Långa Farbrorn möter Lilla Anna, Stranden

Diskussion i 'Sexnoveller' startad av Doc H, 20 juni 2016.

 1. Doc H

  Doc H Välbekant medlem

  Inlägg:
  4.772
  Mottagna gillanden:
  5.699
  Kön:
  Man
  Från:
  Nordvästra Skåne
  Jag träffade Anna på ett gym här i stan. En frisk fläkt och en härlig inspirerande kvinna i sina bästa år.

  Hon strålar varje gång man ser henne och man blir glad. Men hon är inte kvinnan som vill stå i centrum, hon vill gärna ha sin privata sfär. Men när det kommer till pass och träning så tar hon plats och ger allt.Jag har en empirisk tes om att kvinnor som är duktiga på att dansa och röra sig samt att tycker om att röra sig är hetare i sängkammaren.

  Men det var inte därför jag börja umgås med Anna, det var helt enkelt så att vi trivdes i varandras sällskap, gillar båda att träna, äta gott och dricka gott

  Ett osannolikt par jag och Anna, som är en petite kvinna och jag som är över medellängd och är hyfsat vältränad.Så när våren började närma sig och vi började skoja om strandhäng, att man borde öka träningsmängden för att bli strandsnygg. Så var det inte så konstigt att vi började träna mer tillsammans och umgås.Så det blev givetvis att vi hängde, tränade och umgicks så mycket vi hann. Byte mobilnummer så vi kunde höra av oss till varandra för träning och så.Men det blev också en väg för oss att skicka små subjektiva mess, jag väckte henne med mina mess när hon skulle upp.Meddelande som kunde tolkas på olika sätt... och hon svarade på samma sätt, en elektrisk spänning växte mellan oss.

  Messen blev mer och mer; "Tänker på dig." "Jag på dig". Till "Vill drunkna i dina djupa brunnar till ögon."

  Svårt att inte se på henne när vi tränade, tajta träningskläder, alltid maxa, fullt ut.Annas smidiga muskler, hennes kattliknande rörelser, så het när hon rör sig

  "Tycker om att se dig röra dig!" Slank ur mig ibland och hon tittade generat på mig med sina vackra bruna ögon som glittrade.Hon tittade ofta tillbaka på mig när vi tränade och log ett leende som fick mig att smälta och få sånt där skönt pirr som man hade som tonåring, inte som en vuxen man.

  På yogaklasserna så hände det allt som ofta att vi rörde vid varandra, ingen backade utan vi rörde vi varandra som om vi verkligen ville röra vid varandra, fast på ett annat sätt.
  Kramarna efteråt blev allt längre och våra blickar hade svårt att slitas.Det vackra vädret kom och det var inget snack om att inte bada efter utomhusyogan, snacka om att jag var spänd på att se henne i bikini. Visst hade jag sett henne i tajta toppar, korta shorts, tajts under våren. Men att se Anna i bikini var ändå något utöver det vanliga. En kvinna så hård och vältränad, men ändå så vackert kvinnlig och feminin. Så jag försökte verkligen att inte äta upp henne med blicken och bete mig som ett gubbslem.

  "Snyggare än väntat i bikini." Försökte jag, hon log tillbaka och hoppade graciöst ner i bassängen. En tidig förmiddag och sval vår, inte många i bassängen, typ bara Anna och jag.

  Hon stänkte på mig. "Ska inte hunken i badbyxorna hoppa i?"

  Vi simmade ett par längder, snackade och var väldigt tajta kring varandra, men ingen vågade riktigt ta steget.Våren gled in till en varm sommar med ljumma nätter

  Efter ett sent pass så log hon lite flörtigt. "Man borde kanske ta ett bad?"

  Det var en magisk stjärnklar kväll och väldigt ljum.Vi hade skruvat upp spänningen rejält med våra mess och det kändes som spänning var så elektrisk att man kunde ta på den. "Men jag har inte några badkläder med, bara handduk." Ursäktade Anna sig.

