Komma utan att spruta?

henkepenke

Medlem
Kön
Man
Gör så här 4/5 ggr när jag runkar. Har man inte kommit på några dar är det svårt o hålla emot allt, men runkar man 2-3 ggr per dag som jag är det perfekt, speciellt för morgonrunket, då sparar man all den sköna sperman (och därmed kåtheten) till kvällen!
 

henkepenke

Medlem
Kön
Man
men ärligt varför??sperma är inte farligt. slappna bara av och spruta

Så klart inte, men man tömmer sin kropp på mycket sexuell energi genom att tömma sin säd. När jag kör den här tekniken med tjejen kan jag komma flera ggr utan problem, skulle jag spruta varje gång skulle det varken va speciellt skönt eller hårdkukat mot slutet.
 

porno-kongen

Ny medlem
Kön
Man
Jag runkade som besatt innan jag kunde få utlösing, dvs. det gick för mig, men det kom ingen sperma. Jag runkade 2-3 gånger i sängen efter att jag lagt mig innan jag somnade.

Men när jag helt plötsligt började spruta så ble det problem... Jag forsatte runka (inte så lätt att sluta?) men blev tvungen stoppa innan det gick. Det är heller inte så lätt, det var bara en tidsfråga när det skulle misslyckas (jag tror det var andra kvällen). I ren desperation när jag kände sprutet komma böjde jag kuken rakt ner så långt det gick mellan låren; och på den tiden när kuken stod hård som ett armeringsjärn var det inte så lätt.

Resultatet var i alla fall att sprutet uteblev, men alla goda känslor var där. På det sättet kan jag fortfarande runka, få utlösning men spara på krutet så att det sprutar mycket nästa gång jag och tjejen umgås...

//P.K.
 

Patron

Aktiv medlem
Kön
Man
Redan de gamla grekerna tryckte hårt mot kukroten bakom pungen. Det var den tidens enda preventivmedel! Om man inte skar en liten skåra i urinledaren och på så sätt gjorde så att sperman kom ut den vägen och inte genom ollonet ut i vagina.
 
Toppen