Prostatamassage

Janne99

Välbekant medlem
Kön
Man
Testade en så kallad Aneros häromkvällen.
http://www.malegspot.com/

En stav som masserar prostatan. Gav mig en fantastisk "torr" orgasm utan att jag rörde kuken. Kom liksom i vågor och varade bortåt fem minuter. När jag sen runkade som vanligt strömmade sperman ut istället för att komma i stötar. Enormt skönt.
 
Kön
Man
Jag har stimulerat prostatan med fingrar och det var väldigt skönt.

Ja, all sperman kom ut på en gång i en enda stöt. Det är en annorlunda orgasm som kan vara skön som omväxling till det vanliga runkandet. Men jag runkande samtidigt som jag stimulerade prostatan. När jag kom så flödade sperman ut på en gång som du beskriver Janne99. Jag tyckte att orgasmen var kort men riktigt skön. Kanske annorlunda om man använder en sån där stav.

[purple]<font face="Century Gothic"><center>37- årig man som onanerar en till två gånger per dag </center></font id="Century Gothic">[/size=1] [/purple]
 

Specialisten

Ny medlem
Kön
Man
Jag har också en Aneros. Har använt den till och från i ett år och måste säga ett det är en djävligt skön grej.
Jag har inte fått någon "torr" orgasm med den. Däremot har den givit mig många otroligt sköna orgasmer med ejakulation. Jag har ganska lätt att komma av att bara massera prostata. Känner igen det där med att sperman strömmar ut snarare än sprutar som den gör vid vanligt runk.
Prostatastimulering är fantasktiskt skönt. Synd om alla som inte upplevt det.
När jag använder min Aneros kan jag ligga precis på gränsen till att komma ganska länge. Det kommer försats i mänger och är helt fantasktikt skönt. Yes!
 
Kön
Man
Stimulerade prostatan med fingrar igår för första gången på länge. Fick en riktigt skön orgasm med ett rejält sprut.

Det gjorde lite ont efteråt så det är nog inget jag kommer att göra ofta framöver. Men då vanligt runkande blir enahanda så är prostatamassage och stimulans överhuvudtaget i analen skönt och spännande som omväxling.

[purple]<font face="Century Gothic"><center>37- årig man som onanerar en till två gånger per dag </center></font id="Century Gothic">[/size=1] [/purple]
 

GrV

Ny medlem
Kön
Man
Vill också veta om den finns här.

Annars är det bara att beställa. Paketet är antagligen så litet att det skickas som brev och slipper antagligen tull + moms.
 

Specialisten

Ny medlem
Kön
Man
Jag köpte min Aneros i USA. Har inte sett att någon i Sverige säljer dem.
Beställ via webben! Det ÄR en fantastisk skön grej, tycket jag i alla fall.
 
Toppen