat är endast synlig efter lagd röst.

Indulgence

Välbekant medlem
Ålder
62
Kön
Man
En del av oss träffar ju tillfälliga lekkamrater och leker kuklekar ihop osv. Jag tillhör dom som gör det och har därför plockat upp en avstämningsrutin ifrån en mer erfaren lekkamrat- en Sanitycheck, för att säkerställa att lekkamraten verkar vara vettig, äkta och det vi kommit överens om gäller. Ingen vill ju hamna i en situation med tvång, våld. plötsligt uppdykande ytterligare personer, lika plötsligt uppdykande inspelande mobilkamera osv.


Trots det så blir det inte alltid som planerat. Det hände ingenting vid de två tillfällena, förmodligen blev jag/vi upptäckta men förvåningen var säkert så stor att ingen kom sej för att säga något. Det kan också vara så att två killar/män som haft ett lekmöte är inte längre så dramatiskt hos de yngre generationerna!? Bara jag, tidig 60-taist, som är jättestressad över det!? Vad tror ni andra därute??


1. Tillbaka på Universitetet

Sommaren 2018 hade jag en chattperiod med en yngre kille härifrån Ona. Jag var vid tillfället 50+ och han var 30+. Han läste ett par sommarkurser på Stockholms Universitet och eftersom det mesta är nersläckt så är det inte så mycket folk på Campus. Där han valt sin studieplats var det väldigt lite folk och gick man ner i källarvåningen så fanns där en toalettgrupp med bl.a. en stor Handikapptoalett.

Vi enades om att träffas på bilparkeringen utanför för att prata en stund och göra Sanitycheck. Känns det inte OK, så är det bara att vända på klacken och inget har hänt och kan bevisas. Kan mycket väl vara så att han tyckte jag överdrev en smula, men lät mej få min vilja igenom..
Det visade sej vara en alldeles normal person, som bara hade ett friare förhållningssätt till nya sexuella erfarenheter än vad jag har. Kanske en åldersfråga, jag är ju som sagt tidig 60-talist och lekkamraten borde bara sen 80-talist!? Han hade dessutom stämt av det hela med sin flickvän.
Vi gick in i ett av de stora blågröna husen i Frescati, gick ner i källaren och hittade Handikapptoaletten. (Beskriver själva kukleken summariskt, eftersom inte det är temat här.) Men vi tittade, visade och kände omsorgsfullt på våra så småningom maxuppspända kukar. Jag fick lov att mäta hans kuk, vilket är en av mina hang-ups. Tiden gick fort och han ville gärna suga mej till utlösning och ta satsen munnen och svälja. Jag är fullt frisk och har inga problem att låta någon göra det. Strax efter det skulle jag runka honom till sprut – när jag hör skrapande ljud och lite slammer utanför.

Vi gör vad vi ska, resultatet blev väldigt bra, tvättar av oss och samlar ihop leksaker och annat för att lämna. Planen är klar - jag skall gå ut först, han låser dörren, väntar i 2-3 minuter och lämnar sedan. På parkeringsplatsen skall vi ha en liten uppsummering.


När jag öppnar dörren för att gå ut, så står det en studentska i 25+ åldern lutande mot ett trappräcke och är extremt fokuserad på sin mobil. Hon står mindre än två meter ifrån dörren och måste ha hört vad som försigick därinne. Jag tittar i marken, känner adrenalinet och pulsen rusa, rundar henne och tar dubbelsteg uppför trappan. Ser i ögonvrån att till vänster så sitter och står tre personer till och håller på att värma lunchlådor i ett antal uppställda mikrovågsugnar. Alla är extremt fokuserade på sina mobiler och ingen höjer blicken. Vi hade alltså brusitit i researchen – precis vid lunchplatsen….


Kan säga att jag var svettig när jag kom ut på parkeringen. Hade inte velat bli stoppad, konfronterad med frågor eftersom jag inte är inskriven där. Vi träffades som överenskommet och jag kunde konstaterat att ”det där gjorde väl ingenting…”.

