Kompisrunk och fantasier på konferens om hans fru

mästerrunkaren

Välbekant medlem
Kön
Man
Vi hade skippat sista passet på konferensen för att istället gå till baren för att dricka och prata. Nu hade det gått några timmar och vi hade hunnit bli salongsberusade. Jonas pekade på några kvinnor som satt några bord längre bort och som deltog i samma konferens.
- Hon den rödhåriga är grymt fin. En riktig milf om du frågar mig, sade han med adress en kvinna i 30-årsåldern.
- Ja, hon är snygg, svarade jag.

Jonas tog en klunk och tittade drömmande bort mot bordet med kvinnorna.
- Ja, det är bara att erkänna. Det hade varit häftigt att få vara med någon ny, sade han.
- Men du, din fru är ju helt underbar. Hur snygg som helst, svarade jag.

Sanningen var att det är precis så det ligger till. Jonas fru Maria är 39 år, mörkhårig, smal, med stora bröst. Jag hade klätt av henne med blicken, i smyg, i många år.

-Omväxling förnöjer, du vet hur det är, svarade Jonas och skrattade medan han fortsatte att sippa på sin whiskey.
Hans blick fortsatte att skanna av bordet med konferens-milfar lite längre bort.
- Skulle du vilja ha henne? Min Maria, alltså? Frågade han plötsligt.
- Ha, ha, du ska icke hava begärelse till din nästas hustru, eller vad var det vi lärde oss på konfirmationen? svarade jag snabbt men generat tillbaka.
Jonas skrattade men hans ansiktsuttryck blev snart allvarligt igen.

- Jag måste erkänna, det gör mig sjukt kåt att någon tänder på min Maria. Att någon skulle vilja älska med henne och jag fick titta på, och kanske delta.
Jag kom mig inte för att svara. Jag fumlade lite med mitt ölglas och skrattade tillbaka. Samtidigt kände jag hur hård jag blev. Tanken på Marias nakna kropp, hennes bröst, att se henne njuta, att få vara den som ger henne njutning.
- Hur många gånger har du sprutat i fantasin i Maria? undrade Jonas plötsligt.
- Eh, jag…
- Men kom igen, du behöver inte vara blyg. Det är helt ok. Jag sade ju just att tanken gör mig hård. Ärligt, jag är stenhård just nu.
Vi hade aldrig pratat sex med varandra förut och definitivt aldrig sagt något sexuellt om våra fruar. Att Maria gjorde mig kåt var en väl förborgad hemlighet som jag aldrig delat med någon.

- Om du vill så kan jag visa bilder och en film på Maria, naken. Men då får vi gå upp på hotellrummet. OK?
Jag nickade bara tyst till svar, lite lätt paralyserad men bultandet mellan mina ben talade sitt tydliga språk. Jag ville verkligen se henne naken och om Jonas ville visa så var jag inte den som tänkte hindra honom.

Vi åkte i tystnad upp i hotellhissen och skyndade sedan fram till rum 324. Jonas öppnade dörren till sitt rum.
- Vänta lite, sade han och försvann in i badrummet.
Där stod jag med bultande lem och undrade vad jag egentligen höll på med. Efter någon minut kom Jonas ut igen, bara iklädd ett par tajta kalsonger.
- Om du vill se så får du nog ta av dig lite också, sade han medan han leende lade sig ovanpå hotellsängen.
Jag vände mig om och började klä av mig och lade mig sedan intill honom i sängen. Hjärtat bultade taktfast, min lem var stenhård och jag var någonstans i gränslandet mellan förvirrad och sprängkåt.

- Kolla här, sade Jonas och fick fram sin iPad.
Han började scrolla bland bilder från förra sommarens semester. Det var bild efter bild på Maria på stranden, i baddräkt och bikini. Jag märkte att Jonas börjat smeka sig utanpå kalsongerna samtidigt som han visade bilderna.
Maria var naturligt vacker och hennes kropp milfigt, mjukt inbjudande.
- Nu ska du få se, sade Jonas.
Han bläddrade fram bilder från hotellrummet och jag fick för första gången se Maria topless och leende in i kameran.

- Gillar du vad du ser? Undrade Jonas medan han lät blicken vandra från bilden till handen som smekte kuken utanpå kalsongerna och min hårda doning som gömde sig bakom kalsongtyget.

Han fortsatte att bläddra bilder och där dök så Maria upp naken, i duschen, i hotellsängen. Vidare till bilder där Jonas smekte henne, hon sög hans kuk, de älskade.
Jonas gav mig Ipaden så jag kunde bläddra själv och så reste han sig upp och drog av sig kalsongerna. Han stod där framför mig med ett hårt stånd. Jag tappade nästan orienteringen själv. Vad skulle jag göra? Titta på hans hårda kuk eller på bilderna där han älskade med sin fru?
- Nu tar du av dig kalsongerna, vi ska kolla på en film med Maria, beordrade han.
Jag fumlade av mig mina kalsonger och där låg vi nu nakna intill varandra. Han bläddrade fram en film där han knullade Maria, jag skakade av kåthet när jag såg henne njuta. Plötsligt kände jag Jonas hand på min kuk. Jag var nu så kåt att kuken nästan värkte.

- Jag tror nog Maria skulle dö av kåthet om hon visste vad vi höll på med nu. Hon skulle nog vilja vara här och leka tillsammans med oss, sade Jonas.
Plötsligt låg vi på sidan i en 69:a och jag hade Jonas kuk framför mig. Jag började långsamt smeka honom samtidigt som jag kände att han gjorde detsamma med mig. På IPaden kunde jag höra Maria stöna. Så kände jag hur Jonas lät sin mun omsluta min kuk. Jag har aldrig varit intim med en man tidigare, förutom några få tillfällen då jag och vänner smekte oss ihop till porr i tonåren. Men Jonas behandling var så skön, hans tunga lekte med min lem och gav mig njutning med mycket saliv. Jag hade nu definitivt tappat all all fattning.

Jag böjde mig lätt framåt och lät min mun och mina läppar sluta sig kring Jonas stenhårda lem. Det skulle inte dröja många minuter innan vi närmade oss ett crescendo. Jag formade mina fingrar runt Jonas pung, medan min högerhand bestämt runkade hans stenhårda kuk.
- Åh, herregud, jag kommer snart! stönade han.
Samtidigt som jag kände den första salta kaskaden i mig kom också jag och snart sjönk vi ihop i sängen.

- Hallå där, sade Jonas plötsligt medan han tog ytterligare en klunk av whiskeyn. “Du försvann bort i något drömland, där en minut. Är allt OK? Vill du ha något mer från baren?”
Jag tittade mig runt och såg en hotellbar full av människor som var upptagna med att summera den första konferensdagen.
- Eh, förlåt, sade jag ursäktande. “Jag har lite mycket i huvudet just nu. Ja, jag tar gärna en öl till.”
 
Last edited:
Toppen