  Tankarna snurrade, jag tänkte på de olika stränderna runt gymmet, vilket som jag skulle föreslå. "Jag vet en bra strand" Klämde jag ur mig, kände mig lite blyg plötsligt.

  "Har inte heller några badkläder." Erkände jag fåraktigt.Vi hoppade på våra cyklar och jag berättade om den stranden som låg närmast, som dessutom är väldigt enslig.

  En vacker strand på dagen med slutande sandglitter och en bred sandstrand. Himlen var stjärnklar och månen var på väg upp var ny. En magisk kväll.

  "Vad tror du?" Jag tittade på henne och hon låste sin cykel tog sin väska och fångade min hand.

  "En bra strand, kom!"

  Tog min väska och vi gick ner för trappan mot havet, doften av hav och ljummen natt möte oss, där vi stod på bryggan.Vi började klä av oss när jag märkte att Anna blev lite blyg.

  "Vänta inte på mig, hoppa du i!"

  Jag log mot henne och väntade på det ögonblick jag fantiserat om så länge, att se henne naken.

  Se hennes nakna hud, speciellt nu när stjärnorna smekte hennes svettblanka hud, hennes naturligt mörka spända hud. Slät hud över hennes vältränade kropp.Hennes svarta hår som faller över vackra nacke och hals, som jag drömt om att kyssa med mina läppar så många gånger.Hennes vackra ryggtavla som blottläggs sakta när hon tar av sig toppen och sportbhn.

  "Åånej! Detta här ögonblicket har jag inte tänkt missa." Jag tittade djupt in i hennes ögon.
  "Drömt om det."
  Försöker inte verka gubbsjuk.

  Hon drar sportbhn över huvudet och ler när hon vänder sig mot mig. Jag står där naken framför henne och sommarnattens bris smeker vår hud. Hennes bröst är till och med fastare än jag väntar mig, välformade. Hennes bröstvårtor är styva och svullet vackra, bröstvårtsgårdarna vackert ihopdragna.

  Anna drar sakta ner sina sporttrosor. Jag ser hennes svarta lilla naturliga buske.

  Anna springer iväg och fnissar."Jag blir först!"

  Det gör inte mig någonting, hennes vackra mörkhyade skinkor rör sig knappt så fasta de är, för att vara en kvinna med två tonårsbarn är hon fantastiskt välformad.

  Vilken tonåring som helst hade verkligen önskat sig att ha en kropp som hennes.Bara att hoppa i det mörka vattnet efter den vackra kvinnan som väntade på mig. Det mörka havet gnistrade av stjärnorna och Annas ögon ikapp med dem. Vår hud brände mot varandra i det svala vattnet. Våra kroppar omfamnade varandra och våra blickar möttes.

  "Har längtat på att få ha dig i mina armar, du är vacker."

  "Jag längtat med!"Våra läppar möttes och våra händer utforskade varandra i vattnet, min hand fann hennes nacke och tog ett fast grepp när våra tungor mötes, vi utforskade varandras läppar med läppar, lätt våra tungor smeksamt leka.Min hand smekte hennes rygg, ländrygg och ner mot skinkorna, hon drog mig till sig med sina ben kring min midja. Hennes armar kring min hals och hennes händer drog mig i mitt korta hår.

  Min andra hand sökte sig från hals och nacke genom håret. Vi nafsade och kysstes. En längtan släpptes fri. Vi båda hade längtat efter att få vara nära, att få utforska och leka.Även om vi brann av längtan så var vattnet svalt till slut så vi rusade upp och fångade våra handdukar och svepte om oss, jag satte mig på bryggan med handduken under mig och drog Anna tätt intill mig igen. Läppar som möttes, tunga som lekte, jag njöt av smaken av henne, Annas hud på hals och nacke.Smaken av salt från svett och hav, hennes egna smaker. Nafsade hennes öron lätt.Hon stönade och gnydde av njutning, drog i mig hennes dofter från hennes hår.

