Alltid kåt, fler som runkar 13-15 gånger om dagen?

oscarboy

Medlem
Kön
Man
Ja är nästan alltid kåt runkar 13-15 gånge i veckan vissa dagar 3 lr 4 gånge. Nån mer som e så vrålkåt som konstant måste tokrunka? :)

Är jag normal? :oops:


Oscarboy
 
Last edited by a moderator:

Cispin

Medlem
Kön
Man
Jo, även jag är en förskräckligt kåt jävel :p Hehe. Normalt? Jodå, varför inte? Man gör la det man känner för? Det är ju inte skadligt på något vis.
Alla mina (hittills) flickvänner har nästan "klagat" på hur kåt jag är.. Hehe, då förstår du ;D
Men! Min senaste flickvän beundrade min kåthet.. Fast hon var iofs. nymfoman eller något. ^^
 

Benster112

Medlem
Kön
Man
Bara att uppskatta sin libido och köra hårt!
När jag är ledig, har semester så brukar jag också komma upp i groteska mängder med runk.

Längtar till sommarn, då jag ska till USA och spendera 6 spermadrypande veckor med min hjärtevän. Jag lär väl komma tillbaka gråhårig efter det. MMmmmmmmmmmmm vad jag längtar...!![^]
 
C

Curre777 - vill inte vara med

Gäst
Jag håller med jag har runkat sedan 10 års åldern är nu 72 och det blir bara skönare .Nu kan man ta riktiga maraton runk ända skillnaden är att det inte blir några jättesprut,men kraftiga orgassmen när det går.
 

runkabilly

Medlem
Kön
Man
[green]Ja är nästan alltid kåt runkar 13-15 gånge i veckan vissa dagar 3 lr 4 gånge. Nån mer som e så vrålkåt som konstant måste tokrunka? [}:)][B)][B)]

Är jag normal? :oops:


Oscarboy[/size=2][/green]


Helt normalt Oscar. Själv runkar jag i snitt 3-4 ggr per dag, och har gjort det de senaste 20 åren. Mår alldeles utmärkt och har det mycket skönt.
Runka på!!!
 

pornlovr

Medlem
Kön
Man
Härligt med alla storrunkare. Blev superkåt nu igen - av med kläderna och ett skönt nakenrunk har börjar - härligt. Att runka är så fantastiskt skönt.

Jag är storrunkare - stor porrdiggare - nakenrunkare - älskar porrtjejer

OCH ÄR STOLT ÖVER DET
 

Presario

Medlem
Kön
Man
Man kan aldrig dra för mycket! E en kåt jävel själv! ;) Brukar runka minst en till två gånger om dagen. Har ibland runkat typ 5 gånger på en dag.. Blir dock lite öm efter så många sköna stunder!! :D hehe!! Runka på!
 

Mankan

Medlem
Kön
Man
Nej, man kan alldrig dra för mycket.

Själv brukar jag som oftast runka minst 1 gång per dag.

Så Oscar och alla andra RUNKA PÅ!!:D:D
 

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
Lite olika kan bli flera gånger vissa dagar men nu ofta kan jag hålla på längre ett par timmar utan att komma. Skulle inte ha något problem att spruta men vill fortsätta och komma rejält.
Har en frånskild granne med en tonårsdotter hon ville inte ha samlag men vi har några gånger smekt varandra. Håller vi på i ca en halvtimme har hon kommit 3-5 gånger brukar lite längre tid för mig. Fast ett samlag brukar inte ta mer en 10-15 minuter. Men det är ju förspel och även efter själva sexet.
 

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
En flickvän jag hade som var en arbetskamrat till min syster berättade att hon brukade onanerar två gånger om dagen. På morgonen med duschen och innan hon skulle sova, min syster sade när jag frågade henne ofta på kvällen innan man skall sova, kanske inte är så kåt men man kan komma rätt skönt iallafall.
Jag tror jag förstår vad hon menar någon gång har jag spruta utan att den är jättehård inte helt slak men ett begynnande stånd.
 
Toppen