Underbart är kort

jagrunkar

Aktiv medlem
Kön
Man
------------------------------------------------------------
Min första erotiska novell! Hoppas den duger :)
------------------------------------------------------------


Jag vet inte varför jag var tvungen att handla mjölk klockan fem i tio på kvällen, men nu i efterhand ångrar jag inte det en sekund. Det enda som var öppet var naturligtvis bensinmacken, men till och med dom stängde om bara ett par minuter, så jag skyndade in.

Längst bak fanns kassan, och bak den stod en tjej jag kände igen sen tidigare. Hon såg helt alldaglig ut - inget man vände sig efter på stan - och hade nästan ett lät "white trash"-look. Hon var helt ensam, liksom jag. Jag nickade mot henne och hämtade en mjölk.

När jag kom fram till kassan ställde jag fram mjölken på disken. Kassatjejen stod med ryggen mot och höll på med kaffeautomaten som tydligen krånglade. Jag passade på att inspektera henne bakifrån, mer av gammal vana än av intresse egentligen.

Arbetskläderna var inte särskilt upphetsande; det var helt vanliga byxor i någon slags kaki, och tröjan var vit och kortärmad, med företagsemblemet på ena armen.

Plötsligt sträckte hon på sig för att nå något högre upp, varpå byxorna stramades åt över rumpan. Tröjan åkte upp en bit - ett par centimeter högst - men blottade lite av hennes midja. Det var inget utmärkande sexuellt med det, och jag förstod inte varför men jag blev otroligt upphetsad av detta. Jag kunde inte ta blicken från hennes byxor, jag var tvungen att följa alla linjer som markerade hur hennes rumpa såg ut. De smetade åt helt perfekt och jag föreställde mig helt kort att jag stod där bak henne och kände på skinkorna, smekte de runda formerna. Det började stelna i mina byxor.

Hon vände sig om och jag kände hur jag blev högröd i ansiktet. Jag låtsades fumla med kortet i jackfickan, tittade lite överallt utom just på henne.

"Det blir tio kronor, tack", sa hon och log.

Jag drog upp kortet ur fickan, varpå hon började knappa på kassaapparaten för att jag skulle kunna dra det. Då gick allt plötsligt väldigt långsamt.

Jag kastade en snabb blick på hennes ansikte; det var ljus som hennes hår, och lite märkligt sminkat. Inte för mycket, men bara lite fel. Jag lät blicken falla till hennes hals och sedan till den lätt uppknäppta kragen, som dessvärre inte avslöjade någon klyfta eftersom den stängdes för tidigt. Därför lät jag blicken fall än mer till hennes bröst.

De var kanske storleken mindre än genomsnittet för en tjej av hennes storlek, men absolut inte obetydliga. Tröjan satt åt tajt runt hennes bröst, och jag inbillade mig att jag såg vårtorna genom tyget i tröjan, vilket gjorde mig ännu hårdare. Jag kände hur kuken letade sig neråt allt eftersom den blev hårdare, och hur den tryckte mot insidan på jeansen. Jag stod så nära disken att kunde känna den mot mitt ollon.

Plötsligt vaknade jag upp ur min lilla koma. Jag tittade upp och märkte att tjejen tittade mig rakt i ögonen, och tydligen hade gjort så under min stund av bröstfixering. Hon sa inget, men log i alla fall. Hon höjde på ögonbrynen en gång och bytte tyngd på fötterna.

Jag kände hur hjärtat bultade fruktansvärt hårt i bröstet, och kuken tryckte sig hårdare och hårdare mot jeansen. Hon hade kommit på mig. Jag kände hur det blossade upp i ansiktet igen.

Utan att säga något tog hon upp en stor nyckelknippa, gick bort till skjutdörrarna och låste dom. Hon försvann in i ett angränsande rum, och när hon kom ut igen var inbrottsskyddet på väg ner framför fönsterna. När hon ställde sig bak disken igen var vi helt inlåsta, och helt fria från insyn.

Hon sa fortfarande inget, men log och höjde på ögonbrynen igen.

Hon backade ett par steg bak disken så att jag såg hela hennes kropp, och lät ena handen vandra från ena låret, över skrevet, magen, sakta över brösten, och så ner igen. Handen stannade mellan benen på henne, och gned med tummen och pekfingret några gånger.

Sen vände hon sig om, men tittade fortfarande på mig över axeln. Hon tog tag i bänkskivan där bak, och började puta onaturligt mycket med rumpan så att tyget stramade åt. Jag kunde inte kontrollera blicken, jag var tvungen att låta den försvinna in där mellan hennes skinkor. Hon särade lätt på benen, och lät samma hand kupa skrevet runt så att handen blev synlig mellan benen bakifrån. Hon gned upprepade gånger.