  "Du är så skön!" gnydde hon när hon drog händer genom mitt hår och nafsade mig på haka, hals och nacke.Mina händer lekte upptäcktsfärd över hennes hud, nacken, halsen.Fingrar som smeksamt och leksam drog sig över hennes rygg ner mot hennes skinkor.Min kuk var pulserande hård och jag ville bara tränga djupt in i henne, men jag ville vänta, njuta.Fångade Annas fasta skinkor med mina händer i ett ordentligt grabbatag och nafsade hennes hals, ner mot hennes vackra bröst.
  Nafsade lätt i dem men undvek medvetet hennes stenhårda bröstvårtor. Kände hur hårda och svullna de var mot min kind.
  Doften av hennes blomma kändes där hon satt särade över mina ben. Hon greppade efter min stenhårda kuk.
  "Vill ha dig!"
  Hon drog ollonet över sina blöta svullna fittläppar. Fram och tillbaka, men jag höjde benen lite så hon bara nåde att pensla sina fittläppar med min kuk.
  "Snälla!"
  Jag böjde mig krumt för att nafsa i hennes bröstvårtor, samtidigt som jag lät benen sjunka.Annas fittläppar var svullna och ordentligt blöta när min kuk gled in i henne, sakta medan jag bet lätt i hennes bröstvårta.
  Hon stönade bara rätt ut när min kuk fyllde hennes trånga fittagrotta, bottnar henne.
  Känner hur hård jag är i henne, hur blöt hon är.Anna börjar rida mig sakta, men snart ökar hon tempot och flämtar av njutning.
  "Du är så skön!" Flämtar jag i hennes öra, jag kysser henne, vi äter varandra, vi njuter av varandra, vi är ett.
  Hennes armar ligger hårt kring min hals och hennes händer drar i mitt hår, rispar min hals och nacke.
  Hon bestämmer takten med hjälp av sina ben och jag hjälper henne med grabbataget om hennes skinkor.Det är ett rejält knull, vi åtrår varandra så mycket, så mycket längtan.Har längtat så länge efter henne, drömt så febriga drömmar om hennes nakna kropp, hur jag vill leka med Lilla Anna.Hon flämtar och kastar bak huvudet och jag biter och nafsar hennes hals och nacke, jag är ganska hårdhänt mot min Lilla Anna!
  Men jag känner att hon njuter av att brutalt bottna sig och fyllas av min kuk.Hon är så härligt trång, jag känner hela hennes fittgrotta krama om min kuk.
  Börjar utforska hennes lätt uppspända skrynkliga stjärthål med ett finger, hon verkar njuta.
  Så jag slickar och fuktar fingret för att sakta tränga in i hennes stjärthål.
  Hon bara gnyr och rider mig hårdare, mina tänder sjunker djupare in i hennes hals och nacke
  Ett annat finger letar sig fram till hennes klitta. Hennes kropp skakar i en orgasm, hennes fitta pulserar runt min hårda kuk, hennes stjärt spänner runt mitt finger och hon flämtar rätt ut.
  Jag fångar hennes bröstvårta i min mun.
   
