Multipla orgasmer

Deadzed

Medlem
Kön
Man
Här är en sida om hur män kan träna för att få multipla orgasmer. Var tvungen att skriva om detta just eftersom nån tjej startade en tråd om att "hålla i orgasmen" i forum "kvinnlig onani".
Alltså...jag har själv inte kommit så långt på det här området. Men mina orgasmer har definitivt blivit bättre av att öva på detta sätt. Och det vore onekligen intressant att lyckas med dom skriver om på sidan. Att kunna skilja på orgasm och utlösning(som alltså inte MÅSTE sammanfalla). Och på så sätt kunna komma många gånger och ändå fortsätta...:)

http://www.whitelotuseast.com/MultipleOrgasm.htm

Problemet för mig är lite att när man övar och misslyckas förtar det lite av känslan. I slutändan vill man ju "spruta" för det är så jävla skönt. Och när man håller tillbaka men inte riktigt lyckas försvinner mycket av den sköna känslan. Och man får nog öva rätt länge om man ska bli riktigt bra. Men men...hoppas det är till glädje! ;)
 

Vulkanmannen

Ny medlem
Kön
Man
aha, det är så man gör...

har prövat att "hålla emot" genom hela orgasmen genom att spänna "pc muskeln" , på så sätt har jag lyckats förlänga den några sekunder genom att fördröja ejakulationen tills man så att säga helt tappar kontrollen och bokstavligen ramlar ihop i värsta orgasm-ejakulationen.

Som bäst är det helt otroligt, tyvärr har jag aldrig lyckats genomföra det under sex med ngn tjej :( , kanske för att man är så upptagen med annat. Men skam den som ger sig.

Antar att övning ger mer färdighet också...

bra länk för övrigt.
 

Goboy

Medlem
Kön
Man
Här kommer mer. Taosex kallas dett när det handlar om flera orgasmer.

http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/st ... 86,00.html
http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/st ... 78,00.html
http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/st ... 22,00.html
http://www.malena.se/taosex.html (Väldigt intresant information)

Ett urdrag från sidan malena.se

På eftermiddagen ska ni träna er i konsten att surfa på orgasmens vågor. Både mannens och kvinnans orgasm följs av cirka 8-25 muskelsammandragningar. Smek dig själv till orgasm eller låt din partner göra det och räkna sammandragningarna. Lär dig sen att slappna av efter en eller två. Träna genom att smeka dig själv och låta en eller två sammandragningar komma, andas sen långsamt och slappna av. Stanna kvar på vågen. Repetera om och om igen. övningen kräver mer tid än en helg men du kan börja så här. Den kan också kombineras med att du kniper om din pc-muskel, du hittar den genom att knipa av strålen när du kissar. Muskeln hjälper dig att njuta av orgasmen utan att känna sammandragningar. Både män och kvinnor brukar behöva lite mer än två månader [:0]att träna upp pc-muskeln.
 

Volle

Ny medlem
Kön
Man
Det här med att spänna PC-muskeln är något som jag nån gång i tonåren upptäckte att jag kan göra när jag inte har nånstans att komma på/i...
Så när jag läste om hur man kunde bli multiorgasmig genom att träna PC-muskeln blev jag lite fårvånad när jag väl listade ut vad PC-muskeln var, "kunde inte alla göra det"?

Nackdelen med att göra så är att orgasmen inte blir i närheten så härlig som när man sprutar. Att spänna PC-muskeln är som att spänna vilken muskel som helst. Och när man har orgasm vill man ju inte koncentrera sig på att spänna en specifik muskel. Testa själv och spänn ena vadmuskeln hårt hela orgasmen nästa gång..

Eftersom jag aldrig haft stora problem att komma igång omedelbart-snabbt så brukar jag inte använda tricket särskilt ofta pga den försämrade upplevelsen.

Däremot så har "spänna PC-muskeln"-tricket den stora fördelen att det knappt kommer nån sperma, vilket är användbart när man inte vill sluta och man är inne på sin sista kondom.

En annan nackdel med "tricket", har jag upptäckt, är att det tar en massa tid för mig att kunna komma igen. Ibland uppåt 2 timmar även fast jag vill komma. Vet inte varför det är så.
Så det har hänt att jag fått avbryta även fast jag inte haft nån riktig orgasm. Alla tjejer tycker ju inte om att hålla på i timma efter timma...


Det här med Tao-sex är något annat, handlar väl mer om att dra ut på orgasmen till en lång lång orgasm?
 
Toppen