Påkommen när du onanerat!

Diskussion i 'Pinsamheter vid onani' startad av Sexxxy, 19 februari 2010.

 1. Jag har blivit påkommen många gånger under årens lopp, även kommit på andra. Det mest skruvade, udda jag varit med om var på en klassresa till Norge när jag gick i grundskolan. Vi bodde på ett hotell i Hemsedal. Vi ett tillfälle när vi hade samkväm (chilla heter det idag) blev jag pilsk, jag smög och in i ett rum som såg ut som en mindre samlingslokal. Utan att kolla så noga satte jag mig på en stol och började onanera, efter en stund tok onanera. Jag kommer...
  Precis när jag reser mig upp, drar upp trosorna ser jag min klassföreståndare och en annan lärarinna som ligger soffa mot väggen. Jag tittar på dom, dom tittar på mig och jag smyger iväg snabbare avlöning. Jag stannar utanför, hjärtat bultar... jag sätter mig ner... några min senare kommer dom ut. Vi tittar på varandra igen.
   
  alolal, Jeppe-87, Cujo12 och 6 andra gillar detta.
 2. Clemme

  Clemme Gäst

  Har själv blivit påkommen några gånger. Men 2 av tillfällena sticker ut.

  Första tillfället var i en sommarstuga hos min första flickvän. Hade precis duschat och bestämde mig för att det skulle allt minsann onaneras. När det var dags för utlösning ställde jag mig över handfatet för att lägga satsen där. Precis när första sprutet skjuts ut öppnar flickvännens mamma dörren och ser allt inklusive sprutet. Dum som jag är hade jag glömt och låsa dörren.

  Andra gången var i hemmets "trygga" vrå.
  Det här var innans Pornhubs tid. Satt en riktigt varm sommarkväll och hade precis avslutat en film och börjar zappa runt bland kanalerna tills jag självklart hamna på canal+. Det tog inte lång tid innan jag satt naken i soffan runkandes mitt upp i myset tycker jag mig höra fnisser. Inser att jag glömt att altandörren var uppen och där sitter grannen och skrattar/fnissar åt mig. Fast hon gav tummen upp iaf ;)
   
 3. Lady_bug66

  Lady_bug66 Välbekant medlem

  Inlägg:
  28
  Mottagna gillanden:
  420
  Kön:
  Kvinna
  En pinsam grej hände mig när jag var ca 10 år. Jag var på en lekplats hemma på gården ihop med en några år yngre tjejkompis/granne. Vi hade hittat en porrtidning på en bänk i anslutning till lekplatsen. Den var blöt av regnet men den var inte skadad så vi tog den till lekhuset som stod i sandlådan.. med stora ögon så tittade vi på håriga fittor och glänsande ollon. Jag kommer ihåg känslan i magen å fittan än idag.. lite sån nervös/skitnödig å kåt så det pirrade i fittan. Vi bläddrade å sa inte ett ljud till varandra på en lång stund. Mkn kompis utbrister att vi skulle gå hem till henne och leka de som vi just sett. Jag var INTE sen på att hänga på den idén. Kompisen var ensam hemma men vi stängde in oss på hennes rum.. satte oss på sängen och började kyssas lite sådär tafatt med öppen mun å med huvudet på sidan. Vi andades häftigt å våra händer började vandra på varandras kroppar. Ingen utav oss hade fått bröst eller ens hår på fittan så vi såg ut som 2 pojkar till formen. Kläderna åkte av allt eftersom i en hög på golvet.

  Till sist satt vi på sängen i en kram-ställning med bredbenta ben om varandra och *kysstes*.
  Jag var van vid att onanera så jag började pilla på min klitta och stönade lite lätt. Min kompis gjorde som jag och blundade med huvudet böjt bakåt som hon njöt av sin egen behandling.
  Vi njöt en stund å våra fittor var svullna å våta av varandras närhet och pkllande små händer...
  Vi satte oss såsmåni g om närmare varandra så att våra våta fittor möttes. Min kompis började gnida sin fitta mot min och jag började göra samma rörelse. Jag la mig ner på rygg med benen upp mot huvudet så att min fitta var rejält öppen. Min kompis satte sig lätt på mig med sin fitta mot min å gned, våra klittor vad hårda som ärtor å vi njöt av varandra..
  Rätt var det var så öppnades hennes dörr till rummet och där står hennes MAMMA!!
  Hon skrek vad i helvete vi sysslade med!!