  Indulgence och pornsmurf gillar detta.
 2. Doc H

  Doc H Välbekant medlem

  Inlägg:
  4.772
  Mottagna gillanden:
  5.699
  Kön:
  Man
  Från:
  Nordvästra Skåne
  När hon hämtat sig kysser hon mig sakta, mina händer har fångat hennes bröst och snart är hennes bröstvårta i ett ordentligt grepp mellan tummarna och handsidan, jag håller dem hårt och börjar sakta att bli mer och mer hårdhänt mot Annas styva bröstvårtor.
  Hon gnyr av smärtblandad njutning.
  "Ja!"Flämtar hon och börjar sakta att rida mig igen.
  Hon är så himla skön att jag vill bara knulla henne, hårt, brutalt och djupt. Komma i henne nu, men jag vill verkligen dra ut på det!
  Försöker verkligen att hålla koll på sanden med... Inte lätt i min kåtrusiga hjärna, jag vill bara ha henne.
  Vill bara äga hennes njutning.Jag känner att jag är nära, det kittlar sådär skönt i min stenhårda kuk.
  "Åååh du är så skön, så stor!"
  Hon flämtar medan jag har ett fast brutalt grepp om hennes bröst och nästan misshandlar hennes bröstvårtor så hårt jag tar i dem!Hon rider mig hårt igen och jag knullar emot, hon är nära. Släpper hennes ena bröst och fångar hennes svarta mjuka hår i en improviserad kam av fingrar och tar ett stadigt grepp. Knullar henne hårt när hon rider mig tillbaka.Lilla Anna skakar i hela hennes vältränade lilla kropp, hennes muskler spänns igen, jag biter henne i nacken för att öka hennes njutning. Hon faller ihop i min famn och vi kysser varandra sakta.
  "Du är så himla läcker" Viskar jag i hennes öra.
  Jag är fortfarande hård och djupt inne i henne.
  "Tack!" Flämtar hon matt.
  Jag tar henne och lyfter henne upp sakta och hon reser sig och tittar frågande på mig när jag kysser henne över bröstkorg och brösten när hon reser sig upp, hon står bredbent över mig och mitt ansikte är i hennes maghöjd, jag kysser hennes navel och nafsar hennes mage, den är verkligen tajt, vackra magmuskler.
  Jag greppar om hennes skinkor och drar henne till mig.
  "Vill smaka på hela dig, du är en sötsak!"
  Jag är så himla hård, men jag måste hålla mig.
  Sakta låter jag läpparna möta hennes venusberg, fångar hennes pubeshår mellan läpparna och drar dem sakta utåt.
  Hon fångar mitt huvud och har förstått vad jag vill.Jag vill bara smaka på henne, jag vill bara njuta av hennes kropp.Flämtande trycker hon sig mot mig när jag låter mina läppar möta hennes blöta och fittsåsblöta fittläppar och låter tungan utforska hennes vulva. Sakta och retsamt låter jag tunga och munnen lätta efter hennes klitta utan att nå det. Från hennes venusberg, över hennes svullna läppar, över hennes fittgrotta och hela vägen tillbaka till hennes stjärthål. Hon är extra kittlig därbak så jag nafsar hennes insida av låret.

  "Åh! Det var länge sedan någon kysste mig där!"? Flämtade hon.Jag nafsade hennes andra lår på insidan och lät läpparna vandra upp mot hennes öppna fitta igen, hon böjde sig ner och drog mig till sig och flämtade när mina läppar nåde hennes fittläppar och min tunga retade hennes klitta, lekte bak och trängde in i hennes fittgrotta, jag tungknullade hennes fitta med min långa tunga, letade mig bak mot hennes stjärt och satte tungan mot hennes anus, hon flämtade och njöt, lät tungan virvla runt och slank tillbaka in i hennes fittgrotta igen.

  Jag fångade hennes klitta med munnen och slickade och sug lite försiktigt. Hon var orolig i kroppen så jag fortsatte lite mer och hårdare.

  "Jajaja" Flämtade Lilla Anna.

  Släppte greppet om hennes skinka och fångade hennes bröst och lekte väldigt hårdhänt med dem och bröstvårtorna.Hon höll ett fast grepp om mitt huvud när hon skakade igen, orgasmen slet i henne.

  Vacker syn att se när hon kom.Jag reste mig upp och svängde runt Anna och lyfte upp hennes ena ben och trängde med lätthet in i hennes heta fittgrotta som var så blöt och svullen nu att det plaskade om henne när jag brutalt knullade henne djupt.Jag fångade hennes bröst och höll henne i ett fast grepp, jag ville bara komma.Hon märkte att jag var nära.

