Så jävla pinsamt!

Bobby Peru

Ny medlem
Kön
Man
Det var på en regnig måndag. Det var jag och några andra grabbar (dvs jag, melonen, och de hästtokiga). Det var sent på eftermiddagen och vi satt kvar i datasalen när vi plötsligt blev uttråkade. Det var jag som började porrsurfa på disneyporr. Jag satt och sökte på lite tecknat på free6 och sen rullade jag in på disney porn-sidan, riktigt skön med bland annat Flintstones nakna. Vi kände att typ alla andra hade gått hem (utom några lärare). Klockan var ju lite över fyra, och det spöregna så förbannat utanför. Jag fick stake och börja köra lite fickpingis. Vad fan håller du på me, jävla äckel! skrek Melonen.
Jag sa att jag var kåt och inte kunde vänta. Jag drog fram den och sprutade rätt på dataskärmen,när dörren öppnas och vaktmästaren Kenta kommer in. Jag skyndar mig att stoppa undan kuken och dra upp blixtlåset. De andra vart chockerade och hade redan dragit. Jag skämdes såklart fruktansvärt och gick hem och runka lite till.
 

Mensmannen

Ny medlem
Kön
Man
Jag har också varit med om nästan precis samma sak, men det var nog jag som var vaktmästaren...

Den som inga byxor har, går nog gärna med rumpan bar...
 

snygg_bimbo

Ny medlem
Kön
Man
låter nice.. det bara jag som sitter och onanerar eller??[blue][/blue][/size=5]<font face="Century Gothic"></font id="Century Gothic"> :love: :D

bimbo
 
Toppen