Erat bästa sextips!

Soo_is

Ny medlem
Kön
Kvinna
Okej :p tack, Men hörrni, alla som är inne å kikar! skriv skriv! är säker på att fler än jag vill veta :D
 

grizzly

Ny medlem
Kön
Kvinna
Mitt tips är att koncentrera sig på sin partner, och endast se till att denne har det skönt. Man blir vrålkåt av att se sin parner nästan lida av kåtnjutning, och sen kan jag garantera att man får vad man förtjänar! Ju bättre man sköter sig, desto bättre får man det själv!
 
S

stiina [stängd på egen begäran]

Gäst
ja tror det är viktigt att inte spänna sig å hålla inne med nåt... känner man för att stöna högt så gör det. av egen erfarenhet så blir det så mycke bättre, variera ställningarna, att vara uppmärksam på sin partner... som det sagts tidigare... att se sin partner njuta gör mig mer kåt... älskar att höra honom stöna. Va inte rädd för nåt... skäms inte för din kropp... vara avslappnad å bara njuta.
 
H

Härligheten(slutar på egen begäran)

Gäst
Avslappnad, öppen :oops: och se till att njuta av varandras smaker och dofter. Missa inte en del av kroppens härliga tillgångar...

Lek, smek och var nyfiken...
 
E

erotica666 [lämnat in]

Gäst
Koncetrera inte erat sexliv till sovrummet. Våga ta ut svängarna lite, kanske älska utomhus för att öka spänningen. Våga att förverkliga era drömmar och att prata mycket om era fantasier.......:p:oops:
 

gladebagaren

Ny medlem
Kön
Man
:) Varför inte försöka vara i till det tillståndet man är i när man är har druckit en flaska vin o lite till o känner sig som en riktig pornstar. Bara släppa alla hämningar o vara så där härligt porrig. Finns inget bättre än att verkligen få leva ut o se sin partner göra de samma. *L* Men blir ju lite konstigt om båda två spelar fulla, haha. Bara släppa allt annat man har i skallen o bara lägga allt på att få sin partner att skrika i vällust. Mm, härligt ska det vara med en klick humor o lite smärta;)

Vill nu!!!
 

Stalker_Sn

Medlem
Ålder
41
Kön
Man
Mitt tips är att koncentrera sig på sin partner, och endast se till att denne har det skönt. Man blir vrålkåt av att se sin parner nästan lida av kåtnjutning, och sen kan jag garantera att man får vad man förtjänar! Ju bättre man sköter sig, desto bättre får man det själv!

Tusan, Grizzly va snabbare än jag...:p
Skulle rekommendera precis detsamma, det bästa som finns är att ha en underbar stund med varandra där man ser till att den ena parten bara får ta emot behandling efter behandling, blanda in mer än bara sex... Låt det bli höjdpunkten på en lång stunds konstant beröring...

Börja med att ligga bredvid varandra, andas och titta varandra i ögonen. låt henne (honom) ligga på mage, och stryk/kittla/vidrör med fingerspetsarna över ryggen, precis så de vidrör huden väldigt svagt. Kallar det själv för att "killa" på ryggen, kanske nån med bättre ordförråd kan hjälpa mig med ett bättre ord? :)

Hursomhelst... Efter en stund börja använda hela handen och börja massera armar, fötter, vader, lår, rygg, nacke, skuldror, hårbotten. Överallt utom just de ställen man annars ger mycket uppmärksamhet;)
Glöm inte att använda en sensuell massageolja, det ger en jäkligt mysig stämning och man luktar väldigt gott av sånt, rekommenderar Ylang-Ylang doften.

Sen efter det är det egentligen upp till en själv vad man tycker om, själv älskar jag att kyssa över hela kroppen samtidigt som jag masserar och sakta gå över till mer sexuell massage, men bara korta intervaller för att bygga den där erotiska spänningen.

Som andra trådar redan avslöjat är oralsex otroligt mysigt, än mer att ge än att få. Använda läpparna och tungan på punkterna där dom skickar små blixtar genom nervsystemet på partnern...

Det som gör mig riktigt glad är när jag får höra ord som "jag står inte ut längre...", efter att man dragit förspelet till den gräns där partnern inte kan ligga still och är inne i sin egen värld fylld av kåthet, man ser henne ( eller honom) i ögonen och dom strålar ut den där auran av djurisk kåthet där man får känslan av att se ner i en mörk brunn...

Eh, ja... Vad var frågan nu igen?:oops:

Det bästa sextipset är att göra allt som man är nyfiken på, så länge det inte skadar dig själv/nån annan eller är olagligt (vilket är en förutsättning). Hellre leva med vetskapen och erfarenheten att man gillar nånting eller inte, än att dö nyfiken.
Utforska allting och ha absolut inga som helst fördomar, det som du inte gillade igår kan va totalt annorlunda imorgon. Kommer inte ihåg vem som sa det till mig (det gällde dock inte sex;)), men personen sa nånting i stil med:
HUR kan du veta att du inte gillar nånting om du inte provat det?
HUR kan du lära nån annan nånting om du inte kan det själv?

Nu får nån slå mig snart, STOPP!
 
Toppen