Knoppen
Reaktionspoäng
4

Statusinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

  • Jag kan tro det ja... nu ställer sig fröken mot väggen, särar på benen och lägger händerna på ryggen. Händerna på ryggen sa jag! Nu[} :) ] ;)
    mhmm...
    har du blivit arresterad på senaste tiden?
    tagits om hand av en lr flera poliser?

    mvh / Doc
    Åh, så fröken har varit riktigt stygg ;) Det ser ut som om konstapeln måste förklara mycket för dig innan han släpper dig ur sitt grepp ;)
    W
    Kikar tillbaka... Vem skulle vilja bli arresterad av en polis full av makt? Jag, jag, jag!! Du med? :D :p
    känslan av tight silkigt tyg toppas bara av känslan när du försiktigt viskar i mitt öra :X
    Det materialet är inte fel... lent, mjukt, varmt och sensuellt. Fingrarnas rörelser som ökar känsligheten... andningens rytm som faller in i en gemensam takt. ;)
    Nej det krävs att kunna se ljuset i horisonten när man är ledsen, annars kan det gå illa...
    Blir lite nyfiken på att veta mer om din jakt efter det ultimata materialet? Vilka egenskaper ska det ha för att bli ultimat?
    /Pumps
    God morgon! Mmm har setat och jobbat med datorn sen fyra så nu blir det ner i restaurangen käka en hotellfrukost och iväg och jobba och lägga in programmet jag gjorde i morse....Önskar dig en underbar dag nu så hörs vi kanske i kväll om jag har tur *L*
    Du är inte den första som skrivit i min GB men jag brukar radera när jag svarat.

    Gillar när du berättar om dina vanor...mmm ;)
    Hihi kul bild man hoppar till i stolen när den bistre polisen stirrar en stint i ögonen!
    Tack för ditt inlägg i min GB ja jag blir förbenad när andra mäniskors brist på vanligt hyfs och empati ska drabba en massa andra mäniskor omkring dem, och det antagligen utan de har fattat nån ting av vad de gjort...
    Ha en bra dag nu och låt oss hoppas att onna får bli vår oas att hämta kraft och stimulans ifrån i fortsättningen utan en massa dumheter från mindre vetande personer...
    Kramizz /TG
    Hej!
    Såg att du hade kollat in mitt krypin. Du verkar vara en trevlig kvinna, att dömma av din presentation. Vill önska dig välkommen hit till onanera, jag är fullkomligt beroende av den här sajten, många tips får man och en hel del sköna människor.
    Ha det skönt! :)
    Kisset är sekundärt...känslan primär, nar jag kissar i samband med sex... Orgasmerna är aldrig så sköna som när kisset flödar samtidigt... Mmmm ;)
  • Laddar…
  • Laddar…
  • Laddar…
Toppen