Jag visste inte vad jag skulle ta vägen, men kom på mig själv med att själv smeka mig utanpå jeansen. Jag kände jag var tvungen att ta henne, men när jag började röra på mig höll hon upp en hand och sa "Nej. Vi bara visar varandra".

Först förstod jag inte, men sen fattade jag. Bara visa. Jag backade ett par steg, och knäppte sen upp gylfen. Det kändes konstigt men samtidigt väldigt befriande, och oerhört upphetsande. Kuken var ute i det fria. Jag stod med mitt livs hårdaste stånd, och hon tittade intressant på.

Hon vände sig om, och med ett snabbt handlag hade hon knäppte upp sina byxor och låtit dom falla till marken. Hon var ännu ljusare på låren och benen, och hade ett par vinröda trosor. De var helt vanliga, men i den här situationen var de de mest sexiga jag någonsin sett.

Hon förde ner ena handen bak troskanten, och lät fingrarna spela runt. Jag fattade tag i min kuk och drog tillbaka förhuden. Det kändes helt overkligt underbart, men dessvärre var jag så kåt att jag var nära att spruta. Jag nöjde mig med att bara hålla handen runt min hårda kuk, men det tycktes inte dra ner hennes kåthet. Snarare tvärtom.

Hon hade nu särat mer på benen och stod lutad mot den bakre bänkskivan. Hon putade med sitt skrev mot mig samtidigt som hon lät handen snurra runt innanför trosorna. Hennes mun var öppen, hon stönade tyst men sa inget. Handens rörelse tycktes accelerera i takt med hennes tunga andning, och hon stretade mer och mer på benen.

Plötsligt tog hon tre väldigt bestämda steg, och stod rakt framför mig. Hon sa inget, men fattade tag i min kuk och började dra. Jag fick spjärna emot för att inte råka spruta, och då släppte hon och drog av sig trosorna istället. Hon tog min hand, ställde sig med ryggen mot mig och lutade sig böjd framåt över disken.

Hennes vita, nakna rumpa putade mot mig, den som jag spanat in av ren tristess flera gånger innan och säkert tänkt på också när jag runkat hemma. Hon särade och putade, och jag såg blygdläpparna blanka där nere.

Jag fattade tag i min kuk, kilade in den mellan hennes lår och lirkade med ollonet mot hennes blygdläppar. Långsamma juck gjorde så att jag kände när jag var framför mynningen, men innan jag förde in den lät jag föra kuken över hela hennes fitta så att den skulle vara helt insmord. Sen förde jag in den.

Det kändes helt underbart.

Dessvärre alldeles för underbart. Jag kände i första stöten att jag var nära tröskeln, i andra var jag över den och i tredje kände jag hur det blev varmt och började strila från kuken. Jag sprutade i henne, en stor sats måste det ha varit.

Jag juckade några gånger till, men drog sedan ut och stoppade in den igen.

Tjejen vände sig om och tittade på mig. Hon smekte sig fortfarande, och jag kunde hur det smackade när hon förde handen över läpparna.

"Smek mig", sa hon bestämt och tog tag i min hand. Hon vände sig om igen så att jag stod tätt intill hennes rygg med armarna runt henne. Hon ledde ner min hand till hennes sköte, och började röra den i cirkelrörelser.

Jag tog över så att hon släppte och istället höll sig i disken. Jag smekte snabbare och snabbare, allt eftersom jag hörde hur hennes andning blev tyngre. Det tog inte så lång tid innan hon skrek till kort, ett skrik som dog ut snabbt i en suck.

"Imorgon" sa hon och drog upp trosorna, "imorgon ska du suga på mina bröstvårtor tills jag kommer."

Jag nickade och stängde gylfen. Det skulle nog bli fler kvällsbesök här.
 

Snäckan

Välbekant medlem
Ålder
56
Kön
Kvinna
WOW:p Om det var din första, så är det bara att gratulera till debuten!

Helt underbar;):p:love:
 

porno-kongen

Ny medlem
Kön
Man
Tack så mycket!

Jag har en söt kassörska som passar perfekt, om det blir tal om att göra en film av det här :D
 

litekinkykille

Moderator
Staff Member
Kön
Man
Underbar novell!!!

Jag blev inte bara väldigt kåt av att läsa den utan väldigt glad också! :)

Ser fram emot fortsättningen.:p
 
Toppen