  "Knulla mig, kom för mig!"Jag bara släppte allt och drog ut kuken och kom över Lilla Annas ländrygg och skinkor.Så himla skönt!Jag drog henne till mig och kände sperman kleta mellan oss och jag kysste henne bakifrån, min hand sökte och fann hennes bröst och andra handen sökte hennes venusberg, jag drog lekfullt i håren.Lät ett finger glida över klittan, gnugga sakta och glida in i fittan, det fick Lilla Anna över gränsen och hennes kropp skakade av orgasmen i min famn.Vi fann varandra i verkligheten igen, fångade i våra famnar, omfamnades.

  "Du kan konsten att väcka lusten hos mig!"

  Hennes ögon glittrade och jag var förlorade i hennes djupa bruna ögon.

  "Vill träffa dig igen på fredag?" Hennes blick gick inte att ta fel på.

  "Jag är barnfri då!" Jag visste att hon vara min Lilla Anna och jag hennes Långa Farbrorn
   
  Cujo12, Jeppe-87, Indulgence och 1 annan gillar detta.
 3. HasseKran

  HasseKran Aktiv medlem

  Inlägg:
  61
  Mottagna gillanden:
  116
  Kön:
  Man
  Tur att jag inte hade din version till godnatt sagan . Din var bättre
   
  Doc H gillar detta.
 4. Doc H

  Doc H Välbekant medlem

  Inlägg:
  4.772
  Mottagna gillanden:
  5.699
  Kön:
  Man
  Från:
  Nordvästra Skåne
  Tackar
   
  olle62 gillar detta.
 5. LindaEP

  LindaEP Välbekant medlem

  Inlägg:
  475
  Mottagna gillanden:
  3.220
  Kön:
  Kvinna
  Riktigt fint och upphetsande beskrivet. Bygger upp en skön stämning och går inte bara pang på rödbetan. Erotik som erotik ska vara. Dessutom bra när det gäller grammatik och meningsbyggnad vilket gläder en gammal lärarinnan.
   
  Doc H gillar detta.
 6. Doc H

  Doc H Välbekant medlem

  Inlägg:
  4.772
  Mottagna gillanden:
  5.699
  Kön:
  Man
  Från:
  Nordvästra Skåne
  Tackar <3

  Gammal? Ålder är bara ett tal och påtal om det så ser du strålande ut ;)
   
 7. Doc H

  Doc H Välbekant medlem

  Inlägg:
  4.772
  Mottagna gillanden:
  5.699
  Kön:
  Man
  Från:
  Nordvästra Skåne
  e2acf0b6-9241-43a9-9484-d9e2c507c9c9.jpg någon så här jag ser dig som lärare @LindaEP
  Ses i biblioteket ....
   
 8. LindaEP

  LindaEP Välbekant medlem

  Inlägg:
  475
  Mottagna gillanden:
  3.220
  Kön:
  Kvinna
  Ganska likt. Fast jag är lite rundare här och där även om jag är vältränad. Obs nyttjar inte glasögon annat än i undantagsfall.
   
  Doc H gillar detta.
 9. Doc H

  Doc H Välbekant medlem

  Inlägg:
  4.772
  Mottagna gillanden:
  5.699
  Kön:
  Man
  Från:
  Nordvästra Skåne
  Drömlärarinnan.... :)
   
 10. LindaEP

  LindaEP Välbekant medlem

  Inlägg:
  475
  Mottagna gillanden:
  3.220
  Kön:
  Kvinna
  Du kan ju jämföra med min nya avatar.....
   
  Doc H gillar detta.
 11. Doc H

  Doc H Välbekant medlem

  Inlägg:
  4.772
  Mottagna gillanden:
  5.699
  Kön:
  Man
  Från:
  Nordvästra Skåne
  Har sett den :)
  Och uppskattar den... Väldigt mycket <3