Smaka på sperman.

Status
Stängd för vidare inlägg.

Gizza

Välbekant medlem
Kön
Kvinna
Har läst någonstans att om killen druckigt kaffe eller ätigt sparris så kan smaken på sperman förändras och smaka ganska surt.
 

behappy

Medlem
Kön
Man
Originally posted by Gizza

Har läst någonstans att om killen druckigt kaffe eller ätigt sparris så kan smaken på sperman förändras och smaka ganska surt.

Ja, smaken är helt beroende på vad killen har ätit, vitlök är tex ska vara väldigt överförbar. :D
 

jug

Ny medlem
Kön
Man
Originally posted by behappy

Originally posted by Richard

Jag smakade på min egen sperma en gång mådde illa i en timme efteråt, aldrig mer trots att jag är bög.

Kan du ta andras då?
Knappast? :) Vore väl konstigt annars, iaf. Bara för att man är bög behöver det väl inte betyda att man gillar och är beredd att ta andras i munnen, lika lite som en heterotjej är det.

Hursomhelst, har själv gjort det några väldigt få gånger bara för att testa. Jag menar, man kan knappast säga "urrk" utan att ha testat. Vem vet, det kanske smakar vaniljkräm? :D Min sats verkar, vid olika tillfällen, faktiskt smaka typ likadant. Vilket är i princip inget alls. Jag tror mig vara lyckligt lottad, eftersom jag tvivlar att sperma kan smaka godare än ingenting. :) Vet inte, någons som smakar sött? :D Kan tänka mig att det vore aningen bättre och än mer oralvänligt. :)

Men då äter jag å andra sidan varken speciellt mycket vitlök, sparris, eller kaffe. :)
Har inte heller smakat men eftersom det är äggvite ämnen så borde ju det smaka på ett liknande sätt ändå.........å rått ägg tycker inte ja är någe vidare pexis
Precis de felaktiga uppfattningar man får om man inte testat. :)
Inga råa ägg här inte iaf!
 

SpermaFabriken

Ny medlem
Kön
Man
Låg ner och runkade en gång, och sprutade mig rakt i munnen (fast den första satsen missade). Jag ville veta hur det smakade, tillhör liksom allmänbildningen... Inte precis gott, besk eftersmak.

Har gjort om det nån gång mer också tror jag, för att jag hade glömt hur det smakade...
 

spermakille

Ny medlem
Kön
Man
Sprutar ofta min sats i munnen, det är väldigt upphetsande. Brukar också spara satsen från ett runk för att smaka nästa gång jag runkar, låtsas då att det är någon annans sats. Men bäst och absolut mest välsmakande är att få ett rejält sprut från en annan man i munnen medan man själv runkar......
 

anagram

Medlem
Kön
Man
Efter ganska lång överläggning har jag nu testat detta, alltså ett munsprut på mig själv. Jag klädde mig naken, la mig i sängen och slog på en porrfilm. Lekte med kuken i nästan en halvtimme innan jag sprutade. Sperman smakade inte alls mycket men den kom i gigantiska massor och min andning var väldigt häftig. Jag måste med andra ord säga att att smaka sin egen sats är väldigt upphetsande.
 

P-nisse

Ny medlem
Kön
Man
Klart att jag smakat på min sperma det är gott och upphetsande, det gör jag ofta, hur kan ni som tycker et är äckligt "utsätta" era tjejer för detta?:)
 

Tommy34

Ny medlem
Kön
Man
Hej på er.

Jag brukar spruta mig i munnen genom att ligga med benen upp mot väggen och ett par kuddar under baken och svanken. Då kommer kuken rakt ovanför munnen. Sedan så blundar jag och runkar tills jag sprutar hela satsen i min mun. Sedan sväljer jag. Det är faktiskt inte så farligt. Kåtheten övervinner rädslan. Jag har dock aldrig lyckats spruta ut det först och sedan slicka eller svälja det. Jag sitter faktidkt och runkar nu och sedan skall jag svälja hela satsen.

Jag skulle vilaj runka ihop med en annan kille och ev suga.
 
G

Guest

Gäst
Inte en dålig ide.. otroligt upphesande, måste till och pröva det nån gång
 

Isdx

Medlem
Kön
Man
Jag tycker det inte alls är nåt konstigt med att smaka på o svälja sin egen sperma. Brukar själv göra det ofta då jag runkar för hand, alltså utan Fleshlight. Sperman min smakar faktiskt helt ok, inte ens någon sträv känsla i halsen av det eller illamående. Brukar också smaka på min försats, den smakar just inget alls, söt o lite salt bara.
Har också berättat om det för tjejer och dom tycker det är helt ok, många av dom säger att alla män borde smaka på sin sperma förrän dom tvingar en tjej att det i munnen.
 

Arnold

Ny medlem
Kön
Man
De händer ibland, men inte så att jag suger i mig hela paketet. Man kan väl slicka lite på de bara för att få lära sig lite om området. Måste ju testa om man någonggång skulle vilja att ens flickvänn skulle behöva smaka ;) Det är inte precis farligt. Herre gud det är en sak från eran kropp grabbar! Testa det skadar då ingen.

Spela Tibia / Runka
 

Steffestevo

Medlem
Kön
Man
Anagram och spemakille har förstått det!
Jag gillar andra killars sperma bättre än min egen! När man är kåt och suger kuk så blir det bara upphetsande att få killens sperma i käften! Smakar olika för olika killar men samma grundblandning;
Vatten, Protein (celler) och socker
:)
 

anagram

Medlem
Kön
Man
Jag har på senasre tid börjat med en ny sak, när jag tex sitter här och läser eller sitter och kollar på porr "trycker" jag ut försäd från kuken och slickar i mig, det är underbart upphetsande.
 

jug

Ny medlem
Kön
Man
Hm, undrar om inte "ingen/lite smak" ligger rätt bra till på skalan om HUR den kan smaka ändå :)
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen