Kåt av att klä sig i kvinnokläder

60pelle

Aktiv medlem
Ålder
62
Kön
Man
Jag gillar verkligen att dra på mig Stay-up och sätta på min kukringar så kuken blir riktigt svullen och hård. Sen det bästa av allt, dra på sig ett par sköna trosor och känna dom mot mitt svullna Ollon! Ännu bättre när man kan gnida kukbula i trosan mot en annan kukbula
 

Joppe.

Aktiv medlem
Kön
Man
Men visst är det en härlig känsla av kåthet att känna hur kuken är paketerad i ett par härliga spetstrosor och gärna tillsammans med stay-ups och strumpbyxor. Hemma eller under vanliga kläder när man är ute. Att tänka tanken att kvinnan man möter på Ica kanske har likadana trosor som man själv har på sig.
 

tjommen

Välbekant medlem
Ålder
43
Kön
Man
Det är skönt med sexiga kvinnokläder.
Favoriterna är ett par stringtrosor i spets sydda för män och ett par varma, tjocka strumpor som räcker hela vägen upp till ljumskarna. Ibland lånar jag någon av tjejens klänningar. När jag har det på mig så känner jag mig riktigt porrig. Då blir jag bra mycket kåtare när jag sedan börjar njuta av mina dildosar. Extra skönt blir det när jag tagit av mig trosorna och känner de varma mjuka strumporna smeka min rakade och supersläta pung när jag rör mig upp och ner. Då står kuken som ett spett rakt upp och försatsen rinner ur mig.
 
Toppen