Runkat tillsammans med Polare under Tonåren

jm

Välbekant medlem
Kön
Man
Ja runkade med 3 kompisar i tidiga tonår i våra sovsäckar Nör vi tältade på kompisens tomt en sommar . Vi pratade med varandra men visade inte varandra , de hördes o lite stön när de gick , vi skickade runt en toarulle , torkade oss själva i sovsäck . De enda man såg sedan var tussarna med toapapper bredvid oss, ja minns ja kom först . Vi pratade inte mer om det sedan

Tälta och runka i sovsäckarna har ju hänt några gånger. Skickat runt en porrtidning man hittat i skogen och sen blivit så kåta att man måste göra något åt det. ;)
 

fjongj

Välbekant medlem
Kön
Man
Vi var ett gäng med fyra grabbar som umgicks när vi gick i skolan, när vi var runt 11 så hittade vi en av våra farsors porrtidningar. Såklart blev ju alla riktigt kåta, så vi satt ju o runkade alla fyra inför varandra, vi gjorde det oftare och oftare faktiskt. Tillslut så var det en av killarna som började suga av oss andra tre en ggn när vi hade hunnit bli 12 nånting, efter det så gick det snabbt utför :D sågs mest varje dag i en trädkoja där minst två av oss antingen runkade av varann eller sög
 

dankar76

Medlem
Ålder
48
Kön
Man
Vi hade en trädkoja som en av mina kompisar hade "ärvt" av sina äldre bröder. Där fanns massor av porrtidningar så vi samlades där för att runka. När jag kom dit en gång hördes ett smakade ljud då var det en av killarna som sög av en annan. Dom såg mig och jag fick runka av båda. Vi gjorde det några gånger till. Vi var 14-16år typ.
 

Stellan

Välbekant medlem
Ålder
49
Kön
Man
Jag är en "late bloomer" när det gäller runk ihop med andra! Första gången jag runkade ihop med någon var jag drygt 30 år. Hade inte lockat så mycket innan dess, men blev mer och mer nyfiken ju äldre jag blev. Till slut gick jag till en porrbio, tog fram kuken och börjar runka. Fick sällskap efter en stund av en snubbe, som nog var ute efter gaysex. Men jag sa att jag bara ville runka och det nöjde han sig med. Vi tömde oss rejält och skönt, sida vid sida, och på den vägen är det. Nu närmar jag mig så smått 50 och runkar tillsammans med andra så fort jag får chansen! :D
 

pornsmurf

Välbekant medlem
Kön
Man
Vi var några stycken som brukade titta på porrfilm tillsammans och helt ok att sitta och läsa en porrtidning hemma hos någon.
Men det hände aldrig att vi runkade tillsammans.
Om någon vart tvungen att lätta på trycket så skedde det avskilt i ett annat rum eller badrummet tex.
Vart man kvar själv i soffan så hände det så klart att man passade på att runka medans man var själv.
Det var helt naturligt att den som gick ifrån var kåt och ville runka så inget någon ifrågasatte
 
Last edited:

T_REX

Välbekant medlem
Kön
Man
Runkade en del i min ungdom med kompisar och hade väl även fått känna på några kompisars kukar när detta hände på semester i Norge i Pappas barnhem där Farmor och Farfar och hans yngre bror bodde och vi var där för att hjälpa till med slåttern (höbärjningen), vilket vi gjorde varje sommar. En dag skulle Pappa iväg på något, jag kommer inte ihåg vad, så jag blev ensam med min Farbror som helt plötslig undrade om jag ville följa med och bada, och det ville jag gärna och detta är vad som hände. Har nog haft den här sanningsenliga berättelse ute här tidigare.

