Vilken är den bästa porrsidan utan virus ?

tattoo-kille

Medlem
Kön
Man
finns det bra sidor där man får virus på köpet?
free6.com funkar väl i princip i alla lägen..
brukar öppna i nytt fönster för att slippa reklambilder och ljud..

kåt kille i småland
 

Robinnn

Ny medlem
Ålder
46
Kön
Man
Efter att jag länge hade tittat på gratis porr med lågkvalitet via xhamster och andra gratis tub-kanaler. Ville jag hitta HQ porr i HD och jag var beredd att betala en liten summa för ha få bättre innehåll och HD kvalitet på porrfilmerna.
Jag kan säga att det är klart värt att betala lite för att få riktigt kvalitet och samt att man kan välja porrsidor med dem nischer som man är intresserad av.

Det svåra är att det finns en hel djungel där ute med betal porrsajter och att hitta dem bästa porrsajterna är inte alltid det lättaste. Det jag kom fram till efter ett tags sökande var att gå till en jämförelsesajt, där dem redan har provat porrsajterna och recenserat dem. Då vet man i förväg vad man får om man betalar och det är klart värt att läsa lite om sidorna innan, så man slipper köpa grisen i säcken.

Jag har använt mig mycket av jämförelsesidan Darkangelreview Best Porn Sites, där kan du läsa recensioner utav hundratals av dem bästa porrsajterna och även sexchatt sajterna. Under kategorier hittar man dem flesta olika porrnischer. Det som är en extra bonus är att via dem så får man även rabatt till många jag porrsidorna.
 
Last edited:
Toppen