Onanera framför datorn?

H

Härligheten(slutar på egen begäran)

Gäst
Någon gång då o då när nätet inbjuder till det så..... har det väl hänt ;) Men självklart föredrar jag kanske ngt bekvämare ställen.... som i en dusch...osv... :oops:
 

linda_särö

Medlem
Kön
Kvinna
det händer att jag gör, men som de flesta andra svarat så e de mycke skönare att ligga i sängen, men att börja vid datorn e porrigt o skönt, för mej iaf.
 

Batgirl

Medlem
Kön
Kvinna
Kan hålla med er flickor att det är lite obekvämt att sitta framför datorn, men tack vara trådlöst och bärbara datorer gör ju att man kan ta med datorn till säng, soffan eller vart man än vill ha den, och om man inte vill använda sin fantasi så läser jag mer än gärna, eller kollar bilder/filmer. Men jag brukar hamna som Jenni på alla fyra. :oops:
 
Kön
Kvinna
Sitter gärna vid datorn men kommer sällan fullt ut
På rygg i sängen med datorns innehåll i minnet då
kan jag komma både en och två gånger
Det händer att man kåtchattat med någon och
kommit ibland SKÖNT
 

thebitch

Ny medlem
Kön
Man
Jag brukar väldigt ofta sitta och onanera vid datan, jag kollar på porrfilmer och läser texter här och kåtar upp mig. Jätte najs och skönt!Jag brukar onanera samtidigt som jag kollar på porrfilm, då gnider jag de yttre blygdläpparna mot varandra och när jag blir jätte kåt gnider jag snabbt så att jag får en orgasmn..Otroligt bra tips att rekomendera :)
 
G

Guest

Gäst
Jag gör det ofta.....antingen till sexiga inlägg här eller till någon porrfilm.....nice
 

mina

Medlem
Ålder
42
Kön
Kvinna
Oftast framför datorn med nått hett inlägg här på ona eller så en schysst film på youporn.com som godis. Har bärbar dator och surfar alltid i soffan så jag ställer bara av datorn på soffbordet och ligger skönt i soffan med båda händerna fria medan ögonen smeker skärmen och händerna mig själv ;)

Men sen blir jag rätt ofta sugen när jag ska sova och då kör jag såklart utan dator och plockar bara fram Rabbiten ur bokhyllan intill sängen och kör på som vanligt. Sen somnar jag gott :cool:
 

Satscha

Välbekant medlem
Kön
Kvinna
Jag har lite varianter här.
Jag gillar att ligga i sängen och mysa med en leksak eller två, ge mig själv full uppmärksamhet och bygga upp till en orgasm. Eller om det är kort om tid och risk för upptäckt, en leksak och snabbt på. I de sammanhangen har jag rätt ofta min laptop och förberett en skön film som jag kan sätta på och komma till, som ett skönt avslut.

Sen har vi min last Second Life...där kan jag sitta i flera timmar och ha massor av olika sex. Titta på porr, rollspela och leka md mina leksaker. Ofta min remote Lovense som mina partners får styra. Det är en annan typ av onani som är intensiv länge och ett rejält mind fuck. Helt annat är när jag myser i sängen, båda är bra men skulle jag välja så vinner timmar framför Second Life, för det är helt galet...
 
Toppen