Jo, det tycker jag att det gjorde. Har flera gånger föreslagit repeat – på annan plats – men det har aldrig blivit något.


2. Längst bort på parkeringen måste man ju kunna vara i fred…..

Detta intermezzo utspelar sej på sommaren 2020 och visar att man skall inte låta sej ledas in i frestelse. Många vet att jag kör för ett stort taxibolag i Stockholm och jag vet mycket väl att inte blanda ihop mina kuklekar med mitt jobb.

Men, det är Corona-tider och semestertider, vilket betyder att tempot är långsamt. Surfar runt en del och har några chattar igång.

Jag chattar med en kille som jag cammat lite med tidigare. Han är på lekhumör och vill visa och titta. Står utanför Huddinge sjukhus och avböjer inviten, fast det kittlar rejält i kuken. Kommer inga körningar eller kunder och spänningen stiger.

Ah, va fan! Jag kör ner på personalparkeringen på baksidan av sjukhuset och hittar en yta längst ner mot skogsdungarna. Riktigt mörkt och endast tre-fyra andra bilar parkerade inom 50 meters avstånd. Ställer bilen med förardörren in mot dungarna, som skydd.
Har Skype igång på mobilen, öppnar gylfen på byxorna, drar ner kallingarna och lyfter ut hela paketet i friska luften. Redan efter 4-5 tag får jag ett mycket kraftigt stånd och jag inser att bilden inte blir jättebra i så lite ljus. Ser lite vad lekkamraten gör och koncentrationen gör att vi inte säger något.

Rätt som det är så låter det som om en flock elefanter är på väg genom skogsdungen. 3-4 ljuskäglor från ficklampor, förvirrade röster på något östeuropeiskt språk. Dom viker av när dom ser mej, lyser inte upp åt mitt håll men i skenet av bilens innerbelysning så måste dom ha sett en taxichaufför med kuken kraftigt erigerad i ena handen och balanserande på en mobil i den andra.


Dom försvann mycket snabbt i okänd riktning, men tanken slog mej att dom måste ha varit i närheten när jag smög dit i bilen och påbörjade min njutning.

Inte heller nu blev jag bevisligen avslöjad, men tanken slog mej att sådant här skall jag inte fortsätta att exponera mej för.


Hur tänker ni andra där ute??
 
Last edited:

challe

Moderator
Staff Member
Kön
Man
Man blir ju så sugen när man läser det du skriver. Kukmätning!!! Säger bara wow! Jag är rätt oerfaren på sådana träffar, men om det skulle ske skulle man precis som du beskriver göra en ordentlig sanity check innan. Kanske så långt som en fika innan... Man vet ju aldrig vad som döljer sig bakom avatarerna. Har cammat några gånger och en av dessa gånger kom hotellstäderskan in utan att ens knacka. Det var mindre kul då.
 

Bigloads

Välbekant medlem
Ålder
54
Kön
Man
Jag är ju mer åt att bara runka, inget annat. Helst sitta och kolla porr, runka sin egen kuk. Har träffat ett antal här genom onanera, och även genom BC. Men, så klart kastar jag mig inte in i något, utan blir ju kontakt genom ona eller annat några gånger innan, så man får lite mer känndedom om den man skall träffa.
 

Falconb

Välbekant medlem
Ålder
56
Kön
Man
Det finns nästan ingen chans att jag kommer att träffa nån genom Onna genom ord eller extremt övertydlighet. Jag har ett trevligt intresse av både kvinnor och män men det är något annat. 99% av alla kvinnor jag träffar går bort. Inte för att jag är kräsen, jag har emotionell ramar. Av dom 99% så går 99% bort fört att träffa en man som jag trivs med
önskar er underbara onanister allt gott!
 

