bougyo
Reaktionspoäng
23

Statusinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

  • Hmm, där verkar inte vara någon handling i den :) , men så kollar jag ju som sagt på den lite vid sidan av, så jag kan ha missat det :) . Verkar som om de filmar nån tjej, snackar lite och sen från ingenstans kommer killen eller ännu en tjej in och sen börjas det :p.
    Jo det är klart jag gör :) , annars hade jag inte fortsatt att prata med dig :p. Det är nån porrfilm jag laddade ner igår, måste se vad det är för något ju :) .
    Något liknande, pratar förvisso bara med dig, men det duger gott och väl :) . Småkollar på en film vid sidan av lite bara :) .
    Nja, de har ju en och annan goding så att säga, men rent generellt sett tycker jag att de är ganska överskattade. Aja, vad sysslar en vacker varelse som du med då? :)
    Hehe, mjo den är ju inte helt olika min egen :) , är förvisso inte särskillt förtjust i Metallica, men Soilwork, In Flames och SOAD. Det är fina grejer det :p.
    Hej hej, bara hälsar lite sådär :) , Fina bilder du har, och trevlig musiksmak :D. Är ganska ny här och trillade in på din presentation, så då får man ju iaf hälsa och skriva något :) .
    Vi skulle kunna snacka mer här, eller på MSN, om du vill. Försöka kåta upp dig, om du vill :) Eller du kanske har några egna förslag?
    Helt okej i alla fall. Skönt att det äntligen är fredag.
    Uttråkad? Kan gärna hjälpa dig om du vill... ;)
    Man får ju kåtslag av dig och dina bilder... :D Grymt sexigt med kortkort kjol, och inga trosor. Love it. Allt bra annars?
    A
    hej . så fin du är. lust att prata med mig, så finns
    ja på anna_1978_@hotmail.com
    ja e bisexuell, men du måste inte vara det.
    kram anna
    E
    Jag har en fråga, vet ej om det är dig jag bör ställa frågan till, men.

    Är det OK./bör/får man ha nakenbild, visandes stoltheten på presentationen/forumet?

    Vad tycker du om min bild? /Z
    Känner åxå enormt för att få surra mer med dig, ex-vis via msn om du känner för det. skulle kunna runka för dig i cam
    ooh j*vlar vikka fina bilder :I jag drog mej ett litet runk till dina bilder.. jag skulle väldigt gärna vilja få din msn lr något likande om du vill ge ut de till mej :sleep:
  • Laddar…
  • Laddar…
  • Laddar…
Toppen