Fönsterputsarna såg mig spruta

jm

Välbekant medlem
Kön
Man
Frun ute med barnen några timmar så jag tänkte att det passade perfekt för lite nakenrunk framför riktig hård porr. Hämtade glidmedlet, tog av mig kläderna sen slog jag på en GGG-film på Tv.

Hade runkat i kanske 1 h och var redo att spruta. Så jag ställer mig upp och riktar mig från mattan, så jag inte sprutar ned den. Har blicken helt fokuserat på tvn där tjejen blir rejält nedsprutad och kommer själv en rejäl laddning som sprutar ut över golvet. Tittar upp och ser två fönsterputsare som håller på utanför fönstret och de har sett precis vad jag håller på med och sprutet. Jag har haft så högt ljud och varit inne i runkande att jag inte märkt dem. Nu ska det sägas att vi bor på 3e våningen så insyn har man aldrig behövt oroa sig för. Ja vad göra? Bara äga situationen, så jag vinkade, torkade upp på golvet, slog av tv och sen gick jag och duschade. När jag kom ut igen var de borta. :LOL:
 

PerGbg

Välbekant medlem
Kön
Man
För. Några årsedan putsade vi fasaderna , hade byggställning på gavel. , brukar aldrig vränga persienerna , låg o runkade på sängen. Helt naken , när jag plötsligen hörde arbetarna på ställningen utanför , vet ju inte med säkerhet. De såg mig, men var nog svårt undvika, men ingen som stod kvar i vilket fall .
 
Toppen