Falconb

Välbekant medlem
Ålder
56
Kön
Man
Jag tror det skulle fungera för mig om det var en orgy med en manlig och kvinnlig moderator som sa till när saker var inte ok.
 

Waleif

Välbekant medlem
Ålder
61
Kön
Man
Jag tror det skulle fungera för mig om det var en orgy med en manlig och kvinnlig moderator som sa till när saker var inte ok.
Så blir det nästan automatiskt på klubbar, i alla fall på Cityswingers i Köpenhamn när jag varit där. Där finns främst värdinnor, men ibland även värdar, som har full koll på insläpp och om aktiviteter skulle spåra ur - men jag har inte upplevt eller märkt något i närheten av respektlöst beteende bland gäster.
 

Orro

Välbekant medlem
Ålder
48
Kön
Man
Ja givetvis, men sanity check A&O. Det finns alltför många flakes där ute, och man bör vara försiktig. Jag skulle nog inte vilja ha med nån att göra som inte heller bryr sig om vem jag är för en snubbe för den delen. En sån persons kuk kan ju ha varit vart som helst.

För när jag leker med nåns kuk blir det sug MEN det är nästan aldrig jag som tar initiativet och bryter ev. avtal

Oftast så är de som starkast påtalar ”endast runk o porr) de som helst går över gränsen.

Den mest minnesvärda gången jag bröt avtalet var när min blivande kille och jag träffades under premissen att lira lite TVspel och bara ”hänga”, och om det klickade så kanske vi runkade varandra.
Det hade gått några timmar, sen plötsligt kröp han upp i soffan och vilade sitt huvud på min skuldra. Vid det laget hade vi slutat spela, och kollade Game of Thrones. Jag la armen om honom, som jag lät treva ner över hans jeans. Jag kände en stenhård kukbula - väldigt ont om plats i de brallorna dessutom. Jag knäppte upp en knapp i taget. För varje knapp ”hissades” flaggstången högre och högre och till sist stod där en magnifik kuk rakt upp i 90 gr vinkel. Det var en sån perfekt porrkuk att jag inte kunde motstå den. Den befallde att sugas och jag lydde. Bara att kavla upp ärmarna. Deepthroatade kuken och begravde näsan i hans fina buske som luktade sött pungsvett och mysk. Jag kände hur urinröret ibland bultade till mot tungan ... ett steg närmare sputet. Jag fortsatte att suga, för att sen ta hans händer och och lägga dem på min hjässa. Han fattade poängen och höll mitt huvud som man håller en fin häck, och började knulla min mun. Det slutade med ett högtryckssprut i mitt ansikte. Hela skägget var glaserat. Tjocka vita trådar hängde ner. Resten är historia, så att säga.
 
Last edited:

sanosej

Medlem
Ålder
48
Kön
Man
Jag har träffat en hel del snubbar genom åren för kuk-lekar. Innan det blir bus av vill jag gärna träffas ute någonstans, ta en kort promenad och stämma av kemi helst vid ett separat första tillfälle så både får chansen att känna efter om man vill se igen och allt känns bra innan man leker. Genom detta tror jag man sållar bort en del udda figurer.

Bara en enda gång har det känts helt fel och jag har tackat för mig snabbt annars har det alltid varit schysta men i min smak lite för försiktiga snubbar som dykt upp. Jag går lite igång på idén att man ses första gången för att visa upp sig och den andra får chansen att spana in mig som lekmaterial. Jag brukar skiva att det är helt okej att klämma och känna lite på mig när tillfälle ges men det händer väldigt sällan att någon gör det. Kanske blir många hämmade av utemiljön eller vill inte vara för på.

Blir det inte bussnack alls under promenaden går det bort för jag vill gärna träffa någon som är lite framåt och tar för sig...

Ledsen för lång utläggning men är inte jätterädd för att träffa någon okänd om man kollar läget lite först men visst ska man vara försiktig...
 
Last edited:
Toppen