Pulla mig själv....

Diskussion i 'Sexnoveller' startad av Lisa 26, 15 maj 2018.

 1. Lisa 26

  Lisa 26 Välbekant medlem

  Inlägg:
  703
  Mottagna gillanden:
  1.247
  Kön:
  Kvinna
  Från:
  Växjö
  Några av er vill att vi berättar om oss och vad vi gör mm.....
  Jag tycker helt klart som ni nog förstått om att pulla mig själv emellanåt. Ibland helt själv och ibland med en eller flera tjejkompisar och ibland med en kille.
  De gånger jag har sex med en kille så tycker jag om att förföra denne på lite speciellt sätt. Det kan börja med att jag på olika sätt kåtar upp partnern. Att smeka lite, kyssas lite intensivare etc men inte just då gå vidare. Sitter vi och äter kan min fot glida upp mellan hans ben och masserar lite med tårna/foten. Sitter vi i en soffa eller varsin fåtölj kan jag sakta sära på benen och låta kjol/klänning glida upp så att det blir en skymt sv trosorna. När jag märker vad som händer med partnern låter jag oftast mina händer börja med att smeka brösten. Vill han då komma nära blir det stopp och med uppmaning att titta och njuta. Jag låter min hand..... glida ner mellan benen och smeker mig på insidan av låren och över trosan. När fuktigheten känns genom trosan så åker tröja/blus och Bh av. Att sitta nästan naken och smeka sig medans en annan tittar på är otroligt uppkåtande. Inte ovanligt att partnern börjar lite själv men jag försöker uppmana till att bara kolla på.

  Fingret eller fingrarna får gärna smyga/smeka sig in under troskanten och glida in i springan. Att fingerpulla sig själv och få känna hur fittsaften runnit till gör det ännu skönare. Brukar ofta variera med att fingerpulla mig i fittan och smeka kittlaren. Partnern får nu gärna komma närmare och dra av trosorna och hjälpa till lite. Sitta i en fåtölj eller soffa så här är bästa ställningen för att bli tillfredsställd med mun och tunga. När han tagit av sig och vi båda är nakna blir det ibland fortsättning där vi är eller på golvet alternativt flytt till en säng. När jag är riktigt kåt som nu brukar jag ta tag i hans kuk och runka den lätt samt ta den lite i munnen. Är vi kvar vid fåtölj/soffa är det skönt att ställa sig på knäna och få känna hur hans kuk glider in bakifrån i min blöta fitta. Att bli knullad bakifrån och samtidigt pulla sig lite på kittlaren gör att jag oftast kommer lite före honom. När han sedan stöter kuken i jämn takt ut och in i fittan och få krama om den kan bara sluta på ett sätt. Satsen sprutas ofta rakt in och en underbar känsla när den träffar skönt i det inre eller om han drar ut och sprutar utöver ryggen…..
  Ja det är ofta så det börjar eller om vi tittar på varandra när vi smeker är även skönt.
  https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph57ac558cc0a3a
  http://www.bing.com/videos/search?q...0DB9C36357EC48111A690DB9C36357EC&&FORM=VRDGAR
  https://xhamster.com/videos/at-the-campsite-she-masturbates-in-front-of-her-husband-3942816
  http://www.bing.com/videos/search?q...60E0D62E6D357B7783C460E0D62E6D35&&FORM=VRDGAR
   
  storrunkan, bengt nilsson, DR. C och 5 andra gillar detta.
 2. astryer

  astryer Aktiv medlem

  Inlägg:
  440
  Mottagna gillanden:
  211
  Kön:
  Man
  Från:
  Skåne
  Gillar att titta.... ;)
   
 3. LindaEP

  LindaEP Välbekant medlem

  Inlägg:
  502
  Mottagna gillanden:
  3.521
  Kön:
  Kvinna
  Så mysigt du ordnar det för dig själv och din partner. Jag tycker också om att ha någon jag tycker om som tittar på medan jag smeker mig. Blev väldigt inspirerad av det du skriver. Nu har jag fått idéer till fredagsmyset ikväll...
   
  storrunkan och Cujo12 gillar detta.