INCEST ELLER INTE??
Har runkat tillsammans med en Farbror och då var jag inte gammal, 14-15 år på sin höjd. Vi åkte iväg på hans motorcykel för att bada och jag hade badbyxor vilket han saknade så han satt en bit ifrån mig högra knät uppdraget och helt plötsligt så börjar han skratta, så jag vrider på huvudet och tittar åt hans håll och frågar vad han skrattar åt och när han lutar sig bakåt stödd på händerna och rätar ut benet så ser jag att han sitter där med stans ståkuk. Detta är alltså en man som jobbar hårt på ett hemman/jordbruk utan maskiner utom när han jobbar i skogen, han är alltså väldigt muskulös men smal och inget underhudsfett att tala om och till det lägger jag en skapligt stor och väääldigt styv kuk som han tar tag i med fingrarna vid kukroten och trycker ner huden så kuken ser ännu större och styvare ut och låter den svaja fram och tillbaks medan han frågar om jag har stor kuk och jag svarar lite generat och undflyende att så inte är fallet, men han börjar att runka sin kuk långsamt framför mina, ja faktiskt stirrande ögon och frågar om han kan få se den så jag tar av mig mina badbyxor och står där naken, en liten pojke i de lägre tonåren med en kuk som börjar styvna och han säger bara - åååh den är ju stor, du är ju inte så gammal, brukar du runka ofta och det kan jag ju inte förneka att jag gör. Så nu står jag där med helt styv kuk när han ber mig att lägga mig ner och runka jag också, så jag lägger mig ner på sidan stödd på armbågen, jag ligger och han sitter, men det är några meter emellan oss och vi tittar på varandra medan vi runkar våra kukar, återigen så säger han att jag har stor kuk för min ålder och så frågar han om han får runka åt mig, men det nekar jag till och det accepterar han utan tjat. Det dröjer inte länge förrän jag känner att det börjar bli sprutdags så jag tar mig lite närmare kanten på min handduk så att jag kan spruta i gräset, han frågar om jag ska komma och jag svara ja, han stirrar på mig och mitt runkande av min spottberedda kuk och runkar sin egen kuk när det går för mig, sprutar rätt så rejält vilket imponerar på honom. Min kuk fortsätter att stå i givakt medan han fortsätter att runka tills han sprutar och då tror jag faktiskt att verkligheten kom ifatt honom för han verkade generad när vi gick ut i vattnet och tvättade av våra kukar och doppade oss. Det var enda gången. Ibland och även nu så undrar jag så till den milda grad att min kuk har styvnat hur det hade varit om vi runkat åt varandra, hade nog varit lite mer spännande att ha fått runka honom tills han sprutade. Jag anser att det var incest, men det skiter jag fullständigt i, vi var kåta och vi hade en skön runkstund tillsammans. Nu ska jag runka min styva kuk tills den sprutar.
Har efter forskat lite och kommit fram till att han var ca: 38 år medans jag var ca:14-15 år.
Fáan vad jag ångrar att jag inte frågade om jag fick runka åt honom.
 

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
Grupprunk som meste fyra personer men oftast två personer sen när man började spruta mer en bara någon droppe började men göra det ensam, fast jag gjorde det ibland med min styvsyster hon onanerade och jag runkade, hon blev väldigt upphetsad när jag sprutade.
 
D

Deleted member 26814

Gäst
Var ofta hos min kusin...
Han hade den största kuk jag sett och gillade att visa upp sig då han runkade....och det var ofta...
Först kollade jag när han runkade...något han gick igång på...
Sedan hakade jag på.
Det blev många härliga sprut.
Sedan testade vi på mer avancerade sexlekar...:p:p
Men det är ju en annan historia... ;)
 

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
Som jag skrivit har jag och min styvsyster onanerat tillsammans, men det här med kusin jag och en jämnårig kvinnlig kusin smektes tillsammans hos mormor och morfar. Men vi var så unga så vad vi gjorde visste vi inte.
Men jag kände på min kusins fitta och klitoris hon blev blöt och skakade till. När vi blev äldre berättade hon att jag gav hennes första orgasm även om hon smekt sig själv innan.
 

Jonnor85

Aktiv medlem
Ålder
38
Kön
Man
Jag och en gammal kompis brukade runka tillsammans under flera år i tonåren. Vi såg inte det som något pinsamt och vi runkade nästan så ofta vi kunde och i princip alltid till porrtidningar. Vi körde bara var för sig och som mest gnuggade vi ollonen mot varandra. Lite synd så här i efterhand för när jag tänker tillbaka på det hade jag gärna experimenterat mer. Går ju fortfarande att fantisera dock.
 

Amadeus

Välbekant medlem
Ålder
53
Kön
Man
Sätta ollonen mot varandra har jag också gjort.
Sedan började man runka ensam och efter det tog för det mesta en kvinna över. Väldigt olika en del är väldigt bra andra mindre bra men ingen jag varit med har varit dålig.
 

