Fejkprofiler förekommer :O

Diskussion i 'Off-Topic' startad av challe, 17 mars 2018.

 1. challe

  challe Moderator Staff Member

  Inlägg:
  1.029
  Mottagna gillanden:
  379
  Kön:
  Man
  Från:
  Långt bort
  Någon klok person har sagt "verkar det för bra för att vara sant är det troligtvis för bra för att vara sant".
  Det gäller här också. När det kommer en ny "tjej" till forumet beter sig halva gänget som nykära 14-åringar.

  Låt "tjejen" visa lite vad hon går för först innan ni friar till "henne". En lite hint är att om tjejen inte kan skriva meddelanden här på onanera.se utan endast via en sida där man måste registrera sig "gratis" med kreditkort kan det tänkas vara fejk.

  Man kan även söka med bild på google (ja även andra söktjänster). Om bilder får 23048956 träffar och det på 90 procent av länkarna står att det är Ludmila från Kazakstan, kan man ana att det inte är Emelie från Hökarängen.

  Det är mycket ovanligt att svenska tjejer (som inte är i porrbranschen) lägger upp bilder på ansiktet och sin nakna kropp (än mindre exponerade kön) helt öppet på ett forum som detta.

  Vi moderater kan se varifrån användaren har registrerat sig, Vi kan även ta bort spammare som ni inte skrivit till. När ni har "legitimerat" fejkprofilen genom att skriva hur snygg "hon" är måste admin ingripa och hen är bara en... Vi moderater är fler och skulle kunna hålla forumet ännu friare från spam och fejk om fler medlemmar tänkte lite...
   
 2. Falconb

  Falconb Välbekant medlem

  Inlägg:
  689
  Mottagna gillanden:
  987
  Kön:
  Man
  Från:
  Stockholm
  Tackar Challe, som vanligt är ni Moderater snabbare än mig. Har haft tankar om vissa men dom "försvann" innan jag han säga till.
   
  challe gillar detta.