Brukar ni få fontänorgasm?

Bigloads

Välbekant medlem
Ålder
54
Kön
Man
Tycker det är otroligt upphetsande med kvinnliga sprutorgasmer. Har bara upplevt det med en kvinna, dock inte så mycket sprut, men väldigt blött, det rann mycket ur henne
 
D

Deleted member 71824

Gäst
Hej alla fina kvinnor! Undrar bara om ni brukar få fontänorgasmer? Och om så är fallet hur hände det första gången - var det en kille som framkallade det lr fixade ni det själva? Ser så himla härligt ut - skulle oxå vilja få uppleva det! :)
ett ex till mej fick det varje gång vi knulla analt samtidigt fick man bara röra klittan inte köra in fingret i fittan efter hon kom gick det inte röra henne så känslig.
 

Reborn

Välbekant medlem
Ålder
48
Kön
Man
Försöker, men hittills så rinner det bara ut. Tror jag är på rätt väg iallafall.
Jag är väl ingen expert i området, även om jag fått en och annan att få sin första fontän. Men min erfarenhet, är att det oftast rinner ur er tjejer eller mer som en vårflod :love: .
Ibland så har man fått uppleva ett riktigt sprut, misstänker det kanske är en viss teknik för att få till ett spruta. Sen kanske det inte är något alla lyckas med ändå.
Personligen, så gillar jag mest när det är en flod:love:.
För att gå på detaljer, så om man ligger underst i 69an, då blir det en vattenfall. En underbar upplevelse :love:.
 

Maria_Milf

Välbekant medlem
Ålder
46
Kön
Kvinna

Reborn

Välbekant medlem
Ålder
48
Kön
Man
Jag "fontänorgasm" både ofta och ganska lätt. Numera lite mer kontrollerat än när jag var ung tonåring.
Jag älskar mina orgasmer. De är inte fullt lika hysteriskt intensiva som när jag var ung. Det är ofta att unga tjejer har extremt intensive orgasmer och jag har också sett det.

Kul
https://www.xvideos.com/video.khuuumkabfc/amateurhttps://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph63a5b3b060a68

Riktigt undebart :love:
Bland det bästa som finns
 

Emmy

Välbekant medlem
Kön
Kvinna
Brukar är ett för starkt ord men med rätt upphetsning och rätt behandling så händer det. Inte alltid det sprutar ut heller, ibland bara rinner det ut en massa vätska. Jag fick det redan i tidiga tonåren, skönt var det i allafall och är fortfarande.
 
Toppen