Vid Medelhavet.

Diskussion i 'Sexminnen' startad av OnanNord, 16 april 2016.

 1. OnanNord

  OnanNord Aktiv medlem

  Inlägg:
  83
  Mottagna gillanden:
  148
  Kön:
  Man
  Från:
  Norrlänning
  Tidigt 80-tal, en resa med min dåvarande sambo till Mallorca....min allra första charterresa faktiskt. Bodde på lägenhetshotell i Palma Nova och någon kväll hade vi planer på att gå över till Magaluf för en bar- och discorunda.

  På vägen hamnade vi av någon anledning på en liten avstickare... följde en grusgång mellan en rivningstomt och en skogsparti ner till stranden. Stod en stund o beundrade utsikten runt bukten...ljus som hade tänts i ett större nybyggt hotellkomplex och en skymningsblå himmel ovanför oss, kanske en måne och några stjärnor som började glimma....det var en vacker tavla för ögonen i alla fall.

  Står bakom och håller om mitt ex...på ett spontant infall eller instinkt stoppar jag in handen genom en liten öppning, en slits, vid höften på hennes blommiga sommarklänning....stryker en stund över hennes mage...o så ner mot kanten av troslinningen.

  Sambon protesterar lite men utan att mena något allvar när mina fingrar söker sig in, genom hennes mjuka tofs o ner mot springan...märker att hon redan är våt och skön när jag smeker hennes klitoris och blygdläppar.

  Vi är överens att risken inte finns att någon ser, knappast ens anar, vad som pågår...avståndet till alla byggnader är stort...men min f.d ber mig ändå vänta lite, vill mer än bli pullad så hon frågar om vi ska söka ändå mer i skymundan och fortsätta leken.

  Initiativet är hennes när vi tar av oss våra sandaler och går ut i vattnet, följer stranden och träddungarna tills vi ser en en glänta med öppen sand ovanför vattenbrynet. Det är spänning i luften för vad som ska hända men också för att det är förbjudet att vistas i vattnet efter mörkrets inbrott.

  Allt sker väldigt snabbt sedan...exet går in före mig i öppningen, drar upp klänningen och av sina trosor...lägger sig ner på rygg med sin handväska som kudde bakom nacken...försöker ordna bakstycket på sitt sommar plagg som skydd mot sand i rumpan och fittan...jag hoppar ur mina kaki-shorts och kallingar...kåt och hård så något mer förspel behövs inte...kryper ner mellan hennes uppdragna särade ben...hon hjälper mig lite att hitta vägen in med kuken...tränger in i fittan och börjar långsamt pumpa.

  Min f.d var och är förhoppningsvis ännu lyckligt begåvad med att ha lätt att komma...både en och många gånger under sex...men undrar om hon någonsin fick orgasm så snabbt under våra år tillsammans...efter bara sekunder vibrerar och jublar hon högt ut sin extas...ögonen o leendet strålar ut hennes njutning.

  Ingen chans att någon kan höra oss, musiken från diskoteken bortom skogspartiet överröstar nästan henne till och med i mina öron. Jag stannar en stund i mina stötar, låter henne slappna av i efterdyningarna...innan jag försiktigt börjar pumpa igen....sedan lite hårdare...känner hennes smekningar bakom ryggen, låren och stjärten..når även nätt o jämt med fingrarna för lite stimulans under pungen...jag undrar om jag ska låta satsen gå i henne...ja, kom i mig lyder svaret....och så med några kraftiga knulltag låter jag sprutet fylla hennes fitta...hennes andra orgasm möter mig samtidigt...nästan en känsla att vi förlorar tid och rum så häftigt skööönt är det!!!

  Sedan ligger vi stilla i en-två minuter och hämtar luft, sans och medvetande fortfarande med kuken inne i den varma våta fittan...innan vi långsamt särar på våra kroppar, hittar kläder och tillhörigheter, och så småningom tar oss tillbaka till utgångsplatsen vid rivningstomten och vidare mot kvällens egentliga mål för vår promenad. Minns ingenting av något som sedan hände under barrundan...befann mig nog kvar på stranden i alla mina sinnen hela kvällen och natten. Minns dock att hela händelsen bara handlade om 10-15 minuter och att solnedgången under den korta stunden hade gått från skymning till mörker vid Medelhavet.

  :):):)
   
  astryer, Kalle67, Doc H och 6 andra gillar detta.
 2. Mmmysan

  Mmmysan Välbekant medlem

  Inlägg:
  425
  Mottagna gillanden:
  633
  Kön:
  Kvinna
  Vilket härligt sexminne! Och din förmåga att återge minnet får högsta betyg! Flämtar av upphetsning...
   
  OnanNord och Smakfullt gillar detta.
 3. OnanNord

  OnanNord Aktiv medlem

  Inlägg:
  83
  Mottagna gillanden:
  148
  Kön:
  Man
  Från:
  Norrlänning
  Tack för gillanden...o särskilt tack till "Mmmysan" som i annan tråd hjälpte mig att minnas att detta har hänt mig en gång i tiden...men ännu mera tack till den kvinna som delade min upplevelse där och då.:).