US Video verkar avsomnat. Tips på bättre?

heimat

Medlem
Kön
Man
Skänt tror jag säkerligen det är men ser bara inte grejen att runka framför massa okända män... hade det vart tjejer så OK
 

PornstarKalmar

Aktiv medlem
Kön
Man
Porrbio är riktigt Nice.
Sunkig snusk stämning i luften.
Massa erotiska spännande vibbar att vad som helst kan hända.
Tex spontana gangbangs eller hjälpsamma transor eller bara gemensamma Runk med allt från en fet svettig flåsande gammal snusk gubbe till en deffad muskulös ung blatte kille.
Eller tjejgäng ibland på fre-lör eftersom det är parkväll då och öppet ända fram till kl 08 på morgonen.
Brukar bli mycket snusk och skönt då.
Går ALLTID till Bluevision porrbio. Ibland då o då till Manhattan.
Hoppas vi ses någon gång.
Hej och hå runka på !!!!
Hehe
 

Slät&omskuren

Aktiv medlem
Ålder
64
Kön
Man
US Video är numera ett renodlat bögställe. Tydligen ny ägare som håller bättre ordning. Jag var där nyligen där för att se hur stället förändrats. Publiken består nu uteslutande av homosexuella män i varierande åldrar. Transor förekommer inte alls. Den labyrintliknande lokalen är densamma. De ställen som återstår är då Manhattan och BlueVision. Det ryktas om ett ställe nära Industriviadukten i Solna. Likaså om Pink Star som skulle ligga i Västberga. Någon som vet något mer?
 

Levis

Välbekant medlem
Kön
Man
Misstänker att du fått ta del av gamla rykten här: stället i Solna kan vara Technobastun (eller vad den nu hette) som låg på Barnängsgatan men flyttade till Hagalunds industriområde. Det är i så fall fråga om oregelbundet återkommande evenemang snarare än ett etablissemang på en fast adress. Pink Star var väl en stripklubb för typ tolv år sedan.
 
Toppen