Mammas nylonfitta

creampie

Ny medlem
Familje fantasi.

Jag sitter och kollar på tv mitt på dagen. Det är soligt ute och det är bara jag och mamma hemma. Mina två systrar är ute hos kompisar och skulle komma hem senare.

Mamma fixar och städar hemma. Jag har legat och smygkollat på henne hela tiden. Hon har uppsatt blont hår i en tight toffs. Ett svart tight linne. Tajta yoga pants med slitsade ben och ett par glimrande nästan genomskinliga strumpbyxor på sig under yoga byxorna.

Hon går fram och tillbaka framför tvn och städar. Böjer sig ner i sina tajta byxor och sätter sig på huk vid tv bordet.

"Ska du inte hitta på något idag" frågade mamma

Hennes stora tuttar vilar nästan på bordskanten. Hennes skimrande nylonklädda ben bländar mig nästan i solljuset. Jag försöker inte kolla på hennes ben.

"Nej idag vill jag bara vara hemma" säger jag.
"Jahopp, jag tänkte gå och vila lite i min säng. Vill du vila med mig är du välkommen" säger mamma och går upp för trappan till sin säng.

Hon brukar vila mitt på dagarna. Hon lägger sig i sängen, men tar bara av sig yogapantsen. Drar över sig täcket och blundar.

Jag sitter i soffan och funderar på hur mysigt det skulle vara att krypa ner med mamma under täcket. Min kuk blir alltid så hård när mamma klär sig i tajta nylonstrumpor under sina yogapants.
Efter en stund går jag upp till mammas rum.

Jag smyger ner i sängen och under täcket. Jag lägger mig och börjar skeda mamma.
"Vad mysigt att du också ville vila" säger mamma och gosar till sig. Sedan somnar hon ganska snabbt. Det börjar bli varmt, min kuk känner hennes lena, skinande strumpbyxor mot sig och blir bara hårdare och hårdare.

Tänk om hon vaknar tänker jag för mig själv. Men nu är jag så kåt. Jag drar ner mina mjukisbyxor till knäna. Min hårda kuk ligger nu och gnider direkt mot mammas nylonstrumpor nästan utan friktion.

Jag kan knappt hålla mig. Vad gör jag om hon vaknar frågar jag mig själv?... Men kåtheten har tagit över. Min kuk håller på att spricka, allt jag kan tänka på är mammas nylonklädda fitta mot min kuk. Jag börjar väldigt sakta och med små rörelser jucka lite mot mamma. Tar ner handen på hennes rumpa. Försiktigt känner jag runt på hennes rumpa. Den är så len. Jag tar tag i min kuk med ett stadigt grepp och gnider den mot hennes fitta. Det enda som är emellan hennes våta, trånga och mjuka fitta är nylonstrumporna. Jag känner att mamma börjar bli våt.

Nu kan jag inte hålla mig längre. Jag tränger försiktigt in den hårda kuken, med nylonstrumporna som håller emot. Jag känner hur mjukt och vått det är. Fittsaften tränger igenom nylonet mer och mer. Jag trycker in så långt jag bara kan och stannar där. Nylonet spänner sig som en kondom runt kuken. Mamma stönar till, men vaknar inte. Roten av kuken känner av hennes mjuka och saftiga blygdläppar. Jag ligger blixtstilla. Jag håller på att explodera, kuken pulserar. Kan inte förstå att jag är långt långt in i min mammas fitta. Mina vildaste fantasier har blivit sanna. Mamma rycker till och börjar vakna upp. Jag ligger fortfarande blixtstilla, jag kan inte röra mig. Mamma andas in ett djupt andetag och hennes kropp ryser till. Nu kan jag inte hålla det inne längre, jag känner hur kuken börjar pumpa. Det blir alldeles varmt när fittsaften och sperman blandas. Aldrig har jag varit så hård, aldrig har jag pumpat så mycket sperma. Mamma vänder på huvudet och börjar gnida sina lår fram och tillbaka. "Förlåt mamma" är det enda jag kan få fram medans jag stönar. "Men min lilla pojke" hinner hon säga, hon känner att min kuk bara fortsätter pumpa henne full. Hon fortsätter och gnider sina lår, hon verkar tycka det är skönt. Hon tar sin ena hand och tar tag i ena skinkan på mig och trycker mig emot henne ännu mer. "Det är så skönt när din kuk pulserar djupt i mig" viskar mamma.

När jag tillslut har pumpat klart med sperma är kuken fortfarande jätte hård.
Mamma tar försiktigt tag i roten och drar sakta ut mig ur hennes fitta. Det väller ut sperma som inte tagit sig igenom nylonstrumporna.
"Varför gjorde du så där?" Frågar mamma.
"Förlåt mamma, men jag vart så kåt och hård av dina nylonstrumpor" säger jag försiktigt.
"Din fitta var så våt och mjuk, jag kunde inte hålla mig, förlåt mamma"
Hon tar ett djupt andetag och suckar. "Ja, jag visste inte att du vart så upphetsad av mina strumpbyxor, min älskade pojke"
"det är bättre att du är hemma och utforskar med mamma" säger hon till min stora förvåning.

Mamma går upp ur sängen, över mammas långa ben rinner det sakta sperma ner över hennes strumpbyxor.

"det var väldigt mysigt trots allt" säger hon medans hon drar på sig sina yogabyxor över sina nersprutade nylonstrumpor.
"Nersprutad av min sons sperma trodde jag aldrig skulle hända. Ikväll får du sova hos mamma om du vill" säger hon och ler sexigt.
"Nu får jag mysa runt i mina nersprutade strumpbyxor resten av dagen"

Mamma går ut ur sovrummet.
 
Toppen