  Ingen utav oss svarade utan hoppade snabbt ner från sängen och klädde på oss fort som fan!!

  Jag minns detta som om de var igår å jag minns hur kåt jag var.
  Jag och kompisen pratade aldrig om denna händelse å dessutom flyttade jag å vi tappade kontakten.

  Detta kanske är lite för magstarkt för vissa mene.. så va de iaf.
   
 4. Kysbs

  Kysbs Gäst

  Jag blev påkommen av att runka på en offentlig toalett som jag inte låst dörren till en kvinna öppnade dörren när jag stod upp och runkade över handfatet hon stängde fort dörren
   
  Tjackrunkaren och Cujo12 gillar detta.
 5. _Johan

  _Johan Välbekant medlem

  Inlägg:
  309
  Mottagna gillanden:
  306
  Kön:
  Man
  Hihi
  ... hihi..hon ville nog inte störa..
   
 6. Kysbs

  Kysbs Gäst

  Nää men det var väldigt pinsamt
   
 7. Sander.med.snoppen

  Sander.med.snoppen Ny medlem

  Inlägg:
  3
  Mottagna gillanden:
  5
  Kön:
  Man
  Från:
  Uppsala
  Yes två gånger. En gång när jag var 11 år och en gång när jag var 22 år.

  Var 11 år och hade inte lärt mig hantera min sexualitet än. Gick liksom bara i mellanstadiet. Satt i baksätet och mamma körde. Var 3h kvar tills vi skulle komma fram till gästerna. Hade inte runkat på två dagar. Var så jävla kåt.

  Satt väl där och väntade med stånd ett tag sedan unnade jag mig att sticka in handen innanför jeansen och kalsongerna och klämma på ollonet lite bara. Mamma körde ju, det var mörkt. Efter ett tag blev jag retad och tänkte att jag kunde runka lite långsamt innanför kalsongerna. Sedan blev jag så edgad att jag blev galen. Såg en filt som låg i sätet bredvid. La den över skrevet och runkade.

  "Sander, så där gör man inte..." sa mamma. Hon hade sett mig ifrån backspegeln.

  Slutade runka men kunde inte riiiiiktigt hålla händerna borta. Klämde lite till innan jag slutade.

  Tror inte hon såg det ändå.

  3h senare låg jag på ett badrumsgolv hos gästerna och hade en utlösning till sist. Hade väntat
  så in i helvete på det så: ÄNTLIGEN

  Slutade lyckligt!

  ________________________________________________________-


  Var på övervåningen, 22 år hemma hos föräldrarna mellan ett lägenhetsbyte. Väntade på en tjejkompis som skulle komma och hade lite vuxendricka som jag tjuvstartade på. Tänkte hinna runka innan hon kom. Och det var ett av de skönaste runkningarna jag hade upplevt, stönade högt. Sedan kom tjejkompisen in i rummet men det var så skönt att jag fick ett problem jag inte haft annars. Kunde inte sluta, stoppade in den innanför kalsongerna för att inte blotta mig. Alltså försökte två gånger men började igen. Jag var i extas, bättre än något sex jag har haft. Hon stannade kvar och var cynisk över att jag inte slutade när hon kom in. "Ja, har du svårt att sluta? Ja det är inte lätt du" sa hon nedlåtande. Var jätteobekvämt, extremt pinsamt (hade ångest över det i flera dagar efter), skämdes över att jag inte kunde behärska mig. Fick gå till rummet intill för att avsluta för ville inte att hon skulle se mig komma så då bröt jag upp ett ögonblick faktiskt.

  Hon gillar mig fortfarande men det blev lite stelt efter det där...
   
 8. Rockmoz

  Rockmoz Medlem

  Inlägg:
  15
  Mottagna gillanden:
  51
  Kön:
  Man
  Från:
  Stockholm
  Jag minns tydligt en gång badhuset när jag var där med min klass. Minns inte exakt år men kan ha varit i 5:an kanske, dvs jag var runt 11 år. Jag klev upp en bra stund tidigare än övriga och gick in till duschrummet där jag var helt själv. Då jag nyligen upptäckt runkvärlden eggades jag av tanken att vara helt själv där. Inte så jag skulle runka men bara tanken på det gav mig ett rejält stånd.

  Vanligt då (och kanske fortfarande?) var att den kvinnliga personalen hade fri access till omklädningsrum och dusch. Och när jag stod där i duschen med ofrivilligt stånd kom Ulla (som jag minns att hon heter, runt 50 år då kanske) helt ogenerat förbi. Hon såg givetvis mitt pojkstånd och log innan hon gick vidare.

  Skämmigt då och flera år efter tänkte jag på det varje gång jag såg henne. Men sen har det bara känts kul givetvis. Kan tänka mig att hon gick in dit oftare än hon behövde för at att få se manliga lemmar och kukar, såväl äldre som mindre pojkar. Är väl det som betraktas som löneförmån... :p
   
  submerged, Kåtaffe och Cujo12 gillar detta.
 9. linda80

  linda80 Välbekant medlem

  Inlägg:
  65
  Mottagna gillanden:
  424
  Kön:
  Kvinna
  Jag har kommit på min son onanera vid datorn
   
  Flundis123, Cujo12, HasseKran och 1 annan gillar detta.
 10. Blyg/kinky

  Blyg/kinky Aktiv medlem

  Inlägg:
  129
  Mottagna gillanden:
  151
  Kön:
  Man
  Från:
  Trollhättan
  Misstänker att du löste det på ett diskret sätt.
   
 11. linda80

  linda80 Välbekant medlem

  Inlägg:
  65
  Mottagna gillanden:
  424
  Kön:
  Kvinna
  Haha ja
   
  Blyg/kinky gillar detta.
 12. Blyg/kinky

  Blyg/kinky Aktiv medlem

  Inlägg:
  129
  Mottagna gillanden:
  151
  Kön:
  Man
  Från:
  Trollhättan
  Det var pinsamt när man var ung och bodde hemma och låg i sängen och läste "fibban" så intensivt att jag inte hörde när mamma var på väg in i rummet.
   
 13. _Johan

  _Johan Välbekant medlem

  Inlägg:
  309
  Mottagna gillanden:
  306
  Kön:
  Man
  Låter som ett skönt minne. Jag har själv fått ett leende när jag var sist kvar och trodde jag var själv i omklädningsrummet. Tror att man numera jobbar två och två ofta kille och tjej i badhusen
   
 14. Runken123

  Runken123 Aktiv medlem

  Inlägg:
  202
  Mottagna gillanden:
  198
  Kön:
  Man
  Jag har blivit påkommen av min manmma när jag bodde hemma..Köpte porrtidningar och runkade...Föräldrarna visste jag hade porr,det låg framme .Men hade en gång glömt låsa,mamma kom in.Jag låg och tokrunkade med en tidning i handen...Pinsamt
   
  HasseKran gillar detta.
 15. _Johan

  _Johan Välbekant medlem

  Inlägg:
  309
  Mottagna gillanden:
  306
  Kön:
  Man
  Vad sade hon?
   
 16. Runken123

  Runken123 Aktiv medlem

  Inlägg:
  202
  Mottagna gillanden:
  198
  Kön:
  Man
  Hon vände bara om och gick,jag försökte dölja...Men klart hon såg mig.Pinsamt.Sen så kommer mitt porrintresse av att tjuvläsa föräldrarnas porrtidningar.Tog ett par st oxå i tonåren,kuken stod ju hela dagarna.
   
 17. ungHårdSnopp

  ungHårdSnopp Medlem

  Inlägg:
  17
  Mottagna gillanden:
  41
  Kön:
  Man
  Älskar det! Brukar stå och onanera utan att stänga dörren efter mig ordentligt. Gärna inför storasyrran
   
  storrunkan, Doc H, Cujo12 och 1 annan gillar detta.
 18. submerged

  submerged Aktiv medlem

  Inlägg:
  113
  Mottagna gillanden:
  208
  Kön:
  Man
  Blivit påkommen av styvdottern ett par gånger...Var pinsamt första gången men sen har det bara varit skönt...
   
  Knoppar, storrunkan, Doc H och 1 annan gillar detta.
 19. Knoppar

  Knoppar Ny medlem

  Inlägg:
  3
  Mottagna gillanden:
  5
  Kön:
  Man
  Kul när de nyfiket tittar på
   
  Cujo12 och Baller gillar detta.