Heterokillar som runkat annan kille?

Faplover

Välbekant medlem
Kön
Man
Har runkat ihop med andra killar många gånger och älskar det. Har blivit flertal ggr på både nakenbad, porrbios eller hemma i soffan till go porr. Det bästa är att köra riktigt länge tillsammans med mycket edging där man ligger på gränsen länge.
 

MagisterD

Välbekant medlem
Kön
Man
Sitter på bussen hem med en tämligen hård kuk efter att ha läst genom tråden. Har bara runkat ihop med andra i tonåren, för över tjugo år sedan, men fantiserar då och då om hur det skulle vara att göra det igen. Vet bara inte hur det skulle gå till.

Tur det inte är så mycket folk på bussen nu i alla fall, så jag kan klämma på kuken utanpå byxorna åtminstone.
 

Coq4Fun

Välbekant medlem
Kön
Man
Märkliga definitioner av homosexualitet här i tråden. Ordet HomoSEXUALITET antyder ganska starkt att det är sexualakten som avses snarare än det emotionella. Om man sätter på, suger av eller runkar av en annan man ja då befinner man sig i det homosexuella spektrat, dvs man är ej heterosexuell.
Sexualitet har inget med den sexuella akten att göra. Det är en synonym för sexuellt intresse rent allmänt och förmåga, dvs könsdriften, könslivet. Utifrån det definieras sedan de olika preferenserna, hetro, homo, bi, m fl, men det har inget med vilka aktiviteter man utövar att göra. Det är bara en inkrökt, gammaldags och fördömande inställning och uppfattning som framhärdar i det Edan ger luft åt. Läs def på SAOB eller Synonymer innan nästa gång !
 
D

Deleted member 26814

Gäst
Har sagt det i flera andra trådar...: Jag har aldrig klassat mig som hetero-, bi- eller homosexuell.
Jag lever i ett väl fungerande äktenskap med en underbar kvinna.
Redan från inledningen har det stått klart att jag även tänder på män, vilket hon har varit helt okej med.
När jag drabbades av ohälsa för några år sedan hade vi lyckan att träffa en kille som " swingade båda vägarna" .
Han gav min fru det jag inte kunde ge henne.
Jag, däremot tände på både honom och min fru...
Vad gör det mig till?
Vilken läggning ska man stämpla i pannan på mig?
Eller är det okej att vägra att låta sig stämplas och ställas i ett fa(u)ck..?

Jag ser mig som en livsnjutare!!
Och det är väl inte så tokigt, ändå?
Peace & Love
 

T_REX

Välbekant medlem
Kön
Man
@Kenny601 och @Coq4Fun säger det så bra.

Jag definierar mig som hetero, skulle aldrig kunna bli intresserad eller kär i en kille. Skulle inte tända på att kyssa eller hångla med en kille.
Ändå har jag sugit en del kuk… men det har varit på ”order” och jag har inte ogillat det… :)
Håller helt med dig, jag skulle inte vilja hålla på och kyssas med killar, men om kemin stämmer så har jag inga problem med att runka och suga kukar, av någon anledning så tycker jag att det är mindre ''äckligt''. Konstigt eller?? Det tycker inte jag.(n)(y):whistle:
 

Tantra-runk

Medlem
Det hände vid ett par tillfällen i pre tonåren med en vän. Främst så runkade vi tillsammans men det hände att vi rörde vi varann och han tog mig även i munnen vi ett tillfälle. Det pågick i max sex månader när jag gick i 6an, sen träffade vi båda var sin tjej när vi börjat högstadiet och behovet att vara social med sin onani försvann (iaf när det kommer till det egna könet).
 

Ruskpick

Medlem
Ålder
67
Kön
Man
Har under livets gång haft lite olika runkkompisar sen tonåren och framåt i livet. Tonårsrunken var ju oftast ihop med en Piff, Paff eller Raff och en kompis som man runkade ihop med eller runkade varandra. Senare hyrde man movie-box och porrfilmer när vi gjorde fiskeresor ihop. När man skaffat hus blev det bastu och öl ihop som sen avrundades med runk åt varandra. Nu är det nog tio-tolv år sedan sist, kan sakna det ibland.
 
Toppen