Sailorboi

Ny medlem
Kön
Man
Kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var.. Men 14 kanske..
Jag och min jämngamla kusin gick ner till sjön för att bada, och plötsligt, som jag minns det, så tog han mig på kuken utanför badbyxorna, och då tog jag honom på hans kuk, och sen rätt raskt var vi nakna i vattnet och runkade av varandra.. Så vi gick ner till sjön för att "bada" flera gånger den sommaren..
Kanske året efter följde jag med honom och hans familj på en segling i deras segelbåt till Oslo. Och vid en gästhamn nånstans i oslofjorden gick han och jag för att duscha, och då gick vi in i samma dusch och runkade varandra igen, satte oss ner på duschgolvet och runkade länge och skönt.. Så hörde vi hur någon kom in omklädningsrummet och tystnade naturligtvis, det visade sig vara vaktmästaren som låste dörren efter sig och att låsa upp inifrån gick inte.. Hur vi gjorde för att bli utsläppt minns jag inte riktigt heller men vi kom ut till slut.

På samma resa i segelbåten, blev jag så kåt en natt när alla låg o sov, och det var en liten båt så på durken precis nedanför mig sov hans syster och jag smög mig in med handen under hennes täcke och smekte hennes bröst, det var första gången jag rörde vid en kvinnas bröst... Tur var nog att hon inte vaknade..
 

Runkägget

Medlem
Kön
Man
Hej. Är äldre men såg två pojkar vid stranden som klädde av sig för att sola och bada. Stod kvar gömd och fick se något som gjorde mig superkåt. När de badat la de sig på filten och snart började de röra vid varandra. Det runkade varandra, såg så skönt ut. Runkandet blev intensivare, de kysste varandra medan kåtheten blev galet intensiv. De stönade högt och deras kukar var stenhårda. Så småningom hamnade de i en 69:a. De toksög varandra tills de sprutade. Ooh jag runkade min kåta kuk där jag stog gömd. Ett härligt sprut på svada ben. Åh jag var aldeles yr i huvudet. Ångrar idag att jag inte gick fram och hjälpte dem.
 
D

Danskan

Gäst
Vi släckte kl 22, och redan en av första kvällarna sa en av killarna, ”nu tänker jag runka, bara så ni vet!”
Nästa kväll var vi flera som hängde på och sen var vi typ 8 som runkade nästan varje kväll. Vi hade släckt lamporna, men det var på sensommaren så det var ju ganska ljust. Så det var spännande att både se och höra de andra njuta av att dra i sina kukar. En liten kille som heter Jönsson hade störst kuk och han gillade att visa upp den!
Sen fortsatte vi hela året, någon på luckan skvallrade så vi blev kända som ”Runkkompaniet’ fast det bara var några av oss som höll på.
I våras bjöd en av killarna (inte så superunga längre) till en Zoom-runk, vi blev lite 5 och det var skithäftigt att se och höra kompisarna runka igen!

Är verkligen klar på Zoom runk, låtar häftigt.

Fantaserar om att göra det med kompisar och kollegar. Bara fram med kuken mitt i mötet tils vi alla sprutar på cam
 
Last edited by a moderator:

MoonOrchard

Ny medlem
Kön
Man
Jag, min yngre brorsa och ett annat brödrapar i samma ålder som vi bodde granne med brukade runka en del ihop. Då var vi iofs lite yngre, tror att vi slutade med det när jag var ca 13-14 eller så, det kändes lite gay att sitta där tillsammans så det liksom rann ut i sanden. De andra bröderna hade inspelade porrfilmer på VHS som vi brukade kolla på, vi satt i soffan i deras vardagsrum och drog tillsammans efter skolan.
 

maccus

Medlem
Ålder
56
Kön
Man
Verkar som att de flesta som upplevt riktig grupprunk är födda på sextiotalet eller tidigare. Förekommer säkert fortfarande men inte på samma sätt. Nya media har förändrat mkt och hetero/homouppfattningen är nog mer uttalad nu.

Såg man ett gäng grabbar smyga in i källaren förstod man vad som var på gång...

Det tillhör Puberteten att experimentera lite
 
Toppen